Orijinalini görmek için tıklayınız : a3 1.8t egzos hakkında soru işareti..
kobeanil11
27-07-2008, 16:45
arabada manifolttan itibaren sebring egzos var, benimde ilk düzgün egzoslu arabam olduğu için çok bir bilgim yok, aradabir, patlama sesi gibi pat diye bir ses, benim için rahatsız edici değil..:) gayet seviyorum ama tünelde falan patlayınca iyi ses yapıyo
her zaman aynı şiddette olmuyor, geçen tünelde gazdan ayağımı çektiğim gibi iyi bir paat etti..:) millet frene falan bastı noluyor diye?
sebebi tam olarak nedir, bu bir problemmidir? baktırılması gereken bişey varmı?:beuj:
arabada manifolttan itibaren sebring egzos var, benimde ilk düzgün egzoslu arabam olduğu için çok bir bilgim yok, aradabir, patlama sesi gibi pat diye bir ses, benim için rahatsız edici değil..:) gayet seviyorum ama tünelde falan patlayınca iyi ses yapıyo
her zaman aynı şiddette olmuyor, geçen tünelde gazdan ayağımı çektiğim gibi iyi bir paat etti..:) millet frene falan bastı noluyor diye?
sebebi tam olarak nedir, bu bir problemmidir? baktırılması gereken bişey varmı?:beuj:
prblem yok aynen dewam...:icon_tup:
Sıkıntı yok ben aylardır çatapat modunda geziyorum :D alev attığında arkanda kimse olmasın yeter :p
kobeanil11
27-07-2008, 17:49
eyvallah abi, sağolun
TorqueTuning
27-07-2008, 18:50
Kat iptali olduğu için ve de düz boru, aracı sıkıştırdığında arada bir patlaması normal...
kobeanil11
28-07-2008, 13:26
sağol abi bilgi için..
Serkan.S
28-07-2008, 13:37
Ne sorunu millet onun için uğraşıyor olsun diye. :)
kobeanil11
28-07-2008, 16:24
abi cehaletin gözü kör olsun..:D :D
şimdi anladım ama ne olduğunu.. yani sonuçta wrc teknolojisini yakından takip eden insanlar olsakta, bazen böyle mantık oturtamamak olabiliyor.. bide etrafındaki cahil tamirciler, bi baktır falan diyince soru işareti büyüyor.:) şimdi wrc modunda alev çıkartıyomu diye bakıcam, çıkartmıyorsa çıkartıcam..:D
kobeanil11
08-08-2008, 17:49
başka bir soru daha var, oda bu arabanın depo 55 lt değilmiydi?? :)
ben öyle biliyorum teknik bilgileride öyle yazıyor internette, nancak ben 30 lt benzin aldım, nerdeyse 4 te 3 ü doluyor.. yani kırmızı yanma çizgisinden 3/4 çizgisine gidiyor!! nasıl oluyor bu??
Eray Yümsel
08-08-2008, 18:00
şaka yapmış. sen bigün abi fulle de bak nekadar dolucak :)
başka bir soru daha var, oda bu arabanın depo 55 lt değilmiydi?? :)
ben öyle biliyorum teknik bilgileride öyle yazıyor internette, nancak ben 30 lt benzin aldım, nerdeyse 4 te 3 ü doluyor.. yani kırmızı yanma çizgisinden 3/4 çizgisine gidiyor!! nasıl oluyor bu??
Ordaki Çizgilere aldanma :) Bende de fulleyince yerıya kadar 300km gidio....diğer yarısı 150km de bitio
kobeanil11
08-08-2008, 18:22
şaka yapmış. sen bigün abi fulle de bak nekadar dolucak :)
bide öyle deneyelim o zaman.. :)
abi fullemek nasip olmadı arabayı aldığımdan beri... 300 km yapmışımdır max.
Ordaki Çizgilere aldanma :) Bende de fulleyince yerıya kadar 300km gidio....diğer yarısı 150km de bitio
evet olabilir bundan öncekide yarıdan sonra bitmiyordu..:D
kobeanil11
15-08-2008, 20:34
arabanın tamponun altındaki spoiler tarzı zımbırtıyı değiştiricem ancak bulamıyorum
bir tek doğuş otomotivle konuşmadım, paşa tuning e kadar gittim..:) ancak sadece fiber bulabiliyorum, bende fiber istemiyorum.. bu konuda yapabilecek bişey bilen varsa yardımınıza ihtiyacım var.. nasıl bulabilirim yada hangi yolla getirtebiliriz..
en kötü ihtimalle fiber için biriyle konuştum, begendiğim bi model var, bir ara fotoğrafı koyup gösteririm tamponu sizlere.. ama tabi bu son çare:o
bu arada araç 50ykr yakıyor anlamadım gitti, biraz fazla mı basıyorum ne..
cikma a3 tamponu alip boyatmayi neden dusunmuyosun?:)
http://img56.imageshack.us/img56/5341/dsc000414bl5.jpg
Zenderin tampon altlıgını alabilirsin ama braz tuzludur haberin olsun