Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koni Spor (Sarı) Süspansiyon ve Yay Ya Da Coilover mi?

KrMVaG
23-12-2013, 19:59
2010 Model b6 kasa passatım var.Hemen hemen bütün aksesuarlarını aldım. Jant lastik ve Süspansiyon kısmına el atmak istiyorum ve de sizlere danışmadan bir şey yapmak istemiyorum. Sizce koni sarı spor süspansiyon ve yay mı ? Yoksa coilover mı? Piste çıkan bir insan değilim normal bir şekilde daha zevkli daha iyi yol tutuş için hangisi seçmem gerekiyor? Ve de güzel bir görüntü yay 3 cm mi yoksa 4 cm mi alınmalı ?

Coilover için kw v1 v2 v3 serisi çok pahalı ve açıkçası o kadar para ayıramam yapacağım başka şeyler de var Daha başka markalar ne önerirsiniz? (Jom bluline fk vs.vs.)

m. ali öz
23-12-2013, 20:05
Jom blueline hakkında yorumları takipteyim.

KrMVaG
23-12-2013, 20:21
Jom blueline hakkında yorumları takipteyim.

Aynı şekilde ben de takipteyim yani fazla bir beklentim yok aslında sonuçta şehir içinde arada bir uzun yola gidersem o kw o kadar para vermeye benim için gerek yok

Süspansiyon +yay veya daha düşük maliyetli coilover işimizi fazlasıyla görür bence.

KrMVaG
24-12-2013, 07:17
Güncel arkadaşlar.

MDeniz
24-12-2013, 07:57
kw1 kullandım müthiş yol tutuşu var ama hiç çukura girmesemde sağ amatisör yağ kaçırmaya başladı 15. gününde ve 6 ay beklettiler beni H&M garage istanbulda. bence koni ve spor yay daha mantıklı olacaktır çok hevesle aldım indirir kaldırırım diye ama hiç uğraşasım bile gelmedi ve bir o kadarda gereksiz paraydı 2350 tl onun aynı işini spor yayda görüyor şuan yeterki düşürmesini bilsinler doğan iş gibi adanada.

TanerErbay
24-12-2013, 09:12
Jom Blueline piyasadaki en ucuz Coilover, cünkü Jom bu Coilleri Cinli amcalara yaptirmakta

Fiyat ve dayaniklilik olarak TA-Technix öneririm. Fiyatina göre cok cok iyi bir Coilover

m. ali öz
24-12-2013, 09:47
Jom Blueline piyasadaki en ucuz Coilover, cünkü Jom bu Coilleri Cinli amcalara yaptirmakta

Fiyat ve dayaniklilik olarak TA-Technix öneririm. Fiyatina göre cok cok iyi bir Coilover

Teşekkürler

MDeniz
24-12-2013, 10:06

TA TECHNİX iyi ama aşırı sert bir coildir onuda kullandım bence koni + yay daha güzel

KrMVaG
24-12-2013, 15:16
TA TEchnix aklım da bir de fk var z rot kolları da dahil o nasil sizce zaten bunları alamazsam en güzeli koni+yay yapacağım o yeterli olur bana bilmem siz ne dersiniz?

Schumi
24-12-2013, 15:49
AP yada Weitec gibi KW'nin üretimi olan uygun ürünlere bak derim.

KrMVaG
24-12-2013, 20:23
AP yada Weitec gibi KW'nin üretimi olan uygun ürünlere bak derim.

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-passat-3c-jom-blueline-coilover-2006-145177179/detay/)

Fiyatı çok iyi :)