Orijinalini görmek için tıklayınız : Stock fabia rs mı yoksa polo gti mı?
Arkadaslar basıma bi olay geldi sizinle paylaşmak istedim açıkcası şaşırdım. Gece arkadasimla beraber devriye atıyorduk Antalya'da :) bi tane stock polo gti denk geldi düzlükte bi bastık yetişemedi sonra ben frenledim önüme gecti tekrar bastı ardından ben bastım arkadan geldim tam geçerken frene asıldı. Bir olay daha sabah okul yolunda ben tek kisiydim arkadasım iki kişiydi yine arkadan gelip geçtim. Bunun açıklamasını bilen arkadaslar yardımınızı bekliyorum kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Açıkcası arabamı yarışmak icin almadım ama bir yerden şeytan dürtmeye başladı :) arabam zırh stock sadece yay var orta susturucu iptal ettim bunlarında fazla bisey katacağını düşünmüyorum. :)
Benim düşünceme göre Polo Gti'ı geçmeniz biraz zor,çünkü bu 3'lünün hızlanma testlerinde (Gti-Cupra-Rs) gti önde gözüküyor. Kimisi şanzıman oaranlarından diyor kimisi kalitesinden diyor bilemicem ama polo hızlı bizden :)
Valla basıma gelen olayı anlattım ama bende sunu duydum gti in 1-2-3 U iyi rs zaten 4 ten sonra cok guzel yürüyor hızlanma videolarına bakarsan belki anlarsın. Cuprayi hic denemedim bile. Sanırım o bizim aramızda en hantaliymis duyduğuma gore souluyorum yanlış anlaşılmasın :)
Başkan bu mümkün değil. Polo Gti şanzıman oranları 2mizden de fazla yani ilerde koparıyor.
Hantal falan değil,Vw-Seat-Skoda üçgeninde Polo hantal olabilir mi sence? :)
Polo demiyorum kardesim cupra hantal :) niye yalan soyliyim zaten bilsem muhabbeti buraya konu bile acmam ama ciddi anlamda cok şaşırdım. Nedenini de bilmiyorum arabam zırh stock
punto_multijet
25-12-2013, 11:37
arkasına gti yazısı yapıştırılmış başka versiyon polo bence
fatihcelik
25-12-2013, 11:39
2 ayni arabanin ayni yurumedgni goren biri olarak senin arabanin dogustan cigerli oldugunu dusunuyorum :)
2 ayni arabanin ayni yurumedgni goren biri olarak senin arabanin dogustan cigerli oldugunu dusunuyorum :)
Eyvallah ta sende bak gti var bi sebebi var mı sence ben 1-2-3 polonun cok iyi olduğunu biliyorum ama 4 ten sonra rs cok guzel yürüyor. Yada benim yürüdüğüm gti lar cesetti :D:D
ceyhun737
25-12-2013, 11:46
Eyvallah ta sende bak gti var bi sebebi var mı sence ben 1-2-3 polonun cok iyi olduğunu biliyorum ama 4 ten sonra rs cok guzel yürüyor. Yada benim yürüdüğüm gti lar cesetti :D:D
Antalya gti kaynıyor deneriz bir gün biriyle net görmüş oluruz durum neymiş:)
Aynen ama iste güven olmuyor zırh stock diye çıkıyorsun adam yürüyor gidiyor :) inşallah deneriz bi gun stockla o zaman anlarız :)
normalde fabia'nın polodan daha agır oldugunu biliyorum biraz garip olmuş :)
dragon07
25-12-2013, 11:50
olm senin arabada dedeman ciğeri, piyasa havası var yürür tabii ama dedemandan cıktımı yürümez :D sizde bikaç tanede ibiza cupra var onlarlada denednmi
normalde fabia'nın polodan daha agır oldugunu biliyorum biraz garip olmuş :)
Polo daha ağır bildigime gore 30 kilo. Bide su durum var ne kadar etkiler bilmiyorum benim arabama sandık motor geldi. 500 km sehir icinde 4000 deviri geçmeden 500 km sehir disinda kullandim 500 km de yokuş aşağı vites kuculterek kullandım. Rodaj güzel yapıldı yani. Belki onun farkı da olabilir. Ama pek zannetmiyorum.
olm senin arabada dedeman ciğeri, piyasa havası var yürür tabii ama dedemandan cıktımı yürümez :D sizde bikaç tanede ibiza cupra var onlarlada denednmi
Abi Dedeman havası +10 beygir :D bizde bi erdem de cupra var oda Antalya'da degil stocklarda berkayin cupra da stock degil.
