PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf R Revo Stage 5 - Porsche 991 Carrera S

Levent Y.
06-01-2014, 22:26
Yeni setup ı test etmek amaclı bır kac deneme yapalım dedik. Videoların birinde ben birinde o erken basıyo.

Golf R: GTX3071, Stock Internal

991 S: Stock (400 hp)

Golf R Revo Stage 5 - Porsche 991 Carrera S (1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LCeft-D5sgQ)

Golf R Revo Stage 5 - Porsche 991 Carrera S (2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=K1dTe0fMhNM)

http://www.youtube.com/watch?v=5CSfYRg1f6I

tdipower
06-01-2014, 22:28
maşallah golf harika olmuş

Arenimo
06-01-2014, 22:31
Golf nos basiyo ayrica porsche yavas vites atmis

Hahahaha :D

Saka bir yana matkap gibi oldu yayinda ve yapimda emegi olan herkese tesekkurler Levent yeni kasa carrera S cok gaddar ama senin oglan cok iyi oldu kazasiz belasiz

speed_emre
06-01-2014, 22:36
levent maşallahı var gerçektende çok emeğin bilgin var golf r hakkında maşallah çok iyi yerlere getircen bu arabayı kazasız belasız kullanmak nasip etsin. videolar bekliyoruz artık. dbn de tabikide :D

Sh4rk
06-01-2014, 22:49
911 yavas gibi geliyorda Golf R hizli :) masallah emegine aracina

ümitech
06-01-2014, 22:51
maşallah.hayırlı olsun.
stage 5 nedir? eski stage 3 yazılımlar güncel olarak stage 5 mi geciyor? anlayamadım ?

ümitech
06-01-2014, 22:52
911 yavas gibi geliyorda Golf R hizli :) masallah emegine aracina

porsche 911 değil carrera S

can0001
06-01-2014, 22:53
maşallah...

Sh4rk
06-01-2014, 22:55

Tel den girdigimden bi anda oyle yazmisim ;)

Sercan AKCAN
06-01-2014, 22:59
stage 5 ? 8 enjektör falan yapıldı herhalde arabaya ?

Jerky
06-01-2014, 23:10

Carrera S'de bir 911'dir.

Edit : Bu arada Golf çok güzel gitmiş, maşallah. Daha kaliteli videolar bekliyoruz.

Kekuti*
06-01-2014, 23:26
Masallah guzel olmus..

Carrera S ile 4s gucleri ayni mi yeni kasada ?

Sert@ç
06-01-2014, 23:29
Levent masallah son sureler nedir ?
Bide videolari patatesle mi cektiniz :D

Levent Y.
06-01-2014, 23:51
Herkese teşekkür ederim. Videolar ın kalitesi gayet iyiydi youtube a yükleyince böyle oldu. Stage 5 program 4 ün bir yenisi olarak geçiyo bende de şuan o var fakat tüm motor ve üst kapak stock. İki defa ölçme şansım oldu gittikce hızlanıyoruz, tam istediğim gibi olduğunda paylaşıcam...

penguinhakan
07-01-2014, 00:45
Maşallah maşallah Levent.
Allah utandırmasın.

ümitech
07-01-2014, 01:04
Carrera S'de bir 911'dir.

Edit : Bu arada Golf çok güzel gitmiş, maşallah. Daha kaliteli videolar bekliyoruz.

997 kasa 911 turbo idi kastım , çorba oldu:)

Cupra03
07-01-2014, 10:02
Ben ters bir şey söyleyeceğim,bana carrera çok iyi geldi,Golf r ın daha çok açmasını beklerdim,gerçi sağlıklı bir deneme olmamış.

HUSNU
07-01-2014, 10:06
Maşallah . Çok iyi gidiyor gerçekten. Daha güzel video çekimlerini hakediyor. Yeni detayları merakla bekliyoruz.

Levent Y.
07-01-2014, 10:15
Golf R Revo Stage 5 - Porsche 991 Carrera S - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=5CSfYRg1f6I)

En saglikli denememiz bu oldu. Burda fark net sekilde gozukuyor. 75-225 arasi deneme sansimiz oldu uzunda ara daha da acilir diye dusunuyorum. Yakin zamanda daha duzgun videolar cekicem..

MMMacit
07-01-2014, 10:18
Levent Maşallah Çok İyi Gidiyor Aracın.

