PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Al-Sat konusu hkk. Öneriler

LnchCntrl
31-12-2013, 10:39
Selam,

Epeydir aklımda olan araç alım satım fikrimi hayata geçirmeye karar verdim..

Bütçe olarak 15.000 ' e kadar çıkabilirim. Fakat paramın tamamıyla başlamak istemiyorum.

Tech'e sormadan olmaz dedim :) Görüşlerinizi, yapmamam gereken şeyleri veya kendi tecrübelerinizi yazarsanız çok sevinirim.

Belirtmek istediğim bikaç şey var;
Öncelikle bekarım :) Ailemin yanındayım bu yüzden büyük kar düşünmüyorum. Küçük karlarla sürekli olmak istiyorum. Ayda 1 net 2 arabaya kadar düşünüyorum.

Diğer konu ise honda piyasası, alıp modlayıp vermek güzel fikir fakat minimum şartlarda 1500-2000 lira zaten mod için gerekecek tutar, piyasa zaten belli seviyede. O yüzden honda fikri için erken ileriki zamanlarda Allah kısmet ederse şansımızı deneriz.

Vergiye takılma, yılda 4 araba gibi konular sorun değil. Çevremdeki güvendiğim insanların yardımıyla bu sorunu aşabilirim.

Bunların dışında her türlü öneriye görüşe açığım, hangi marka/model ile başlamam gerektiği veya aklınıza gelebilecek her türlü şey beni bi adım ileri götürecek.

Teşekkürler. :)

drago
31-12-2013, 10:45
şahin ve broadway en hızlı alınan satılan araç, hatta bazen al-sat çılar kendi aralarında alıp satıyor o derece..

golf mk1-mk2 piyasası da hızlı bir kaç senedir.

TD251
31-12-2013, 10:52
Pm yolladim :)

LnchCntrl
31-12-2013, 11:22
şahin ve broadway en hızlı alınan satılan araç, hatta bazen al-sat çılar kendi aralarında alıp satıyor o derece..

golf mk1-mk2 piyasası da hızlı bir kaç senedir.

İlginiz için teşekkürler. Tofaş grubu düşünmüyorum, broadwayde şu an çok uçuk araştırıyorum 93 model ve beyazsa 8000 üstü istiyorlar.

Uygun bulursam kesinlikle düşünücem başlangıç için gayet mantıklı.

Yardımınız için teşekkür ederim, iyi günler.

Pm yolladim :)

Görüşlerin için çok teşekkür ederim. Cevapladım.

Mutu
31-12-2013, 11:25
Corsa 1.7 dti.

Gerçi bu işi bayadır yapanlar, 2 haneli satış rakamını çoktan geçmiş kişiler var. Ama hala el değmemiş corsalar mevcut.
Fakat 1500-2000 tl harcarsan sanmıyorum ki o bütçelerde bir araçtan kar edebildim diyesin.

LnchCntrl
31-12-2013, 11:29
Corsa 1.7 dti.

Gerçi bu işi bayadır yapanlar, 2 haneli satış rakamını çoktan geçmiş kişiler var. Ama hala el değmemiş corsalar mevcut.
Fakat 1500-2000 tl harcarsan sanmıyorum ki o bütçelerde bir araçtan kar edebildim diyesin.

Corsa 1.7 dtı güzel fikir oda aklımda, hatta devam eden pazarlığımızda var.

Ek cıvıclerden bahsetmiştim. Uygun bulabilirsem 2000 tl sıkıntı değil diye düşünüyorum.

Laf sokmak gibi olmasında ***** şahıs ( düşündüğüm iş onun yaptıklarından çok farklı benzer bir özellik bile yok ) 12-13 e 1.4 is alıp 19 ve üstüne rahatça verebiliyor.

Çevresi ve al sat hakkındaki yeteneğine lafım yok yanlış anlaşılmasın.