mkilbuga
25-12-2013, 12:24
https://www.youtube.com/watch?v=CDLuzRIpXX4
FABIA 0-100 7.3 / 0-150 14.7
https://www.youtube.com/watch?v=A-Ue9kFRvvo
GTI 0-100 7.13 / 0-150 17.23
Sercan AKCAN
25-12-2013, 12:33
videodaki skoda vrs de tcs kapalı poloda acık tcs aracı baya tutuyor.Skoda yarım depo polo full depo :) vRs geçiyosa ciğerlidir fabrikasyon masallah aracınıza :)
videodaki skoda vrs de tcs kapalı poloda acık tcs aracı baya tutuyor.Skoda yarım depo polo full depo :) vRs geçiyosa ciğerlidir fabrikasyon masallah aracınıza :)
Teşekkürler dün geçtiğim de de ben iki kişiydim tcs açık ve full depoydu :)
OrcunInce
25-12-2013, 13:24
2013 modeller için konuşacak olursak, gti - cupra - rs hızlanmalar.
ahmet_xy
25-12-2013, 13:26
Polo daha ağır bildigime gore 30 kilo. Bide su durum var ne kadar etkiler bilmiyorum benim arabama sandık motor geldi.
gelen motorun kodu CAVE miydi, CTHE miydi? gerçi CTHE gelse ecu uyumsuzluğu olurdu.. CAVE gelmiştir.. :D
Sercan AKCAN
25-12-2013, 13:30
Teşekkürler dün geçtiğim de de ben iki kişiydim tcs açık ve full depoydu :)
o zaman şanslısınız aracnız saglıklı ve ciğerli maşallah.
dragon07
25-12-2013, 13:31
bi ara deneyelim 220ye kadar hazır sen stockken :))
Deneyelim abi sorun degil :)
geçen gece banada denk geldi aynı şekilde ışıklarda yan yana geldik ben kafa önde yürüdüm sonra yollarımız ayrıldı :) bikaç kişiden duyduğum kadarıylada bizimkiler birazdaha iyi yürüyor zannedersem
individual
25-12-2013, 13:53
Skoda Fabira RS Ağırlık 1.318
VW Polo GTI Ağılrık 1.269
Seat Ibiza Cupra Ağırlık 1.184
Ağırlıkları.
Tabi burda fabia 5 Kapı olarak geliyor.
guwen_ar
25-12-2013, 13:54
Gti in arkasindan bastim tam yetistim frene basti demissin.
Farkli seritten mi yoksa tam arkasindan mi bastin.
Bu gibi durumlarda tunel cok onemli .
2013 modeller için konuşacak olursak, gti - cupra - rs hızlanmalar.
2011 de de böyleydi.
yarım saattir fabia rs ve gti videoları izliyorum ilk sıktıkları saniyeden yüze kadar olan hesaplara göre fabia çok azda olsa daha kısa sürede görüyor 100 çok alengirli bi konu bu deneyip görmek lazım ben geçen dedğim gibi ışıklarda kafa önde 3. vites bitirdim yolumuz ayrıldı sonra
Ilk tünel yaptım ama biraz yaklaşinca yan seride çıktım değişen bisey olmadı açıkcası. Yanına geldigimde frene bastı sunroof var ful depo bide iki kısıyiz o tek kişi 4 kapı sunrooflu. Ben tcs acik bastım bide. Anlamadım.
rs power :D:D
Aynen :D :D
ceyhun737
25-12-2013, 14:33
Aynen :D :D
Plakası neydi beyaz mı?
Kırmızı gti plakasını soylemiyim cunku ben bu konuyu insanların arabalariyla dalga gecmek icin degil iki araba arasında ki farkı merak ettigim icin actım :)
Kırmızı gti plakasını soylemiyim cunku ben bu konuyu insanların arabalariyla dalga gecmek icin degil iki araba arasında ki farkı merak ettigim icin actım :)
:icon_tup:
3 arabada birbirinin aynısı.3 aracada binmiş ve memleketin en hızlı vrs'nin sahibi olarak söylüyorum :D yol tutuş olarak en başarılısı ve 4. vitesi en güçlü olan fabia.
Amma velakin stock fabia 150den sonra polodan da cupradan daha yavaş.
3 arabada birbirinin aynısı.3 aracada binmiş ve memleketin en hızlı vrs'nin sahibi olarak söylüyorum :D yol tutuş olarak en başarılısı ve 4. vitesi en güçlü olan fabia.