öskür
07-01-2014, 10:20
yeni Carrera s çok hızlı bir araba hemde kimsenın tahmin edemiyeceği kadar çok:)
tebrikler golf r a..

Ertug_T.
07-01-2014, 10:27
Masallah levent cok basarili olmus bence :) gule gule bin :)

Caesar
07-01-2014, 10:36
Abi nasıl ya carrera s ler yavaş araba zaten. golf r stage 5 deniliyor çok daha hızlı olması gerekmiyormu porsche max 400 hp

ggtoker
07-01-2014, 10:44
maşallah cok atarlı olmus :D

typermelih
07-01-2014, 10:52
eline sağlık levent artık tacı sana veriyorum :)
satmasaydım vermezdim ama :)
senin koşturmanı takip edecez artık :)

guwen_ar
07-01-2014, 10:59
Golf r ciddi hizlanmis masallah.
Carrera nin 100-200 8 saniyeye yakin sanirim yanlis hatirlamiyosam.

Deneyen 2 aracada nazar degmesin ..

typermelih
stok bir carrera yı stage 5 golf r zaten geçer. yazılım atılsa olay bambaşka bir boyut alır zaten.

ne olursa olsun biri 120.000 tl lik bir araç
diğeri ise 350.000 tl lik

bu video beni çok mutlu etti yanlız

Chn53
Oraya yazılmış gtx30 diye hala stage5 ne gibi sacma sapan yorumlar yapılmış çekememezlik bu olsa gerek :)

öskür
07-01-2014, 11:03
Abi nasıl ya carrera s ler yavaş araba zaten. golf r stage 5 deniliyor çok daha hızlı olması gerekmiyormu porsche max 400 hp

şöyle dıyım ısterse stage 5 olsun 450 hp den fazla olucagını sanmıyorum(injector pompa vs derdinden dolayı) yanı,hemde 4 ceker bır araç Carrera s 400hp 2 çeker normalde denk yurumulerı gerekır:)
ağırlık olarakta cok farklı degıller sanırım 1415kg gorunuyor Carrera...

Teknik Detaylar | Porsche Türkiye (http://www.porsche.com.tr/modeller/911/911-carrera-s/teknik-ozellikler/teknik-detaylar.aspx)

ahmetuzun
07-01-2014, 11:08
Levent maasallah aracına ,

Canlıda gördüm, bindim, kısık hali bile mükemmel Allah nazarlardan saklasın..

BMK TypeR
07-01-2014, 11:08
Maşallah Levent dahada iyi olucak inşallah.

Antalyalogy
07-01-2014, 11:18
İki aracada MaşAllah.Golf R daha kaliteli çekimleri hakediyor bence..

[RaCeR]
07-01-2014, 11:26
maşallah maşallah çok güzel de sene 2014 oldu 240p video mu olur yaw :D

63owen63
07-01-2014, 11:35
Oraya yazılmış gtx30 diye hala stage5 ne gibi sacma sapan yorumlar yapılmış çekememezlik bu olsa gerek :)

Yorumlar saçma degil. Stage 4' de 3071r'dan tutta gtx3076'a kadar koyan bir dünya adam var.

Uzağa gerek yok bkz. Adana da ki R.

Burdaki stage 5 kavramı, revo'nun yazılımlarına verdigi isimlerden dolayı. Güncel ve stage 4'e göre daha sıkı hardcore bir yazılım yaptılar. Bu 'race' map olarak düşünülebilir. Turbo büyütmelik bir durum yok revo'nun stage 4 ile stage 5 'i arasında.

Gerçi bu araç içinde revo stage 5 demek çok doğru degil, stock çünkü yanılmıyorsam bu araç stock motor hala ve revo stage 5 diye revo'nun tarif ettigi bazı şeyler yok.

Stage 4 2.0TFSI Performance Software has been developed to suit a proven hardware upgrade package, Tuning is adjustable and can be tailored to suit your needs. Stage4 software is designed to be run with all of the bolt on hardware listed below and is compatible with a completely standard engine. For this software to run efficiently and reliably, a strict hardware build list must be adhered to. Furthermore, our SPS is highly recommended to guarantee optimal performance gains.

Hardware Requirements:

3071R External Wastegate Turbo Kit with associated hardware for fitting and installation
RS4/R8 injectors
3.0"Turbo back exhaust without pre-cat and with decat or highflow catalytic convertor
Cold Air Intake with correctly scaled MAF housing - (inlet hose might require modification depending on turbo kit)
uprated or additional intercooler (S3 uses larger stock IC but additional IC is recommended) -
highflow mechanical fuel pump -
Hardware Recommendations:

Uprated Engine Mounts - : engine, transmission, dogbone
PCV Revamp kit -
Uprated Brakes -
NGK Iridium Spark Plugs
Uprated Clutch

Stage 5 2.0TFSI Performance Software is designed for those customers that want the ultimate from their 2.0TFSI. Whilst Stage4 software is designed to be run with all of the bolt on hardware Stage 5 is designed to maximise the potential and adjustability to make the most of cars running fully built engines with uprated valve-train. Stage 5 software could be classed as a full ‘Race’ map, with an 8000rpm rev limit, a very wide range of timing adjustment allowing you to account for race fuel and water meth if you choose to. It is also fully compatible with external boost controllers for those that really want to push things to the next level.

Hardware Requirements:

3071R External Wastegate Turbo Kit with associated hardware for fitting and installation
RS4/R8 injectors
3.0"Turbo back exhaust without pre-cat and with decat or highflow catalytic convertor
Cold Air Intake with correctly scaled MAF housing - (inlet hose might require modification depending on turbo kit)
uprated or additional intercooler (S3 uses larger stock IC but additional IC is recommended) - Click here for details
highflow mechanical fuel pump -
uprated intank fuel pump
uprated engine internals (rods, pistons, valve-train. Revo recommend keeping stock compression)
Uprated Engine Mounts - : engine, transmission, dogbone
PCV Revamp kit -
Uprated Brakes -
NGK Iridium Spark Plugs
Uprated Clutch
Hardware Recommendations:

Boost gauge - if you want to run an MBC and over 1.6/1.7bar peak
Wideband AFR gauge - for setup purposes

Dookan
07-01-2014, 11:53
masallah levent ama video cok kotu daha net ve daha gidisi bilinen bi arabayl denemekte fayda var mesela m6

typermelih
07-01-2014, 12:26
stage 5 yazılımdır
ama bu yazılımı kaldırabilecek bir alt yapı olması gerek
yani herkesin ibldiği motor içi ...
stage 5 yazılım 2.4 bar a kadar basabiliyor ama gtx 3076 ya göre
şöyle düşünmek lazım levent in yazılımıyla benim eski aracın yazılımı( NM GOLF R ) Aynı
levent bu basıncı yazın açsın yada sürekli böyle gazlasın zaten pistonu eritir.bunun kendiside farkında. bu sebeple ona göre hareket ediyor
enjektör olsa zaten yazılım sadece benzin işemesiyle alakalı güncellenecek. basınç yada avans değerleri zaten sps modülünden normal bir vatandaş bile yüklemeyi yapar.
tfsi motorlar motor içi girsede 520 hp nin üstünü çıkarmaya çalışmak mantıksız
çünkü bu sefer başka sıkıntılar başlayacaktır
şanzuman ,ön benzin pompasının içindeki iticiler vs vs

Chn53
07-01-2014, 12:38
@63oven63 bende biliyorum bunları , önceki sayfada araç sahibini tebrik etmek yerine küçümseyici yorumlar yapılmış stage 3 güncellemeyle 5 mi oldu 8 enjektörmü taktınız falan gibi... onlara ithafen yazmıştım :)

Burak Kasim
07-01-2014, 14:17
Tebrikler Levent, guzel gitmissin, devami gelir insallah.

991 Carrera S'te gercekten hizliymis.

Levent Y.
07-01-2014, 14:32
Tekrardan iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kamera konusunda haklisiniz iphone 5 ile cekmemize ragmen videolari youtube a atinca kalite dusuyo bi daha ki sefere mutlaka go pro ile cekim yapicam.

Yeni Carrera S i defalarca kullanmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki araba gercekten hizli. 2 kisi ceyrek depodan biraz fazla benzinle -2.5 egimde 8.3 yapiyo. Denemelerde 110 kg civarinda daha hafifti yani 8.0 yapicak potansiyele sahipti. Benim arabam standarta gore hafif olmasina ragmen ben dahil 1550 kg civarinda oldugundan ve 4 ceker aktarma kaybinida hesaba katarsak sonuc bence gayet tatmin edici. Ayrica bu setup a yeni gectik zamanla biraz daha hizlaniriz diye dusunuyorum. Stage kavramina cok takilan olmus. Daha oncede belirttigim gibi internal ve silindir kapagi tamamen stock sadece yazilim stage 5 ve turbo da gtx3071...

İBO
07-01-2014, 15:10
s ile 4s yolda durumları ne olur hangısı daha hızlıdır? gerçi bunlarla alakası yok ama panemera 4s kullanma şansım oldu sport+ modda ınanılmaz hızlanması mevcut o ağırlıkta hemde, bunları düşünemiyorum bile.

fangio
07-01-2014, 15:18
Maşallah Levent. Allah keyifle binmeyi nasip etsin.

63owen63
07-01-2014, 15:36
Maşallah Levent, dikkatle sorunsuz keyifle gazlarsın umarım, kadran görsek fena olmaz hani :)

@63oven63 bende biliyorum bunları , önceki sayfada araç sahibini tebrik etmek yerine küçümseyici yorumlar yapılmış stage 3 güncellemeyle 5 mi oldu 8 enjektörmü taktınız falan gibi... onlara ithafen yazmıştım :)

Anladım, alıntı yapmamın sebebi biraz da genelin görmesiydi, ciddi emek sarfedilen bir araç da böyle stage mıteyç in lafı olmamalı bence de :)

Arenimo
07-01-2014, 16:04
s ile 4s yolda durumları ne olur hangısı daha hızlıdır? gerçi bunlarla alakası yok ama panemera 4s kullanma şansım oldu sport+ modda ınanılmaz hızlanması mevcut o ağırlıkta hemde, bunları düşünemiyorum bile.

uzunda S çok daha avantajlı S oldukça hızlı yeni kasada bizzat kendim denedim gördüm

Dookan
07-01-2014, 16:12
Tekrardan iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Kamera konusunda haklisiniz iphone 5 ile cekmemize ragmen videolari youtube a atinca kalite dusuyo bi daha ki sefere mutlaka go pro ile cekim yapicam.

Yeni Carrera S i defalarca kullanmis biri olarak sunu soyleyebilirim ki araba gercekten hizli. 2 kisi ceyrek depodan biraz fazla benzinle -2.5 egimde 8.3 yapiyo. Denemelerde 110 kg civarinda daha hafifti yani 8.0 yapicak potansiyele sahipti. Benim arabam standarta gore hafif olmasina ragmen ben dahil 1550 kg civarinda oldugundan ve 4 ceker aktarma kaybinida hesaba katarsak sonuc bence gayet tatmin edici. Ayrica bu setup a yeni gectik zamanla biraz daha hizlaniriz diye dusunuyorum. Stage kavramina cok takilan olmus. Daha oncede belirttigim gibi internal ve silindir kapagi tamamen stock sadece yazilim stage 5 ve turbo da gtx3071...

110 kg 0.2 den fazla farkeder.hafta sonu test ettim 95 kg 0.6 dan fazla fark eder

Kekuti*
07-01-2014, 16:16
Çok bilgim yok ancak kendi tecrübeme göre söylemek istiyorum.. Carrera 4s 991 oluyor sanırım en son kasa işte..

Ekranda, Önde ve arkada aktarma yüzdelerini gösteriyordu. Tam gaz 60 70 gibi bastığımda komple arkada gösteriyordu. Yani sadece kalkış veya düşük süratlerde 4 çeker sanırım araç..

Yanlışım varsa düzeltsin 30 km falan kullandım sadece :D

Levent Y.
07-01-2014, 16:19
Bencede oyle dedigim gibi stagelere cok takilmamak lazim... 100 kg 0,5 farkediyo ortalama benim olcumlerimde, 991 carrera s -2 egimde 8,0 kesin yapar oyle soyliyim ... Onuda tek kisi olcup dbn i paylasicam.

TYPERHAKAN
07-01-2014, 21:32
levent maşaallah kardeşim.setup ın daha çok yeni çok daha güzel olacak inşaallah.sen herşeyin en iyisine layıksın.....birde düzeltmeden geçmiim. stage5 denilen yazılım reşit te ve inanda olan yazılım , çok daha agresif .... levent seninki stage 3 ün 460 nm olan tork limitörünün biraz daha açılmış hali yani stage 4 olarak geçiyor.seninde dediğin gibi stage ler önemli değil.herzaman saglıklı olsun yeter.

levent
07-01-2014, 21:57
Levent maşallah, yeni setup çok çok başarılı olmuş bence.. 991 S ciddi hızlı çünkü netteki videolardan vs gördüğüm kadarıyla. İlk fırsatta yeni DBN bekliyoruz :)

wifi yokken upload ettiysen ciddi düşürebiliyo youtube kaliteyi 3g ile uploadda ben de benzer sıkıntıyı yaşamıştım ip5 ile :)

osman 1.8t
07-01-2014, 23:15
levent maşallah kardeşim sana yakışır :) artık motorla daha güzel kareler çıkar ortaya :)

Z20LET
08-01-2014, 00:20
maşallah levent. dahada iyi olucaktir.

