Orijinalini görmek için tıklayınız : corsa 1.7 Dti hararet
Anıl DALGA
26-12-2013, 19:18
Selam arkadaslar yeni bi corsa aldim full stock yazilim dahi yok ancak hararet hep 90 larda geziyor normalde corsanin harareti 80 82 civari durur cok sıkıştrinca gelir 92 lere arkadaslarin arabalarinada baktim emin olmak icin hep 80 civari hararet benim aracin kalorifer radyatoru tikali bu etkiler mi harareti termostat ve müşürü degistim sorun devam ediyor su radyatötorude tikali olabilir basina bu tarz bisey gelen varsa yardimci olsun sevabina :D
Denemek amaçlı kalorifer hortumlarını birbirine baglayın, su peteğe gelmeden devretmiş olcağı için sorun belli olur ama petek tıkalıysa su geç devirdaim yaptığı için yapıyodur.
Ben sakinde kullansam sıka sıka gitsemde hep sabit 90. Hiç geçmedi.
Hangisi ilginç bilemedim şimdi :)
bende benzer bir sorunla karşı karşıyayım 90 95 hatta ve sürekli su ekliyorum ama kaçak yok kapakta sorun yok su yağa karışmıyor acaba ne?
Sadık Özyer
01-07-2014, 19:58
obd2 den okuyabiliyor musun sıcaklığı ? İbrende yanılma olmasın. Benim ibrem 90 da iken dijital sıcaklık 78 oluyor.
Onur Fatih
01-07-2014, 20:00
Adam sorunu coktan cozmustur beyler :)
Anıl DALGA
02-07-2014, 08:24
sorun cozuldu arac satıldı aylar once radyatörle alakalı bir problemdi ilginize tesekkurler (: