PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağmurda yolda kaldım yardım ...

olcay_bora
29-07-2008, 09:07
***** bu sabahki hava çıktım evden 5 6 km snra devir düştü tekledi stop ettrmedm ama o şekildede gitcek gibi deildi araba sağ çektm bıraktım. araçta düz boru egzoz var kat iptali fln var su kaçtı da o yuzden mi öle oldu yoksa başka bi sebebi olabilir mi?

Eray Yümsel
29-07-2008, 09:20
daha açıklayıcı yazarsan daha iyi fikir vermeye çalışırız...

su kaçtı derken nereye su kaçtı. devir düştü belki baska bi arızadır elektronik olarak...

tam yorum getiremeyiz

olcay_bora
29-07-2008, 09:25
egzozdan kaçtı herhalde suyun daa az oldugu yoldan geri dönerken normale döndü aracın çalışması ama sulu yoldan gittgmde çok yawas gittiğim halde devir düştü sanki benzin biterken stop eder ya o şekilde oldu tekleyerek devam etti titredi araba.

senna
29-07-2008, 09:33
egzozdan kaçtı herhalde suyun daa az oldugu yoldan geri dönerken normale döndü aracın çalışması ama sulu yoldan gittgmde çok yawas gittiğim halde devir düştü sanki benzin biterken stop eder ya o şekilde oldu tekleyerek devam etti titredi araba.

egzozdan su kaçma ihtimali yok gibi bişey başka bir problem olabilr belki kablo arasına su vs gitmiş olabilir yada bir temassızlık olabilir

Eray Yümsel
29-07-2008, 09:36
egzostan su kaçmazda muhtemelen... elektronik bi hata yada sen çok panik yaptın bıraktın gaz verseydin açılcaktı belki, anca belki belki işte fazla bişey söyleyemiyorum...

egeturbo
29-07-2008, 09:41
egzoza su kaçabilmesi için sele falan kapılması lazım :D ama bencede elektronik bir problem olabilir.

AvcI
29-07-2008, 10:53
araç nedir? eğer turbolu bir araç ise muhtemelen ya turboya yada hava filtresine su kaçmışdır ve devir ondan düşmüştür.

olcay_bora
29-07-2008, 14:31
benzinli 307 a.h. filtresi var ama su girmesi imkansız gibi oraya :s gaza yüklendim ama yok yemedi.. nese şimdi araç bi kaç saattir dinlenio yagmrda yok düzgün çalışmaya başladı ama bi bakıma girmesi şart

-ER-
29-07-2008, 14:48
Lütfen yetkili servise gitme. Sonra gene birşeyin yan sanayisini takarlar :D

olcay_bora
29-07-2008, 15:46
yok yok gitmem gidersem harun ustaya giderim bundan sonra :)