Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 400 hp civic mustang uyandirma vİdeosu

orcunnn
08-01-2014, 11:29
çok fazla tatsız olay oldu ama muharrem efendinin post istinaden video ekleme kararı aldım

alp kardeşim arabana maşallah mükenmel gidişide duruşuda ;)

http://www.youtube.com/watch?v=28edREJhJj4

http://www.youtube.com/watch?v=TLnH8B5E6vA

Orcun o gece 1.4 tsi larla yan yana gidiyordun.

M6 ile bencede deneme tatsiz olur.

400 degilde 300 luklerle dene.

400hp hondayla deniceksen durbun al yanina.

phantomLord
08-01-2014, 11:31
linkler boş

Maxiboost
08-01-2014, 11:31
linkler yok? :)

orcunnn
08-01-2014, 11:33
linkler boş

düzeldi.....

phantomLord
08-01-2014, 11:37
2. videoda cvc bırakmış sanırım sende onun şeridine girmişsin senin önünde araç vardıda civic ondan mı kesti??

bu arada maşallah araçlara canavarlar emeklerinize sağlık.

MK8800
08-01-2014, 11:39
Şimdi kavga etmeyelim diyorsunuz sonra uyandirma videosu diye başlık aciyorsunuz yakisiyor mu?

fatiii
08-01-2014, 11:40
deminde dediğim gibi bence bu deneme geçersiz..

ama dürbün falan talihsiz yorumlardı işi bilen birinin öyle bişey olmıyacağını az çok golf r videolarından falan tahmin etmesi bilmesi lazım ama işte hırs işin içine girince insan yazıyor çiziyor yapacak bişey yok

SDR_07
08-01-2014, 11:41
bende anlam veremedim kuvvetli arabanız var tamam ama vtec in neden şeridine rüzgarına girip neden geri cekiyorsunuzki ayrılıp sağa dogru gitmeniz gerekmiyormuydu

cembozbey
08-01-2014, 11:41
bu göruntulere göre civic gecer kanısı olusuyor insanda tam denense

-HAKTAN-
08-01-2014, 11:43
Bu videolarda net bişey yok gereksiz olmuş

34tb9544
08-01-2014, 11:45
Sonucu olmayan deneme videosu mu olur ??? Ben bu videodan bi sey anlamadim

fatiii
08-01-2014, 11:46
aslında tam olarak bişey yokta denemez burda mesele dürbün meselesi rüyadan uyandırma meselesi sanırım o yüzden.yarış sonucu budur diye konulan bi video değil kanımca

dragon07
08-01-2014, 11:47
kimse kimseyi geçememiş bana göre ama dürbünlük bişiy olmadıgı belli 2 araçta birbirini geçebilirmiş .yazın diğeri basınç açar öbürü arabayı söker 250-300 nos basar belli bi kmde anlasılır ozaman geçen geçilen belli olur.

orcunnn
08-01-2014, 11:49
aslında tam olarak bişey yokta denemez burda mesele dürbün meselesi rüyadan uyandırma meselesi sanırım o yüzden.yarış sonucu budur diye konulan bi video değil kanımca

aynen fatih 400 hp civic le denersem 1 vites bile tutamayıp dürbünle bakma meselesi

civic arkama düşene kadar bırakmıyor bı anda 150 shot gelince sizi kaldırıyor görüntü ben 150 shotla tam gaz giderken sizce bırakan araba arkamdan bi anda nasıl kaybolur neyse ben geçme geçilme derdin de değilim ben dedigimi yaptım ve denedim

onursoytam
08-01-2014, 11:50
maşallah 2 aracada :)

guwen_ar
08-01-2014, 11:53
Oncelikle 2 aracada nazar degmesin cok guzel gidiyorlar.
Fakat mustang 2 yi bitirmis 3 atmis nosa basmis.evet honda birakmis ama 2-3 boy olduktan sonra birakmis net izlerseniz videoyu aciklik getirebilirsiniz.150 shot soz konusu :icon_tup:

///M RIDER
08-01-2014, 11:53
videolar net değil denemelerde net değil bu speclerdeki 2 aracın +200 lerde neyaptığını görmek lazım ya yol müsait değil ya da bazı şartlar ama dürbün olayı videodan da biraz anlaşılacağı üzere honda için yalan olur.Bu speclerdeki mustang 200 den sonra ciddi yürür

_muhaRRem
08-01-2014, 11:55
Ben söylediğimin arkasındayım. Sen c.tesi geçesi m5 lerle denediğingüçte gelseydin , dürbün tabiri yani çok fazla geçerdik seni. Ama açıp açıp gelmissin 350 hp civic bu kadar gidiyor.

Ben o denediğin M5 ile denicem buraya videoyu atıcam o zaman herkes söylediğimin doğru olduğunu anlıcak.

Bu güne kadar bu kadar gazladın gazladın birşey olmadıda acaba dün gece neden oldu , burada herkes birşeyler biliyor kimseyi aptal yerine koymayın.

Ben dün gece sana insan gibi diyorumki araban kırıldı bozuldu herneyse , istersen video koymayalım çünkü 1 kere denedik , hatta ve hatta bu gece yaşanmadı da diyebiliriz.Başka bi zaman sözümüz olsun yine deneriz dedik arbanı yaptırdığında.

Sen ne dedin ?

Ben geçtim muhaRRem gerisini anlamama arabanına amk umrumda değil dedin.

Dün gece rolling mi yaptık 1 kere denedik gaz bıraktım 2.denemedede araban bozuldu arkaalarda kaldın durum bundan ibaret.

Ben iyi niyetli yaklaştıkca sen dün bana muhaRRem sen hiç konuşma benim senle işim yok dedin hatırlıyorsun dimi , sonra bağıra bağıra konuşarak OZ u bariyerlere sıkıştırmaya çalıştın .

Bunca olaydan sonrada haala buraya video koyabiliyorsun ya , sanki hiçbirşey olmamış gibi pes diyorum sana.

Özür dileyecek birşey yok ortada , ben kimsenin anasına bacısına laf etmedim arabasına laf ettim. Söylediğim tabirler gayet hırslandırıcı cümleler nitekim öylede oldu ama yalnış kişiye yaptık nerden bilebilirdim mahalleden özel seçilmiş zırhlı birlik getireceksin.

gokcell13
08-01-2014, 11:56
Videolardan anladıgım kadarıyla yol musait değil.Saglıklı deneme olmamıs.Ama soylede bir gercek var.Mustang soylenilene gore civic ten kopup gitmesi gerekiyordu.2 vites kafa burun yurumusler.

orcunnn
08-01-2014, 12:04
muhaberrem bi yerlerin oynamasın kardeş sende çok çok iyi biliyorsn sonucu burda bıraktım adama yol verdim işlerini geç bi kere sen orda bırakmadıgını 2 mizde biliyoruz
ben seni arkama alıyorum sonra seritte araba var ve sola kayıyorum vsss kardeş
400 hp o araba bu arada işinize gelince %11 carp işlerini yapıyorsunuz
yanı tezin çürüdü o araba 250 lere kadar gitsek saka olur farkındasındır umarım
benim arabam kırılmadı kardeşim akşam atla gel bakalım beraber kırılsaydıda umrumda olmazdı
ben m5 ile denerken aynı güçteydim ama arabayı 3 vitese atmadım ve komple sardım bunu anlamayamıyormsun
dün akşam arabaya fazladan 100 kg koydum bagaja sarmasın diye kömür cuvalları ve çok cıtır sardı sadace bunu çözemiyorsun

_muhaRRem
08-01-2014, 12:09
haaala argosun ya nefret ettirdin yeter yazma artık

orcunnn
08-01-2014, 12:12
haaala argosun ya nefret ettirdin yeter yazma artık

dün akşamda böyle alaycı konuşsaydın kuzuydun ne oldu şimdi

klavyeden kolay oluyor dimi ben sana kapak yaptım muharrem s2000 al gel onada kapak yapıcam tabi yanıma gelmesin sen aman saldırırız

