Orijinalini görmek için tıklayınız : Z4 3.0 si vs S2000
vidyoları ekliyorum buraya sti ve z4 de sadece son susturucu var...
z4 265 hp ama otomatik vites....
http://videos.streetfire.net/video/BMW-Z4-30si-vs-S2000_174331.htm
z4m lede büyük turbolu, dogboxlı şanzımanlı, stroker kiti bi subaru gc8 le denedik ama vidyo çeken olmadı heralde...
hilalseyhan
29-07-2008, 16:18
Haberlerinizi almıştım :)
Ben ordayken neden denemediniz o boş yolda :)
trafiksiz sıkıntısız yerde denedik valla apartmanların orda insanlarıda rahatsız etmeden....
güzeldi muhabbet deneme bahane ...
abi çok kötü çekim yaw.s2000 gecıor herlade dımı
abi çok kötü çekim yaw.s2000 gecıor herlade dımı
:) hayır ikisindede geçiliyor....
vıdeolardan pek bişiy anlamadım aslında:)
daha net bı sonuçlRI alsak:)
vıdeollarsan pek bişiy anlamadım aslında:)
daha net bı sonuçlRI alsak:)
kısa mesafe sayılır max 190 gorulmustur ...
Z4 s2000 i 4-5 boy geçiyor...
Sti s2000 i 3-4 boy geçiyor...
uzunda z4 de sti ı geçiyor....
BMK TypeR
29-07-2008, 16:41
s2k da sanırım fılıtre var, bu arada demek z4 3.0si düz olsa ne olcakmıs:))
Serkan.S
29-07-2008, 16:46
düz z4 3.0 si e46 m3 kadar yürüyor zaten.
sıfırdan denenmiş heralde şöför faktörü çok yüksek değişik bi deneme olmuş.
sıfırdan denenmiş heralde şöför faktörü çok yüksek değişik bi deneme olmuş.
hayır rolling... orda kalktılar derken roll demek istiyor...
tek sefer denenmedi her denemede durum aynı
düz z4 3.0 si e46 m3 kadar yürüyor zaten.
yok hocam naptn :) anca 1 vites dayanır .. cabrio olsn 19" jantlı olsn m3 2 vites dayansın :)
0-200 verilere bi bak kardesm sen sintoyla canın denemesinden bahsediyosn heralde ..
ben cektım ama golf pek gıtmıyordu bendekı yetısemedım arkanızdan :D
s2k da sanırım fılıtre var, bu arada demek z4 3.0si düz olsa ne olcakmıs:))
stock dendi s2000 bilmiyorum ...
basar kandırmısısnız emre yı :)
valla vıdeolardan pek bısı anlasılmıo yahu :D
ben cektım ama golf pek gıtmıyordu bendekı yetısemedım arkanızdan :D
:D subaruda iyiydi baya, yüklüydü gt30 tarzı turbo varmıs heralde stroker 2.2 litre şanzıman falan çok güzel hazırlanmış valla ...
210 a kadar basabildik arka tamponundaydım subarunun daha bizim z4mde çip bile yok bi sanayi işi son susturucu iptali :) ama manifold falan değişip boost arttırıcakmış heralde sti... 1 bar basıyodu denerken... uzunda denemek lazım onla bidaha..
iyi oldu gece kaliteli güzel arkadaslarla muhabbet roll....
basar kandırmısısnız emre yı :)
valla vıdeolardan pek bısı anlasılmıo yahu :D
herkes denemez o falan dedi ama denedi valla :)
satıcakmış s2000 i m3 alıcakmıs cabrio ...
Serkan.S
29-07-2008, 17:08
yok hocam naptn :) anca 1 vites dayanır .. cabrio olsn 19" jantlı olsn m3 2 vites dayansın :)
0-200 verilere bi bak kardesm sen sintoyla canın denemesinden bahsediyosn heralde ..
Belli bir km e kadar yürüyorlar.Canla Sinanın denemesini bilmiyorum.smg ile pek farkı oldunu da sanmıyorum.19 olsun diyosunda 18 jantlı m3 cok az zaten. :) O kadar birşeyde fark ettirmiyor.
herkes denemez o falan dedi ama denedi valla :)
satıcakmış s2000 i m3 alıcakmıs cabrio ...
hım ıyı ıste denyecek araba olur :)
Ben de çok memnun oldum sizinle tanıştığımıza Başar ve Mertcan. Çok keyif aldım dün gece...
