Orijinalini görmek için tıklayınız : vtı devir sorunu yardım
94 Eg kasa hondanın üzeinde vti motoru elektirik tesisatı ve göstergesi var
fakat Göstergenin DEVİR saati çalışmıyor hız hararet ve benzin de sorun yok
göstergeyi kilometrecilere gösterdim (topkapıda) bi sorun yok dediler
elektirikçi baksın dediler fakat biri beyni sökücem dio biri şarz ı sökücem dio
ii bi usta buldum oda cuma gününe salladı Sizce sorun nedir daha önce başına gelen?
bide devir saati hareketini nereden alıyor dispiratördenmi *
Distribütör alıyor ama burdan kontröl yapmadan çok zor ama beyin şarz falan değil :)
Distribütör alıyor ama burdan kontröl yapmadan çok zor ama beyin şarz falan değil :)
ozaman direk USTA distibütör den başlıyalım diim ben ona inş fazla bişi sıkışmamıştır ( :
daha önce yapmış hondadan anlayan birine baktır
eg ye k20 elektiriği çeken bi usta buldum yarın ona gidicem eyer çözemesse faceden ekledim sizi varsa bildiğin yer oraya giderim teşekkürler şimdiden
malesef işimiz çözülmedi meğersem göstergede sıkıntı varmış tekrar topkapıya gittik sözde tamir etti geri geldik arabaya taktık hem çalışmadı hem göstergeden dumanlar çıktı tesadüf bi tane 1,4 göstergesi bulduk (200tl) onu aldık onun motoruna takıcakmış elektirirkçi inş bu sefer olur
hiç hesapta olmayan ufak bi sıkıntı bizi bukadar uğraştıracağını tahmin etmezdim
immortalboss
02-01-2014, 18:27
Hocam Allah sabır versin diyeyim. Anadol aracımda elektrik arızası 1 haftada çözüldü.10 dakikada full aküyü yiyiyordu.Gösterge tamircileri oluyor sanayide.Bir de onlara göstermenizi tavsiye ederim.
bugün sorunumuz çözüldü çok şükür inş bidaha aynı sıkıntıyı yaşamayız komple araba boyamak bundan daha kolaymış
bende orjinal gösterge vardı hatta ayrı olarak saatte vardı ama bulmuşsunuz neyse artık
geçmiş olsun
arızalı göstergeye ne kadar istersiniz
pm
resatgurcuoglu61
03-01-2014, 18:56
Ronay Arayaydın Ya Olum :)
Ronay Arayaydın Ya Olum :)
Kanki kafam durdu vallahi ama rot cu lazim :D