öyle niyetim olsaydı dün yapardım emin ol efendi ol efendi yaz senı son kez uyarıyorum
ben bu zamana kadar o kadar tartıitm ama terbiyesizlik yapamdım ama sen hepsini hakediyorsun

stlegal
08-01-2014, 12:15
orçun yanlış anlama bunlar deneme videosu falan değil kendinizi kandırmayın.

araban içinde geçmiş olsun daha az hırsla daha güzel denemelere ..

araba yapmak yürütmek en kolay olan kısmı önemli olan o gücü hazmedebilmek.

ibooo
08-01-2014, 12:16

klavyeden kolay oluyor dimi ben sana kapak yaptım muharrem s2000 al gel onada kapak yapıcam tabi yanıma gelmesin sen aman saldırırız

öyle niyetim olsaydı dün yapardım emin ol efendi ol efendi yaz senı son kez uyarıyorum
ben bu zamana kadar o kadar tartıitm ama terbiyesizlik yapamdım ama sen hepsini hakediyorsun

napıcaktın dövücekmiydin dün akşam öyle konuşsaydı

stlegal
08-01-2014, 12:17

orçun dünde böyle alaycı konuşsaydı napıcaktınız pıçahlıycakmıydınız bahattin :)

orçun cidden kimlerle elim sende oynadığını farkında değilsin ..

orcunnn
08-01-2014, 12:18
napıcaktın dövücekmiydin dün akşam öyle konuşsaydı

kaşınmış olacaktı sen ne anlarsan artık

iynn-RS
08-01-2014, 12:19
Tebrikler ıkı tarafada.

vıdeonun deneme vıdeosu olmadığı, muharremın durbun getır demesıne ıstınaden, durbunluk bı durumun olmadığını göstermek ıcın konulmuş bunu anlamak bu kadar zormu?

Nerde bu forumun herşeyi dobra dobra yazan tarafsız üyeleri??

@Lp2
08-01-2014, 12:19
Ben arabayi hazirliyorum suan ivir zivirlarini yapip 1.6 2 bar arasi :) bekliyirum

SDR_07
08-01-2014, 12:23

he yani biri susuyorsa korkmuştur öylemi ....gel arabama bak diyorsun adama sen ortak noktaya gelip anlaşamıyorsun insanlarla ben şunu bilirim kimse kimseden korkmaz sadace bazıları geleceğini ailesini işini gücünü düşünür ... yoksa azdan az gider çoktan çok susmak en büyük erdemliktir...korkaklık değil

_muhaRRem
08-01-2014, 12:28
Benim arabalarim ciktiginda ben konusucam orcun.

Bu denedigin araba benin arabam degildi.

Sirf lafimizi yememek.icin geldigimiz 4 yillik ayar ustunde 350hp bi vtec di.

JenGoO
08-01-2014, 12:28
Valla lanetli bir atmosfer olduğu apaçık ortada. TEG kaza yapmış yarışan kimsede yazmıyor ki bakın kaza oldu zarar ziyan var.. Hala atar gider havada uçuyor.. Adamlar bas bas bağırdı bu havada çıkıp denemeyin başınıza iş gelir diye nitekim yarış esnasında olmasada maddi manevi talihsiz olaylar yaşandı. Pes ya vallahi bazen bile bile lades olmanın peşinde olmak nedir aga!

rebeloghy
08-01-2014, 12:29
he yani biri susuyorsa korkmuştur öylemi ....gel arabama bak diyorsun adama sen ortak noktaya gelip anlaşamıyorsun insanlarla ben şunu bilirim kimse kimseden korkmaz sadace bazıları geleceğini ailesini işini gücünü düşünür ... yoksa azdan az gider çoktan çok susmak en büyük erdemliktir...korkaklık değil

:rolleyes: .:icon_tup:

F.Dogan
08-01-2014, 12:32
Sorunları olan taraflar bire bir görüşüp işi çözmeli buraya da ortak bir açıklama yapmalıdır diye düşünüyorum.