Roll bahane, muhabbet şahane :)
Senin arabanın da maaşallahı var Başar, çok güzel yürüyor gerçekten. Hafifletmek de bayağı işe yaramış gibi, e46 m3'lerle alakası yok gidişinin. Tasarım olarak denilecek fazla bir şey yok zaten, çok çok güzel... Ayrıca sesi de çok hoşuma gitti...
Dediğin gibi benim headers'da yarık var, bir silindirde kaçak var, dışarı üflüyor (headers Cuma günü gelecek, önümüzdeki hafta takılacak) ve MAF sensörü yetmediği için peak 1.0 bar basabiliyorum, acilen Q45 MAF'ı bulup continuous 1.6-1.7 Bar'a çıkarmam lazım.
Dediğim gibi dün gece çok keyif aldım. Ne zaman isterseniz yine deneriz, denemesek bile buluşup muhabbet ederiz ;)
Ben de çok memnun oldum sizinle tanıştığımıza Başar ve Mertcan. Çok keyif aldım dün gece...
Roll bahane, muhabbet şahane :)
Senin arabanın da maaşallahı var Başar, çok güzel yürüyor gerçekten. Hafifletmek de bayağı işe yaramış gibi, e46 m3'lerle alakası yok gidişinin. Tasarım olarak denilecek fazla bir şey yok zaten, çok çok güzel... Ayrıca sesi de çok hoşuma gitti...
Dediğin gibi benim headers'da yarık var, bir silindirde kaçak var, dışarı üflüyor (headers Cuma günü gelecek, önümüzdeki hafta takılacak) ve MAF sensörü yetmediği için peak 1.0 bar basabiliyorum, acilen Q45 MAF'ı bulup continuous 1.6-1.7 Bar'a çıkarmam lazım.
Dediğim gibi dün gece çok keyif aldım. Ne zaman isterseniz yine deneriz, denemesek bile buluşup muhabbet ederiz ;)
eyw kardesım aynen herzaman deneriz senin araçta rengilye gidişiyle çok iyi olmuş ... garantisi bitsin bende motoru ucundan modlamaya başlarım.... yine görüşürüz sen ayarları yapınca bakarsın aracın ne kadar fark etmiş.. tekrardan cümlemize kazasız belasız...
Aracın tasarımı derken dış olarakta mı değişiklik var Z4'te resmi varsa paylaşabilir misiniz çok merak ettim...
Bu arada maşallah , Z4 'ün sesi gerçekten çok güzel , kazasız belasız inşallah...
denemenin sonucundan çok yapılan bu güzel muhabbet için ikinizide kutlarım. çoğu denemede bu olmuyor malesef,
Aracın tasarımı derken dış olarakta mı değişiklik var Z4'te resmi varsa paylaşabilir misiniz çok merak ettim...
Bu arada maşallah , Z4 'ün sesi gerçekten çok güzel , kazasız belasız inşallah...
bu vidyolardaki z4 coupe 3.0si
benim aracın z4m vidyolarda yok ...
vidyodaki subaru sti stock 265 hplikti ... bug eye kasa
denemenin sonucundan çok yapılan bu güzel muhabbet için ikinizide kutlarım. çoğu denemede bu olmuyor malesef,
aynen spor mantığıyla bakıldığı zaman sıkıntı olucağını zannetmiyorum horoz dövüşü tarzında ise dost yerine düşman kazandırıyor o kadar.. iki taraftada kompleks yoksa sıkıntı yok bilgi paylaşımı ve sohbet var...
valla teşekkür ederim gelen herkeze güzel bi buluşma oldu, güzel sonlandı gece muhabbetlerle;) başar arabanın sesi mütiş valla :icon_tup:
videodan hiç bişey anlayamadım ben
tunbullah
29-07-2008, 19:25
z4 e masallah cokk gusel gıdıyorr.ıstanbuldakıler byle degıll valla:)
valla ne yalan sölim hiç bişi anlamadım p.i.s yinede
valla teşekkür ederim gelen herkeze güzel bi buluşma oldu, güzel sonlandı gece muhabbetlerle;) başar arabanın sesi mütiş valla :icon_tup:
sıyah stı senmıydın alp yaws daha yenı fark ettım :D
suat kalıte farkı var arada
kalıtelı ınsanlar bunu yapar ne kavga cıkar nede baska bır sey
gecılen tebrık eder gecen de mutlu sekıde evıne gıder olay bu ızım ortam nezıh :)
hilalseyhan
29-07-2008, 20:49
Mertcan senin kameramanlığını beğenmemişler..Yeni videolar isteniyor :) :p
Mertcan senin kameramanlığını beğenmemişler..Yeni videolar isteniyor :) :p
ayce ben cekemdım zaten araba kullanıyordum bızım koray cektıde arkalarında yetısemedıkkı :D
hilalseyhan
29-07-2008, 20:52
ayce ben cekemdım zaten araba kullanıyordum bızım koray cektıde arkalarında yetısemedıkkı :D
Hmm ozaman bişey diyemem... :rolleyes:
dogrudur arkadaslar cepten cekim oldu aydınlıkta olmadıgı için araçlar belli değil....
boy kısmını ilk sayfada yazdım kımın ne kadar gectiğini...
heheh ben tahmin ettim tanımadın çünkü ilk:D
gecılen tebrık eder gecen de mutlu sekıde evıne gıder olay bu ızım ortam nezıh :)
aynen dedigin gibi zevkli bi gündü bunun tekrarını isterim fotograf çekeriz bol bol:o:p
emınım emre hıc bı sekılde olay cıkartmamıstır:soru::)
heheh ben tahmin ettim tanımadın çünkü ilk:D
neyse tanısmıs olduk bı sekılde....
emreyı bılmıoyrum ben yoktum emre oldugunda ondan oncesınden bahsedıyordum...
gerısı onemlı degıl gerıısı benıde ılgılendırmez
subarucu arkadaslar kalıtelı ınsanlardı muhabetlerı guzldı
sen benı gectın ben senı gectım muhabetı yapıoarıdı:icon_tup:
emreyı bılmıoyrum ben yoktum emre oldugunda ondan oncesınden bahsedıyordum...
gerısı onemlı degıl gerıısı benıde ılgılendırmez
subarucu arkadaslar kalıtelı ınsanlardı muhabetlerı guzldı
sen benı gectın ben senı gectım muhabetı yapıoarıdı:icon_tup:
ben zaten daha subarucuların araba deneyıp olay cıkarttıgı gormedım...o konuda hırsı olmayan ınsanlar...
ee ne zaman toplanıyoruz bi daha o zaman muhabbet yarım kalmasın :)
haftaya salıdan sonra bulusursanız haber edın...
sıte ıcı yapalım genel
herkes gelsın foto fln koyarız olmadı ayarlıyalım bı gun
sınanlar fln de geleceklermıs gelsınler
austos ayı basında yapalım :)
BoRa_200SX
29-07-2008, 22:10
bende gelsem
bende gelsem
ooooooooo kadro tamam :)
alp bı kac ımpo daha ayarlarsınız ozamn :)
tarihleri ayarlayalım gerisini hallederiz :)
tarihleri ayarlayalım gerisini hallederiz :)
Geliriz hep beraberlan ;)
Cosmicboy
30-07-2008, 16:52
cumartesiye kadar bende ankaradayim ;)
Geliriz hep beraberlan ;)
tabikice yusufcum :D
guzel deneme:) niye tartisma olacak ki abi gecince ne oluyor gecilince ne oluyor. maksat eglenmek. bende 2.0R ile gelirim;)
tolga900
31-07-2008, 00:16
basar biz olmadan yarıs helal olsun sana eylülde kısmetse gelecem stock lancerle.:D
basar biz olmadan yarıs helal olsun sana eylülde kısmetse gelecem stock lancerle.:D
:) gelmedin eski haliyle bakamadık yeni haberlerini aldım bekliyorum işi bitince canavarı ankaraya :)
ankara bulusmasıda sinanda gelsin hepberaber yapalım...
o bulusma eylulde olursa bende stock gc8 im ile gelirim. simdi egzoz ,filtre takiliyor o kadar o zamana yetisir::
M_PROJECT
31-07-2008, 02:00
ben zaten daha subarucuların araba deneyıp olay cıkarttıgı gormedım...o konuda hırsı olmayan ınsanlar...
sanada subaru alsak jubile yapip durulacan mi :D
o bulusma eylulde olursa bende stock gc8 im ile gelirim. simdi egzoz ,filtre takiliyor o kadar o zamana yetisir::
vay abim :D
Bence Subaru camiasına yenı bir akım başlatır :D
vay abim :D
Stock olarak "K" dan mı bahsediyon kardeşim? :)
Korhan Abi çok seçicisin filtre konusunda, doğru filtreyi bulamadın kaç aydır :D
benim 1.5 sene var arabanın hakkını vermeye kadar :) egzoz filtre işte :D
herkez stock gelicek ama olmazki böle :D
Bende stock gelirim yahu. Bişey yok benim araçta. Gt30, dogbox , simtek falan.
ee ne olcak bende turboyu söktüm öle geliyorum:p
TURBO CİVİC
31-07-2008, 15:17
bende katılmak isterim sizlere.alpi devamılı goruyorum biturlu tanısmak nasip olmadı.sitede ankara icin bi toplansak iyi olur halen yuz yuze tanımamıs olanlar var.artık pek bulusmada olmuyor.tekrar canlandırsak ortalıgı fena olmaz.bende ufak tefek denemelerle jubilemi yapmak istiyorum.bizim kurt yaslandı cok yormadan emekliye ayırıyım diyorum:icon_tup:bu haftaya herkez musaitse bulusalım herkezin kesin gelebilcegi bi gun
Israr etseler de,sen "Nasıl olsa sonuc belli deyip" denemezsin zaten.. :)
Serkan, o zamanlar tdo4 vardı, o boruların içinden nice boostlar geçti.