Dem-Er
08-01-2014, 03:46
Leventcim araban ciddi hızlanmış.stoc internalsin sanırım hala ama anlayamadığım stg 5 nasılda stoc intenalde oluyor. biz hala daha üst kapak piston süpap kol yatak emme vs yapmışken stg 4 demeye utanıyorken stg 5 biraz abartı olmamışmı.bu işler yazımla olacaksa oh ne ala.495 ps yakıtla aldığını duydum. allah bir problem vermesin ama şu stg işlerinden hala bişi anlamış değilim.neye göre nasıl.

kelalper
08-01-2014, 07:21
Levent araban güzel olmuş ama videolar patates baskıya dönmüş youtube yüzünden. Bu arada denediğiniz yerde eğim yüzünden sen daha avantajlısın hem aktarma hem de turbonun torku yüzünden. Düz de sonuçlar biraz daha farklı olur. Gene 991 geçilir ama fark bu olmaz. Haa abi istanbulda deneyecek boş yol mu kaldı dersen haklısın.

Levent Y.
08-01-2014, 19:43
Maşallah Levent. Allah keyifle binmeyi nasip etsin.

Kürşad abi teşekkür ederim..

Maşallah Levent, dikkatle sorunsuz keyifle gazlarsın umarım, kadran görsek fena olmaz hani :)

Anladım, alıntı yapmamın sebebi biraz da genelin görmesiydi, ciddi emek sarfedilen bir araç da böyle stage mıteyç in lafı olmamalı bence de :)

Teşekkür ederim, kadran videosuda çekicem yakında:) Bende aynı şekilde düşünüyorum dediğim gibi stage kavramından çok ne kadar hızlı olduğu önemli bence.

levent maşaallah kardeşim.setup ın daha çok yeni çok daha güzel olacak inşaallah.sen herşeyin en iyisine layıksın.....birde düzeltmeden geçmiim. stage5 denilen yazılım reşit te ve inanda olan yazılım , çok daha agresif .... levent seninki stage 3 ün 460 nm olan tork limitörünün biraz daha açılmış hali yani stage 4 olarak geçiyor.seninde dediğin gibi stage ler önemli değil.herzaman saglıklı olsun yeter.

Çok teşekkür ederim hakan abi, sizinde emeğiniz büyük... Aynen öyle, dediğim gibi program stage 5, turbo gtx3071, internal da stock .

Levent maşallah, yeni setup çok çok başarılı olmuş bence.. 991 S ciddi hızlı çünkü netteki videolardan vs gördüğüm kadarıyla. İlk fırsatta yeni DBN bekliyoruz :)

wifi yokken upload ettiysen ciddi düşürebiliyo youtube kaliteyi 3g ile uploadda ben de benzer sıkıntıyı yaşamıştım ip5 ile :)

Teşekkür ederim Levent, evet bencede baya keyifli oldu k04 ile de çok güç alınıyo olabilir ama araba böyle çok daha rahat hızlı ve soluklu gidiyo. Tam istediğim gibi oldugunda dbn paylaşıcam :) Videoları mailime yollayıp sonra youtube a bilgisayardan yükledim bu yüzden kalite bozuldu diye düşünüyorum, benim hatam:)

levent maşallah kardeşim sana yakışır :) artık motorla daha güzel kareler çıkar ortaya :)

Sağol Osman abi, evet artık daha çok tutunurum ama yinede motorlar genel olarak çok hızlı geçmesi zor oluyo:)

maşallah levent. dahada iyi olucaktir.

Teşekkürler, kafamda bir kaç şey var onlarıda yapınca baya fark olucak diye düşünüyorum...

Leventcim araban ciddi hızlanmış.stoc internalsin sanırım hala ama anlayamadığım stg 5 nasılda stoc intenalde oluyor. biz hala daha üst kapak piston süpap kol yatak emme vs yapmışken stg 4 demeye utanıyorken stg 5 biraz abartı olmamışmı.bu işler yazımla olacaksa oh ne ala.495 ps yakıtla aldığını duydum. allah bir problem vermesin ama şu stg işlerinden hala bişi anlamış değilim.neye göre nasıl.