Abi videolarını da izledim sanki 4. Vitesten sora rs daha seri hızlanıyor. Gti 140-150 den sonra yavaşlıyor. Ilk geçtiğim gti i da 180 den sonra geçtim. Antalya'nın havasında var Heralde :D
4. vitesteki fark neyden kaynaklanıyo peki ?
ve tcs'nin görevi nedir bilmediğimden soruyorum
4. vitesteki fark neyden kaynaklanıyo peki ?
ve tcs'nin görevi nedir bilmediğimden soruyorum
Onu pek bilmiyorum açıkcası kimisi gti in sanziman aralıkları daha kısa diyor kimisi 1-2-3 ten sonra gti yavaşlıyor diyor. Cupra rs 4 ten sonra yürüyor diyor. Biraz sehir efsanesi dolaşıyor ortalıkta :D
Abi videolarını da izledim sanki 4. Vitesten sora rs daha seri hızlanıyor. Gti 140-150 den sonra yavaşlıyor. Ilk geçtiğim gti i da 180 den sonra geçtim. Antalya'nın havasında var Heralde :D
Servisteki ordinaryüs uzay mekiği profesörü usta kırması bana sormadan dsg ve motor yazılımı güncellemişti ve bu sayede benim yazılım uçmuştu. 200 km kadar yazılımsız binmek durumunda kalmıştım. Stock hali ile 150den sonrası bana,diğer 2 arabadan da yavaş gelmişti. Teknik bir ölçüm yok tabi tamamen benim gözlemim söylediğim durumlar. Stock olarak bir deneme yapıp hepimizi aydınlatabilirsin aslında :icon_tup:
Tholl-ga
25-12-2013, 15:04
Servisteki ordinaryüs uzay mekiği profesörü usta kırması bana sormadan dsg ve motor yazılımı güncellemişti ve bu sayede benim yazılım uçmuştu. 200 km kadar yazılımsız binmek durumunda kalmıştım. Stock hali ile 150den sonrası bana,diğer 2 arabadan da yavaş gelmişti. Teknik bir ölçüm yok tabi tamamen benim gözlemim söylediğim durumlar. Stock olarak bir deneme yapıp hepimizi aydınlatabilirsin aslında :icon_tup:
fastest VRS in turkey :D
En kısa zamanda denemeyi yapıcam abi bi arkadasimla bildiririm size de :)
fastest VRS in turkey :D
imzamda beyan ettiğim üzere slowest tsi of cosmos :icon_tup:
Tolga Abi mayısta frankfurt'a yerleşiyorum o güne kadar buluşur muyuz :D
Noldu kebap işi:cool:
Tholl-ga
25-12-2013, 15:15
6 dan sonra everyway that i can :D
Abi Antalya'ya da bekleriz :)
araçların şanzuman oranlarına göre geçmeniz mümkün değil tabi bu benim görüşüm yanlış anlaşılmasın .....
kardeşim bunu görmeden anlayamayız bizde bitane yazılımsız stok polo gtı var 4 kapı sanruflu full olanı denemek istersen bu gün akşam 20:00 de hilmi bekende olcak gelirsen deneriz
Yazılımsız stok polom var akşam denemek istersen kepez üstünde olucam gelirsen deneriz fabıa rs bende çok merak ettim şimdi ciğerliymiş.. araban
ahmet_xy
27-12-2013, 14:07
ama arkadaşın fabiası stok değilki. orta susturucu iptali ve yay var. bence deneyeceği gtida da aynı spekler olmalı.
kardeşim yay olması skıntı değil sorun yok
kardeşim yay olması skıntı değil sorun yok
senı geçer fabıa rs bod 15 ;)
arabada yay var orta susturcu iptali var ;)
dragon07
27-12-2013, 14:21
ulen arkadaş bütün antalyamı hızlı olur yaa :D
orhan_guney
27-12-2013, 14:45
havanın etkisi :D
ulen arkadaş bütün antalyamı hızlı olur yaa :D
Stock polo ayarlayalım kepez üstü basin görelim tahinci beygiri gibi donen skoda vardi dedeman da senin mi arac :)
Stock polo ayarlayalım kepez üstü basin görelim tahinci beygiri gibi donen skoda vardi dedeman da senin mi arac :)
:D:D İlk defa duydum bu sıfatı :D
sağlıklı iki stock araçta polo 130'dan sonra daha hızlı.
VW Polo V GTI 180 hp - Specs & Performance (http://www.zeperfs.com/en/fiche3278-vw-polo-v-gti.htm)
Skoda Fabia II RS 180 hp - Specs & Performance (http://www.zeperfs.com/en/fiche3286-skoda-fabia-ii-rs.htm)
Jön Türk
29-12-2013, 13:49
Tahinci beygiri ne demek ?
Kusura bakmayın bi kaç zamandır yazamıyordum baya bi sorun yaşandı sanırım :D 0539 659 09 94 numaran denemek isteyen arkadaşlar olursa araması yeterli müsait olduğumuz bi zamanda deneriz tabi ki. Antalya da zaten 1 tane rs var oda benim. Dediğim gibi stock olmak şartıyla müsait olduğumuz bi zaman deneriz :)
BVL Vrs