Şimdilerde Jun Kapak, gt30 , dog box , simtek ecu , precision intercooler gibi yeni oyuncaklar geldi.
O gün Erhan özellikle gıcıklığına gaza getirmeye çalıştığı için öyle davrandım (Her zamanki hali)
Araba şu anda hazırlanıyor, bitsin gönül rahatlığı ile isteyenle denerim. Kendi kendimi tatmin etmek için dünyanın parasını harcamadım bu arabaya...
hhahah ne durulması yaw ben ımpocularıda bozarım gıbı gelıyo:D
hhahah ne durulması yaw ben ımpocularıda bozarım gıbı gelıyo:D
Yavaş, nasıl bozuyorsun hocam? :D
Hele bir anlat nasıl bozulacağımızı , bizde ona göre yedek parça siparişi verelim ;)
Yavaş, nasıl bozuyorsun hocam? :D
Hele bir anlat nasıl bozulacağımızı , bizde ona göre yedek parça siparişi verelim ;)
yedek parcalık bı bozulma deıl :) karakter bozuyorum ben:)
Serkan, o zamanlar tdo4 vardı, o boruların içinden nice boostlar geçti.
Şimdilerde Jun Kapak, gt30 , dog box , simtek ecu , precision intercooler gibi yeni oyuncaklar geldi.
O gün Erhan özellikle gıcıklığına gaza getirmeye çalıştığı için öyle davrandım (Her zamanki hali)
Araba şu anda hazırlanıyor, bitsin gönül rahatlığı ile isteyenle denerim. Kendi kendimi tatmin etmek için dünyanın parasını harcamadım bu arabaya...
Tamam ozaman sana daha önce bahsettigim bi tane turbo vti vardı,belki hatırlarsın.. O şimdi bastan hazırlanıyo.. O da bitsin,onunla denersiniz olmadı.. Bosuna hazırlanmıs olmasın yani arabalar,herkes eksigini vs ögrenir böylece.. :icon_tup:
hahahah tunay sen al suby biz bozulmaya razıyız :D:D:D
yedek parcalık bı bozulma deıl :) karakter bozuyorum ben:)
Bizim ekibin karakterleri çok sağlamdır, bozulmayız biz, ama aramıza katılınca sen bozulabilirsin (iyi yönde) Pazar brunch yapacağız, gel katıl bize tanışırsın. Yer detayları alp1903'de var.
Tamam ozaman sana daha önce bahsettigim bi tane turbo vti vardı,belki hatırlarsın.. O şimdi bastan hazırlanıyo.. O da bitsin,onunla denersiniz olmadı.. Bosuna hazırlanmıs olmasın yani arabalar,herkes eksigini vs ögrenir böylece.. :icon_tup:
Serkancım o arkadaş ile ben konuşmuştum zaten, her zaman deneriz, sizdeki şans şu, ben ortalama 4 ayda bir setup değiştiriyorum, siz ona denk geliyorsunuz.
ps: O arkadaş dediğim Gencay'mı yoksa biri daha vardı o mu?
gurcell
yanlıs anladın sanırım ankaradakı ımpocuların bırcogunu tanırım onlarda benı tanır...arkadaslar takılmıs bana ben de devam ettırdım...bırbırımıze bırbırımızı anlatmamıza gerek yok bence...
gurcell
yanlıs anladın sanırım ankaradakı ımpocuların bırcogunu tanırım onlarda benı tanır...arkadaslar takılmıs bana ben de devam ettırdım...bırbırımıze bırbırımızı anlatmamıza gerek yok bence...
tunay alalim mi beraber korolla kasa impi :D
walla neden olmasın :) ben 2008 e vuruldum yaw ondan alıyım ben:P
Abicim bu senin Z4M pistonları saniyede 24 metre yol alan makina demii!!!