Demir abi teşekkür ederim evet son hali ile yakıtlı 500 HP 550 NM civarında. Keşke stage 3 deseymişim valla pişman oldum dediğim gibi lütfen stage kavramına takılmayın:) Sizde durumlar nasıl?

Levent araban güzel olmuş ama videolar patates baskıya dönmüş youtube yüzünden. Bu arada denediğiniz yerde eğim yüzünden sen daha avantajlısın hem aktarma hem de turbonun torku yüzünden. Düz de sonuçlar biraz daha farklı olur. Gene 991 geçilir ama fark bu olmaz. Haa abi istanbulda deneyecek boş yol mu kaldı dersen haklısın.

Teşekkürler Alper abi maalesef kalite aşırı düştü bir daha ona dikkat edicem. Bende sana katılıyorum ama videolarda 220 ye kadar ancak çıktık ***** stadın dönüşünde gazladık ve uzunda eminim ki ara iyice açılırdı kendini belli ediyodu.

Dediğin gibi her yer çok dolu oluyo seyrantepe nin orda 225-230 a kadar çıkabiliyoruz bomboş olduğu için de rahat oluyo...

AEAlmas
11-01-2014, 14:46
Maşallah levent arac cok güzel olmuş kazasiz belasiz :)

yiğit
11-01-2014, 16:02
maşallah levent hayırlı olsun yeni setup,hızlanmışsın baya 991 s'ler iyi gidiyo eski carrera s gibi değil düzgün bi yolda deneseniz fark daha net belli olur ama herşeyin bitince eminim biraz daha hızlı olucaktır.stage olayıda sanırım yazılımdan dolayı kafa karıştırmış aracın aslında stage 3 ama yazılımın stage 5 araçlar için kullanılan daha hard bi yazılım,yani sonuçta yinede stage 3 denilebilir stock motor olduğun için.ayarların bitince hem 97 pompa yakıtıyla hemde yakıtlı halinle ayrı ayrı süre alırsan daha iyi olur bence hemde videolu yap herkes kadran izlesin :)

Levent Y.
16-01-2014, 22:34
Maşallah levent arac cok güzel olmuş kazasiz belasiz :)

Tesekkur ederim Emir...

[QUOTE=yiğit;7266768]maşallah levent hayırlı olsun yeni setup,hızlanmışsın baya 991 s'ler iyi gidiyo eski carrera s gibi değil düzgün bi yolda deneseniz fark daha net belli olur ama herşeyin bitince eminim biraz daha hızlı olucaktır.stage olayıda sanırım yazılımdan dolayı kafa karıştırmış aracın aslında stage 3 ama yazılımın stage 5 araçlar için kullanılan daha hard bi yazılım,yani sonuçta yinede stage 3 denilebilir stock motor olduğun için.ayarların bitince hem 97 pompa yakıtıyla hemde yakıtlı halinle ayrı ayrı süre alırsan daha iyi olur bence hemde videolu yap herkes kadran izlesin :)

Tesekkurler yigit... Suan icin hep yakitli kullaniyorum avansini ona gore ayarladik. Dedigin gibi sonucta motor tamamen stock stage 3-5-7 bi onemi yok. Kadran da cektim onuda koyarim bi ara...

Dem-Er
18-01-2014, 00:15
Estağfurullah Levençim.Ben belki biraz sert yazmış olabilirim sen kusura bakma.Bu arada aracın stock olarak limitin limitinde gibisin bence.çok dikkat et derim fazlada kastırma sonra bir dünya masraf çıkarmayasın kendine aman derim.Yakında bizde aracın marşına basacaz kısmetse.hafif grank almıştım ZRP den 5 milim( yada mikron) civarı yaklaşık hatalar bulduk takmadık şimdi geri iade edicem.(atinaya götürecem)iş çıktı.oem grankla devam yani :(
Ben yakıt koymayı düşünmüyorum şimdilik.aslında Bekir ısrar ediyor ama bana uğraşmak zor geliyor zırt pırt benzin bitiyor bide onla uğraşmak....bilmiyorum hala.bir bitsinde bakacaz artık.güle güle kullan.bir gün sohbet edip eşşekler nasıl koşuyor bakarız eğleniriz iyi olur.