PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ebay alışveriş

driver_can
27-12-2013, 16:01
Arkadaşlar Merhaba,

Peugeot 206 Pedals | eBay (http://www.ebay.com/bhp/peugeot-206-pedals)

bu sayfadaki pedal takımından aracıma almayı düşünüyorum.Daha çnce ebayden alışveriş yapmadım.Birbirinden farkli rakamlar var hangisini tercih etmeliyim?Birde ykb kredi kartı kullanıyorum ebay üyelğim var fakat alışveriş için ne yapmam gerekir?Elime kaç günde ulaşır?Dolandırılmadan şu alışverişi yapmama yardımcı olursanız sevinirim.

darkmoon
27-12-2013, 16:18
Sport Fuel Brake Foot Rest MT Pedals Pads for Peugeot 206 206cc 207 | eBay (http://www.ebay.com/itm/Sport-Fuel-Brake-Foot-Rest-MT-Pedals-Pads-for-Peugeot-206-206CC-207-/140898972613)

bunu alabilirsin türkiyeye kargosu bedava toprated seller yani güvenilir satıcı sıkıntısı olmaz büyük ihtimal..
çin den gelicek ürün şu anda yılbaşı var o yüzden eline geç ulaşabilir.. yoğundur posta normalde 1 haftada bilemedin 2 haftada elinde olur..

cihan_06MLC60
27-12-2013, 16:21
önce ürünlerin sayfasına girip shipping kısmında türkiye ye gönderimi var mı onu kontrol et. daha sonra kargosu beleş mi para lı mı ona bak. zaten shipping bölümüne turkey girince karşına çıkar.
hangisi uygun rakam çıkıyor ise onu tercih edebilirsin. çok replika vardır dikkat et yada tercihine bağlı. istediğin kredi kartını kullanabilirsin ama önce paypal e üye olman lazım. paypal sitesinin türkçe si var . siteye girdiğinde anlarsın olayı. eline ulaşma olayı malzemeyi nerden istediğine bağlı uzak doğudan honk kong dan istersen 3 hafta 1 ay da gelir ürün eline. paypal ile dolandırılman kolay değil

MDeniz
27-12-2013, 16:23
çok yaptım alışveriş üst taraftaki yazıların hepsini baz alabilirsiniz en son bukalemun gibi renk değiştiren folyodan getirdim süper birşey :)

srkns
27-12-2013, 16:27
sadece pedal seti alacaksanız ***** sitedeki rakamlarda hemen hemen aynı aslında

ebay daki ürün oem ise farklı tabi :)

a.L.i
27-12-2013, 17:10
Bende birşey sormak istiyorum. Free shipping harici başka bir şeye para veriyormuyuz kargo vs.
#3 numaralı mesajda oyle anladım da.

darkmoon
27-12-2013, 17:13
Bende birşey sormak istiyorum. Free shipping harici başka bir şeye para veriyormuyuz kargo vs.
#3 numaralı mesajda oyle anladım da.

hayır vermiyorsun free shipping ise ürünün fiyatı neyse o..

a.L.i
27-12-2013, 17:21
Valla heves ettim bi bakiyim paypal uyeligide aldim biseyler almayi deneyeyim.

@darkmoon alisveriste tavsiye edecegin tuyolar var mi? nelere dikkat etmek lazim.

darkmoon
27-12-2013, 17:28
Valla heves ettim bi bakiyim paypal uyeligide aldim biseyler almayi deneyeyim.

@darkmoon alisveriste tavsiye edecegin tuyolar var mi? nelere dikkat etmek lazim.

arama yaparken türkiye ülke olarak işaretle

gene arama yaparken arama kriterlerinde shipping +low price tarzı bir seçenek olur ilk onu işaretle öyle aramanı yap..

sadece ebay.com da arama ebay.co.uk dede araba yaptır farklı ürünler çıkabilir öncelik sıraları farklıdır..

birde satıcının kullanıcı yorumlarını oku top rated trusted seller ise zaten okuma gerek yok .. ama değilse oku bak kaç tane alışverişde negatif yorum almış pozitifi yorum almış negtif yorumu nelerden dolayı almış..

yani ürün milletin eline ulaşmamışda ondanmı vermişler yada ürün ellerine geçmişde bozuk arızalı yada resimdeki ürünmü değilmiş falan bunlarda o satıcı hakkında az çok bir izlenim verir sana..

o kadar :)

a.L.i
27-12-2013, 17:58
ebay.com'dan bakiyorum ama ulke secimi olarak göremedim.Sadece free shipping sectim o sekilde bakiyorum.

Tesekkurler bu arada yardım icin.

darkmoon
27-12-2013, 18:01
arama seçeneklerinde Sort : kısmında price+shipping : low gibi bir şey olması lazım onu işaretle karşına ülke kutusu açılması lazım otomatik ordan türkiyeyi seç..

a.L.i
27-12-2013, 18:08
arama seçeneklerinde Sort : kısmında price+shipping : low gibi bir şey olması lazım onu işaretle karşına ülke kutusu açılması lazım otomatik ordan türkiyeyi seç..

Your Location: Turkey otomatik yapiyomus evet :)

berkred
28-12-2013, 07:45
paypal aldığınız her ürün başına mı para alıyor?

therev
28-12-2013, 11:14
Hayir almiyor. Paypal sadece ilk kredi kartini kaydederken 4 lira aliyor ama teyidini yaparsan iade ediyolar.

ufuk_AEB
04-01-2014, 09:36
ebay alışverişlerinde ukash pini kullanılabiliyormu ?