Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Tablosu ...
Firmamız ikinci el oto alım satımı yapmakta . Dükkanımız iki tarafıda boş bej duvar mevcut bu alana iki yada üç adet güzel araç resmi yada tablosu yaptırmak istiyorum lakin araç fotoları veya dizayn nasıl olur sizlerinde yorum ve fikirlerinizi almak istiyorum, eğer bana resimli ve url li yardımcı olursanız dükkan da sizinde bir emeğiniz olur .
Şimdiden sağolun ...
erturul çiçek
26-12-2013, 20:41
Sitede araç çizimi yapan arkadaşlar vardı onlarla görüşüp güzel bir resim asılabilir.
http://www.techturkey.com/forum/members/12318-oguzhan999.html
Sitemizde bildiğim kadarıyla araç çizimi ve karikatür çizimi yapan arkadaşlar var onlar görünce yazacaktır..
En kötü ihtimal internette böyle hizmet veren firmalarda var ama tuzlu olabilir..
birden fazla sayfa açınca galiba konular karışmış afedersiniz.
_driver_
27-12-2013, 08:37
subaruyu alması kolay satması çok zor, başka arabada alırken zorlanırsın bunda satarken zorlanıyon forumlara meze oluyon bu arabayı bilen varmı zart zurt bilen bilmeyen herkes birşeyler yazıyor falan filan :))
siz çok yanlış gelmişsiniz :heyoo:
subaruyu alması kolay satması çok zor, başka arabada alırken zorlanırsın bunda satarken zorlanıyon forumlara meze oluyon bu arabayı bilen varmı zart zurt bilen bilmeyen herkes birşeyler yazıyor falan filan :))
Arif'in Manchester'a attığı golü ararken nereye geldim :eek: :D
bence araba tablosu cok klasik kacar.
onun yerine o alani firmanizi tanitan text ler ile doldurabilirsiniz.
neden yasar otomotiv?
satis sonrasi hizmetler
vs vs gibi