Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir İstanbul yolu
Aracımla pazartesi sabah İstanbula gideceğim, Manisa-Balıkesir-Bursa-Yalova'dan vapura geçicem buralarda nerde radar olur yada hava durumu olayları nedir kar varmı yokmu daha önce araçla gitmediğim için pek bilgim yok.. Birde Eskihisarda vapurdan inince küçükyalıya otobandanmı gideyim yoksa normal yoldanmı daha rahat olur :icon_wack
yollar tertemiz kar fılan yok rahat rahat gelebılırsınız.
bellı baslarda radarlar oluyor zaten kurallara uyarak cok basmazsanız sıkıntı 0 : ) hayırlı yolculuklar.
Radar oluyor Balıkesir Bursa arası özellikle.
Feribota binerken lipi kırarsın :)
Radar son zamanlarda her tarafta oluyor. İzmir İstanbul arası ben her gelisimde 8-10 tane radara denk geliyorum son zamanlarda :) Kurallara uyarak gelmek lazım.
Hafta içi gelicekseniz özellikle iş çıkış satine denk gelirse normal yola (e5'e girmeyin). Ayarlayıp iş çıkış saatine denk gelmemeye bakın. Eskihisardan küçükyalıya 3,5 saatte gelmiştim ben 2 hafta önce iş çıkış saatinde.
yollar tertemiz kar fılan yok rahat rahat gelebılırsınız.
bellı baslarda radarlar oluyor zaten kurallara uyarak cok basmazsanız sıkıntı 0 : ) hayırlı yolculuklar.
Teşekkür ederim :)
Yükselttim arabayı tayfun abi :) İstanbula gidince dibine vurcam :D
Radar son zamanlarda her tarafta oluyor. İzmir İstanbul arası ben her gelisimde 8-10 tane radara denk geliyorum son zamanlarda :) Kurallara uyarak gelmek lazım.
Hafta içi gelicekseniz özellikle iş çıkış satine denk gelirse normal yola (e5'e girmeyin). Ayarlayıp iş çıkış saatine denk gelmemeye bakın. Eskihisardan küçükyalıya 3,5 saatte gelmiştim ben 2 hafta önce iş çıkış saatinde.
Sabah 5-6 gibi yola çıkıcam 12-1 gibi vapura binmiş olurum iş saati çıkışı olmadan küçükyalıya varmış olurum diye düşünüyorum..
Aynen kardeşim o taraflarda çok sık oluyor.
onursumer
05-01-2014, 10:44
radar illaki hem gidiş hem donuş oluyor zaten illaki uyarıyorlar yolda çok dikkatli gelirsen ceza falan yemeden gelirsin :)
sabuncubelinden sonra direk akhisara bağlanan yeni yol var manisanın içine girmeden gidiyorsun.O yolda da radar oluyor.Özellikle susurluk taraflarında oluyor.Tavsiyem 120 yi geçme.
Dün gece İstanbul'dan İzmir'e geldim.Gece saatlerinde yoldaydım o saatte bile kendi yönümde 3 tane radar vardı. Hızı aşmak pek mantıklı değil. Yine de İstanbul yönünde Sabuncubeline, Akhisar, Balıkesir girişi, Susurluk çıkışı, Karacabey, Orhangazi civarına ekstra dikkat etmek gerekir.
BlackGetz
05-01-2014, 22:25
Sen düşün lipi artık ;)
sabuncubeli, akhisar çıkışı, susurluk civarı banko olur radar, sabuncuyu erken saatte geçeceğin için belki orada olmaz ama diğerlerine denk gelirsin berkin, dikkatli git kazasız belasız :)
Yalova'dan direkt Pendik'e geçerek oradan 5-10 dakikada Küçükyalı'ya geçebilirsiniz.
daha cumartesi geldim istanbuldan izmire takriben 3 radar vardı, akhisarda manisada ve susruluktan sonra bilgin olsun
akhisara gelmeden hemen önce bitane sağa viraj var hafif rampa çıkıyorsun virajın sağında beyaz bir fabrika var onun orda bitane sümbül duruyor akhisara yaklaşınca yavaşla, akhisarı geçince kavunculara gelmeden önce bir yer daha var 2-3 ışıklı dur kalklı ordada bir tane megane oluyor ekip otosu, balıkesire hemen girmeden rampalardan inerken sağa uzun bir viraj var ordada tam çıkışına koyuyor o aynı megane, balıkesire gelince çevreyolunda enderde olsa düzlükte birtane köprü altında gene bir sümbül var, susurluk hemen girişte olabiliyor gene megane ondan sonra karacabeye kadar serbest karacabeyde gündüz belirli bir saat aralığında banko zaten orda özellikle dikkat et, bursada otobana bağlanmadan önce üst geçidin az gerisinde sümbül oluyor gene otobandan çıkınca pek sıkıntı yok orhangazi girişte olabiliyor yada yalovaya gelmeden önce rampalar başlamadan uafk bir düzlük var orda genelde denk geldiklerimi yazdım ama bazen hiç olmuyor bazende umulmadık yerde çıkıyor bence otobanlar dışında hiç basma hayırlı yolculuklar şimdiden:)
yetişebilirsen yalovadan hızlıya bin pendikten sahilden 15 dakikada küçükyalıdasın:)
akhisara gelmeden hemen önce bitane sağa viraj var hafif rampa çıkıyorsun virajın sağında beyaz bir fabrika var onun orda bitane sümbül duruyor akhisara yaklaşınca yavaşla, akhisarı geçince kavunculara gelmeden önce bir yer daha var 2-3 ışıklı dur kalklı ordada bir tane megane oluyor ekip otosu, balıkesire hemen girmeden rampalardan inerken sağa uzun bir viraj var ordada tam çıkışına koyuyor o aynı megane, balıkesire gelince çevreyolunda enderde olsa düzlükte birtane köprü altında gene bir sümbül var, susurluk hemen girişte olabiliyor gene megane ondan sonra karacabeye kadar serbest karacabeyde gündüz belirli bir saat aralığında banko zaten orda özellikle dikkat et, bursada otobana bağlanmadan önce üst geçidin az gerisinde sümbül oluyor gene otobandan çıkınca pek sıkıntı yok orhangazi girişte olabiliyor yada yalovaya gelmeden önce rampalar başlamadan uafk bir düzlük var orda genelde denk geldiklerimi yazdım ama bazen hiç olmuyor bazende umulmadık yerde çıkıyor bence otobanlar dışında hiç basma hayırlı yolculuklar şimdiden:)
yetişebilirsen yalovadan hızlıya bin pendikten sahilden 15 dakikada küçükyalıdasın:)
abim radarların seceresini çıkartmış tebrik ederim okurken ben dedim acaba kendisi polis mi diye :D
Yılbaşından sonra İstanbula gelmiştim. 4 tane radara denk geldim. İzmire giderken tertemizdi sadece Yalovada gezici radar vardı. Fakat dönüşte Manisa Akhisar çıkışında pusuya yatıyorlar farları kapatıp kenarda bekliyorlar.Balıkesir Bursa arasıda var bir kaç tane.Birde Topçulara gelmeden şehir merkezine inerken sağda bir ekip otosu bekliyor. Tam lokasyon veremeyeceğim ama dikkatli gelin. Gözünüzü ayırmayın yoldan
sabah 6da cıktım yavas yavas saat 1de istanbula vardım, manisadan bursaya kadar çok kötü sis vardı onun dışında beklediğimden daha iyi bir yolculuk oldu.Yardımcı olanlara teşekkür ederim :)
BlackGetz
06-01-2014, 21:29
Hoşgeldin Kardeşim