PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basınçlı Yıkama Makinesi

Chappelle
04-01-2014, 20:09
Merhabalar arkadaşlar.
yıkma makinesi almayı düşünüyorum aslında biraz araştırdım k5200 ye karar verdim alan kullanan falan varsa görüşlerini sorayım dedim bir problemi falan varmıdır. çok yoğun da kullanılmiyacak hafta 1-2 araç anca. nette bauhaus da bu makinayı bir vacuum makinayla beraber uygun fiyatta veriyorlar sanırım oradan alacağım. görüşlerinizi yazarsanız sevinirim yada 600-700tl arası başka ne alınabilir? birde makinanın yanında köpük aparatı almayı düşünüyorum uygun fiyatta nerden alabilirim?
simdiden herkese tesekkur ediyorum.

cliocu
10-01-2014, 18:06
Makinayı kullanmadım ama gayet güzel makina metal pompalı aksamı var çok inceledim ama fiyatından dolayı alamadım.foam lance en bilindik erdem boya ve boyassi de var.

Chappelle
11-01-2014, 20:52
Makinayı kullanmadım ama gayet güzel makina metal pompalı aksamı var çok inceledim ama fiyatından dolayı alamadım.foam lance en bilindik erdem boya ve boyassi de var.

erdem boyadaki urunu baktim guzel yaninda da sampuanini veriyor ama fiyat olarak biraz pahali geldi. boyassi uygun ama hic arastirmadim kullananlar memnun mu acaba? resimden bakinca erdemdeki urunle ayni urun gibi duruyor ve ayni urun amerikada 50$ satiliyor en kotu gelen birine oradan getirtmek mantikli.

mrtngn
11-01-2014, 21:47
Arkadasıma K2.425 modelini aldık her anlamda çok memnunuz... Fiyatıda sizin baktığınza göre daha uygun..Tavsiye ederim her türlü

dirk
11-01-2014, 22:02
K 550 modelini ofiste kullanıyoruz cok memnunuz