Orijinalini görmek için tıklayınız : cooper s yazılım ????
focus musty35
01-01-2014, 16:56
2006 cooper s jcw aracım var aracta %17 lık kasnak headers ve filtre var yazılım yaptırmam gereklimi arac bu speclerde fakirde kalmıs olabılırmı birkac kişile konustum yazılım yaptırman gerek dedi bilenlere sormak istedim
2006 cooper s jcw aracım var aracta %17 lık kasnak headers ve filtre var yazılım yaptırmam gereklimi arac bu speclerde fakirde kalmıs olabılırmı birkac kişile konustum yazılım yaptırman gerek dedi bilenlere sormak istedim
Kasnak boyutunu değiştirerek motora giren hava miktarını arttırdığın için bununla dengeli bir şekilde benzin miktarınında arttırılması gerekmekte. Orjinal avans ve yakıt haritaların gerekli artışı sağlamakta malesef yetersiz kalacağı için yazılım ile ciddi performans farkları beklemek süpriz değil. Aracında başka extralarında var, yazılım yap aracının kaderi değişsin. Ayrıca kendinde gözlem yapmak için bir wideband edinmekte fayda var.
focus musty35
01-01-2014, 18:54
o zaman arastırayım bıraz soyledıklerın mantıklı guc artısı onemlı tabıkı ama motorun saglıklı calısması daha onemlı
hazır yazılımı olan firmalar var yurtdışında benzer speclerde bunun dışında istanbulda yapan cok kişide var ama asıl olan verim almak
yazılım için izmirde yardımcı olabilirim, evet yazılım lazım aracınıza :)
focus musty35
01-01-2014, 19:25
yazılım için izmirde yardımcı olabilirim, evet yazılım lazım aracınıza :)
marka olarak neyı kullanıyorsunuz yapmıs oldugunuz mini varmı hic