Orijinalini görmek için tıklayınız : civic ies ısınma problemi
ısınınca aşırı şekilde performans düşüklüğü yaşıyor araçta krom headers hafifletilmiş volan vs... ufak işlemler var
acaba ne gibi etkenlerden olabilir bu sorun :(
headers la volanla alakası yoktur...ısınınca ne demke onu anlamadım?
gokhan035
27-07-2008, 16:52
filtren short ram se ve motorun içinde öylece duruyorsa (bir yalıtım vs yoksa) ondan da yapar
filtre ön tampon içinde ısınma derken aracı bir kaç sıkıştırmadan sonra güç kaybı yaşıyor
hararet göstergen nedurumda?
inatek temp sensorun üstünde takılımı ?
http://photos-647.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v253/44/100/1050031647/n1050031647_80728_1080.jpg
sensörlerin hepsi takılı
Baktırman gerekenler,
-Soğutma sistemin
-Motor suyu
-Hararet göstergesi durumu
-Yağ
-Sensörler
-Filtrenin gazladıktan sonraki ısı durumu
akbaba78
05-08-2008, 15:16
yaw metin im ugrasmayin su ies le artik alin bi cift egzantrik onla ugrasin:D o kollari kiracaksiniz yakinda az kaldi:Deli:
Headers ini da yanmaz bi malzeme var beyaz onunla sardırabilirsin faydası olacaktır onun haricinde filtre kiti aşşağı uzatılıp far altından daha serin hava alması sağlanabilir bunların dışında ise ies lerde ısındımı gitmeme gibi bişi pek rastlamadım duymadım ha bir ihtimal debriyajın olabilir ısınınca biraz. Debriyaj konusunu benden iyi bilen arkadaşlar aydınlatacaktır emin değilim.