Buna yarış demek doğru değil. Daha neyin ne güçte oldugunu bile netleştirmemişsiniz birisi 350 hp digeri 400 hp diyor civic için. Mustang için m5 denemesindeki gücünün üzerinde deniyor vs. mazaretler bitmez. Size oturup konusup sorunlarınızı çözmek yakısır alt yas grubunuzdan bir çok insan suan sizin yerinizde olmak araba koşturmak için can atıyorken bu diyaloglar hoş değil.

Allah kaza bela vermesin araçlarınıza maşallah

aLperTunga
08-01-2014, 12:32
orçun-muharrem daha yazmayın abicim. yazdıkça uzuyor ve kırıcı olunuyor.bis susun artık ya.

Ben yazdım bu konuda rahatsız olanlarla akşam oturup yüz yüze tartışalım böyle klavyeden ollmaz.

orcunnn
08-01-2014, 12:34

kardeş bak azı cogunu ben bilmem

ben çocuk babasıyım işimde gücümde var allaha şükür

ben aşımdan kendımden kıstıgım arabayla la emeklerimde kimse t.... geçtirmem

kusura kalmayacak kimse adam gibi yorum yapan bilgi veren herkezi saygıyla dinledim

BMK TypeR
08-01-2014, 12:34
İki araçada maşallah, ilk denemede ileri gittim bayagı, yanımdan gecerken civic yarım 1 boy öndeydi ilerde 200üstü ne oldu göremedim, bi denemede yanyana gidiyodunuz s2000 arkanıza girdigi deneme, son demede ben arkandaydım orcun bastınız yan yanayken muharrem gazı kesti sen devam ettin bende arkana girdim gazı bıraktın, sonra ileri gittim sende sorun çıkmış, olaylar çıkmış, bekir aradı söyledi 20dk bekledim bekir polis geliyo diyince gittim eve, iki araçada maşallah ama bu olanlar yanlış yakında herkez silahla gelir artık rolinge.

altima
08-01-2014, 12:35

bu kadar gergin bi ortamda,, hoş cümleler değil..

bu kadar hırs gerginlik iyi değil,, böle yapmayın...

18*20 lik ehliyeti yeni almış çocuk değilsiniz.. bi daha bu konulara girip yazmayın olsun bitsin...

berabere deyin olsun bitsin.. bu konuşmalar pek hoş olmayan yerlere gidiyor.. aman diyim.

Rıdvan..

onat
kardeş bak azı cogunu ben bilmem

ben çocuk babasıyım işimde gücümde var allaha şükür

ben aşımdan kendımden kıstıgım arabayla la emeklerimde kimse t.... geçtirmem

kusura kalmayacak kimse adam gibi yorum yapan bilgi veren herkezi saygıyla dinledim

sizin muharrem ile geçmişe dönük bi sorununuz mu varda durduk yere 1.4 tsi olayı, dürbün olayı geçti ?

@Lp2
Araba benim 0.8 basiyor gucunu az cok siz tahmin edin dahada tartisma cikmasin kimse kimseye *** ta atmasin videolar dan ztn bi sey anlasilmiyor herkes farkinda

BMK TypeR
08-01-2014, 12:38
kaşınmış olacaktı sen ne anlarsan artık

orcun hıç yakışmıyo öyle kaşıma işleri kolay değil haberin olsun, ben gebzeli arkadaşım için tech karıştırdım laf edildi diyeki muharreme laf atarsan yine karışır, dün dedigim gibi klavyeden yazarken tartıp yazarsan daha iyi olur.

B.Aktepe
08-01-2014, 12:41
Olayin daha buyumesinin anlami yok. Daha sakin olunsun artik. Forum Uzerinden daha bu konu tartisilmasin. Mumkunse bundan sonra deneme-rolling degil. Aldiginiz gercek veriler ile konusun. Dbox olcum- dyno olcum vs gibi.