Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Muayenede Sase No Hatasi

GTCihad
04-01-2014, 16:25
Arkadaslar yeni aracimi muayeneye goturdum hersey sikintisiz gecti ama ruhsat yeni cikarken memur bkr numarayi yanlis yazmis ve muayene sonucu iki kusur cikti ...

1. Ruhsatta muayene icin yer yok. bu tuv de okudugumda muayeneye mani degil , gecer evrakla gidip yeni sayfa cikariyoruz ama agir kusur yazmislar. tuvde bakan arkadas o sorun degil dedi.

2. Sase no yanlis yazilmis . Tum gun gerekli kufurleri ettigim icin burada o memura kufur edip konunun tadni kacirmiyorum 7 sulalesi kufuru yed tum gun.

Memur sase noyu duzelttirip tekrar araci getirip genel muayene tekrari olacak ve sdece buna bakilacak dedi. Bende araci basacakm sikinti olur mu dedim , basma sonra yapsan daha iyi dedi. Ben dayanamadim coil yaptim muayeneye giderken kaldiracagim bu sorun degil.

Bugunde bir tanidigim araci goturmene gerek yok servise gidp kaseli imzali kagit alirsan problem kalmaz dedi. Araci mutlaka goturmemmi gerek. Evraklari muameleciye verdim yeni ruhsat geliyor duzetmeli olarak ne yapmam lazim. Siknti su tekrar arac o istasyona sokmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye

Melih-Ö
04-01-2014, 20:31
Rıhsat değişikliğinden yaprak ücreti ödüyorsun abi. Aynısı amcamın arabada oldu, satışta Hyi N yazmışlar muayenede kaldı, yeni ruhsat çıkarttık ekstradan 200 tl gitti.

GTCihad
04-01-2014, 20:36
170 dedi muameleci onu odicez ok ama araci genel muayene tekrarina goturmeme gerek varmi

Yiğit G.
04-01-2014, 20:37
Benimde crx in şase nosu ile ruhsattaki tutmuyor.3-4 harf farklı hemde.Bütün gün polis tutmuştu beni hatta özel bir ekip geldi inceledi etti temiz araba dedi bunu düzelttir her defasında ugrasırsın böyle dedi... Tabi 2004 falandı bunu dediğinde.. hala öyle duruyor araç 3-4 senedir yattgından yeni muanesye hiç girmedim.Girsede geçemez zaten :D

senna
05-01-2014, 00:01
170 dedi muameleci onu odicez ok ama araci genel muayene tekrarina goturmeme gerek varmi

götüreceksin muayene tekrarına da muameleciye gerek yok kendin git emniyete kendinde halledebilirsin

Can's
05-01-2014, 00:07
arkadaslar bende bu vesileyle bir soru sorayım motor kodu işletmek için neler gerekli servisten faturasını aldım yenı motorun nasıl işleticem eski motoru nasıl faturalandırabilirim

blumenberg
05-01-2014, 05:03

170 falan değil ya ruhsat değişikliği 70 tl, ben geçen hafta değiştirdim, ibnenin biri benim ruhsata da 5 koltuk yazmış, onu 4 yaptılar 2 dakika sürdü, tabi emniyette tanıdık varsa, yoksa 1 gün sürüyor galiba, sabah veriyorsun akşam alıyorsun

benim farlar hafif kusur oldugu için tekrar bakmaya calıştı eleman, dedim yaptırmadım bakma boşa, tamam dedi :D:D yine de götürmeniz gerekiyor diye biliyorum

halili
05-01-2014, 07:06
170 falan değil ya ruhsat değişikliği 70 tl, ben geçen hafta değiştirdim, ibnenin biri benim ruhsata da 5 koltuk yazmış, onu 4 yaptılar 2 dakika sürdü, tabi emniyette tanıdık varsa, yoksa 1 gün sürüyor galiba, sabah veriyorsun akşam alıyorsun

benim farlar hafif kusur oldugu için tekrar bakmaya calıştı eleman, dedim yaptırmadım bakma boşa, tamam dedi :D:D yine de götürmeniz gerekiyor diye biliyorum

çift yaprak değişecek ama..muayeneye gene gitmeniz lazım muayeneniz onaylı değil şu anda.polis çevirdiğinde ceza yersiniz geçerli ay bittimi :icon_tup:

GTCihad
05-01-2014, 22:34
Sadece kusurlara mi bakiyor yoksa yine fren testi vs herseyi yapacakmi , arabayi bastim ben coil taktim gerci kaldircam giderken sikinti olmaz heralde

sinan-s
05-01-2014, 22:39
Sadece kusurlara mi bakiyor yoksa yine fren testi vs herseyi yapacakmi , arabayi bastim ben coil taktim gerci kaldircam giderken sikinti olmaz heralde

Yok yaw sadece muayne tekrarına giriceksın.komple bakmayacaklar arabaya...