Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli Roll, Accord-Corolla-Megane
emrekuzdere
29-12-2013, 03:14
Gece 12 gibi buluşup gazlamaya çıktık. Bazen Accord, bazen Megane cam car oldu. Bütün denemeleri 70km/h civarlarında yaptık. Çektiğimiz bazı videolarda kameranın odak ayarı kaçtığı için hiç bir şey belli olmuyor. Net görünenleri paylaştım
Araçların Specleri;
Accord zır stock, fabrikadan çıktığı günkü gibi
Corolla da açık hava ve komple 51lik düz boru var
Megane Ps chip tuning yazılımlı.
DL-HmNiV-Lc&feature=youtu.be
alper1001
29-12-2013, 09:00
megane ın gücü ne civarda bilmiyorum ama, ae101 e helal olsun, çok güzel yürüyor.
kaan megi
29-12-2013, 09:31
denizlide çok tehlikeli bir yolda gazlamışsınız allah korusun roll yapcaz diye başkalarının canını tehlikeye atmamak lazım
sinanbaysal
29-12-2013, 09:35
Bende de guzel vdeolar var aksama eklerim.
megane ın gücü ne civarda bilmiyorum ama, ae101 e helal olsun, çok güzel yürüyor.
Eyw tesekkur ederim..
cihan_06MLC60
29-12-2013, 09:44
vay yavrum corollay bak beeeee :D
ahaha akşama topkaşın gençler bende geleyim :D
sinanbaysal
29-12-2013, 09:59
ahaha akşama topkaşın gençler bende geleyim :D
Dun cagirdigimda gelseydin :D
Ayarlariz bidaha ;)
Dun cagirdigimda gelseydin :D
Ayarlariz bidaha ;)
arabam yoktu :D
Onur Fatih
29-12-2013, 11:46
Borked .. :)
93' CB3 Accord vs AE101 Corolla vs Megane 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DL-HmNiV-Lc)
Corollaya helal olsun diyorum bende.
Megane benzinlimi dizelmi arkadaşlar?
edit:dizelmiş.
Psnin yazılımı soft gerçekten, yoksa bu kadar direnememesi lazım diğer araçların
Corollanın stoplarının yanmıyor olması ciddi risk olmuş , Denemeler güzel maşallah.
sinanbaysal
29-12-2013, 12:30
Megane benzinlimi dizelmi arkadaşlar?
edit:dizelmiş.
Psnin yazılımı soft gerçekten, yoksa bu kadar direnememesi lazım diğer araçların
Soft degil fakat hard da oldugu soylenemez tabi. Headers duz boru egsozlu ieslere 2-3 boy salladigini soylemisti.
Sinan güzel geceydi. M*ş****h
sinanbaysal
29-12-2013, 14:47
vay yavrum corollay bak beeeee :D
Memur spec :D
93' CB3 Accord vs AE101 Corolla vs Megane 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=DL-HmNiV-Lc)
Corollaya helal olsun diyorum bende.
Tesekkur ederim kardesim saol.
Sinan güzel geceydi. M*ş****h
Eywallah abi bidahakine senide yanimizda gormek isterizzz :D
emrekuzdere
29-12-2013, 16:49
Valla megane çok ies harcadı Denizli'de, ama bu sinan hıyarının corollasında bi iman gücü var anlayamadık gitti. Sinan kapatıyor farları parkları, bende açmasam ölüme gitcez :D
Maşallah.. Yanlız yarım boy hızlanıcam diye farları kapatma Sinan.. Allah korusun önüne birşey çıkar göremezsin.. Corolla güzel gitmiş. :)
Birde neden çevreyolunda basmadınız ki ? Kipa yolu sıkıntılı bi yok.. Gümüşler ışıklarından sonra asfalt bi tuhaf.. Dalgalanma falan var.. En temizi çevre yoluna çıkmak bence. :)
emrekuzdere
29-12-2013, 18:33
Çevre yolunda hiç aydınlatma yok, sen olsaydın Sinan'la çıkarmıydın :D ? Şaka bi yana çok fazla polis geliyor çevre yoluna ve gece virajları net göremiyor insan bazen sıkıntı yaşıyoruz.
sinanbaysal
29-12-2013, 18:52
Maşallah.. Yanlız yarım boy hızlanıcam diye farları kapatma Sinan.. Allah korusun önüne birşey çıkar göremezsin.. Corolla güzel gitmiş. :)
Birde neden çevreyolunda basmadınız ki ? Kipa yolu sıkıntılı bi yok.. Gümüşler ışıklarından sonra asfalt bi tuhaf.. Dalgalanma falan var.. En temizi çevre yoluna çıkmak bence. :)
Akum hem kucuk hem zayif o yuzden kapatiyorum . Yerler hafif islak oldugu icin cevre yolu zifri karanlik arkadaslar izmir asvaltinda basalim dediler biliyosun bana her yol angara :D
emrekuzdere
29-12-2013, 19:05
Sana her yol angara ? Virajlarda tepemize çıkıyodun la, biz dışta iki araba tek şeride girdik, sen içte iki şeride sığamadın virajda. Don lastiğimi bağladın jantlara naptıysan artık :D
sinanbaysal
29-12-2013, 19:30
Normalde ruzgar yapmak icin yanasiyodum fakat dedigin virajda araba atar diye korktum o yuzden refuja fazla yakin girmedim lastiklerim islakda iyi degill :/ ayrica abartma :D
Coralla iyi yürümüş cidden. maşallah
JackJones
30-12-2013, 18:28
corolla çok sağlam yürümüş valla video yu izlemeden önce accord geçer diye düşünmüştüm hepsini ama düşündüğüm gibi olmadı tam anlamıyla... Tüm araçlara maşallah allah kaza bela vermesin... ( Accord'a headers düz boru filtre falan yapsanız can yakar gibi stock haliylede güzel yürümüş :) )
sinanbaysal
30-12-2013, 19:20
Coralla iyi yürümüş cidden. maşallah
Tesekkurler saolun
corolla çok sağlam yürümüş valla video yu izlemeden önce accord geçer diye düşünmüştüm hepsini ama düşündüğüm gibi olmadı tam anlamıyla... Tüm araçlara maşallah allah kaza bela vermesin... ( Accord'a headers düz boru filtre falan yapsanız can yakar gibi stock haliylede güzel yürümüş :) )
Tesekkur ederım. Accordda guzel yuruyor 120x k de ciğerlidir kendısı :D