Formula tech... mükemmell bişey sabit tork olayı bu araçda var demi!!! ?????
gurcell
Yok yanlış anlamadım yahu, brunch'a çağırdık hocam seni, daha ne yapayım? :D
Hadi ordan pastacı hazretleri, sen önce bi s13 al, sonra gel impreza alalım sana :heyoo::heyoo:
Serkancım o arkadaş ile ben konuşmuştum zaten, her zaman deneriz, sizdeki şans şu, ben ortalama 4 ayda bir setup değiştiriyorum, siz ona denk geliyorsunuz.
ps: O arkadaş dediğim Gencay'mı yoksa biri daha vardı o mu?
Hayır Gencay daha baslamadı,hala eski setup ta..
Bahsettigim kisi Gökhan,sedan vti.. Yeni setup a gecti o da.. Güzel olucak arabası insallah..
Hayırlısı ile benimkisi de bitsin deneriz.
tunay sen gel beni boz:) ne adamlar geldi gecti sen yanlarinda ingiliz kraliyet ailesi ayarinda kalirsin yavrum benim;)
olaya cinayet susu veripte vay denemedin vay soyle oldu boyle oldu demek manasiz, isteyen istedigi ile dener istemedigi ile denemez. ben arabami herkezle denemek zorunda miyim? oyle bir zorunluluk sadece drag yarislarinda var karsina gelen rakiple kalkman icab ediyor. isteyen istedigi arabayi hazirlar kapinin onune ceker var mi denemek isteyen der, isteyen biri olursa cikar denerler. olay bu:)
EMRE KESKİN
01-08-2008, 00:04
Tünaycım olay genelde senin ortamında var :) eee üzüm üzüme baka baka kararır derler. Biz eğlendik. ;)
Tünaycım olay genelde senin ortamında var :) eee üzüm üzüme baka baka kararır derler. Biz eğlendik. ;)
ıı eglenceler emrecım...
z4 lü arkadaş s2000 ile niye denemişki z4 3.0 2 tane s2000 parası ediyor...
mertacar
01-08-2008, 09:14
ahahah ne alaka iki s2k parası edıyor dedın ki bırbırlerı arasında ucuz olan araclar pahalı aracları gecemez mı ki :D:D ahuaha
bundan sonra klasmanlar belırlenırken; sılındır hacmı,besleme tıpı,aktarma vs 'nın yanında;
- Sıfır ve 2. EL fıyatı dıe de bı secenek eklenmelı o zaman :beuj:
s2000 stock sanırım.z4'e masallah bekledıgımden cok daha ıyı yurumus TEBRIKLER!..Vıdeolar ve sevıyelı devam eden muhabbet ıcın de tskler. ;)
EMRE KESKİN
01-08-2008, 11:25
Sende eziklik komplexi var heralde, zamanında denememiş olmam baya zoruna gitmiş anlaşılan. Fazla araba bilgin yok senin, o arabalar yakın sınıf ama sende vtec var, yani bende 5 sene önce 99 model olan araba. S2000 de 5 tane vtec ediyor ;) demek ki bende doğru olanı yapmışım :) bu kadar zoruna gitmemesi lazım.
ben ortada art niyet goremiyorum;
mesajin yanlis emre!
EMRE KESKİN
01-08-2008, 11:43
Yok dostum, eskiden kalma bir mevzu vardı o yüzden aklınca bişeyler yazmış, bende gerekeni yazdım, lafım ona.
lutfen birbirinize selam verebilcek kadar saygi kalsin arada...
yazdıgın yazıkı bence bır daha oku oyle dusun tasın yaz bence cok gereksız bır sey yazmıssın
yok 2 araba alır 3 araba alır muhabettıne gırme bence....
Z4M'le denemeseydik biz de keşke o zaman, o araba da benimkinden 5 tane felan alıyor herhalde :confused:
Ohooo, o zaman vakti gelir de motor ile denersek hiç denemeyelim değil mi? Bizim araçlar 6-7 tane racing motor alır :D
Çok yersiz bir mesaj olmuş, kişisel çatışmalar kişisel yaşanmalı, topluma mal edilmemeli...
konuyu farklı yerlere cekip baslıktaki saygı ortamını bozmayın abi. derdi olan sasmaza gitsin yuzyuze cozsun herkez sasmazda nerde belli.
onur bence kapat konuyu muhabbetin suyu cıkmasın gene.
EMRE KESKİN
01-08-2008, 12:31
Kendince yazmış işte, aylar önce arkadaşımdaki turbo civic ile supercharger vti'ı denemek için bir yerde buluştuk, orda bulunanlardan biri bende de stock vtec var, S2000'le denermisin dedi (Cehaletin bu kadarı). Arkadaşım bile değil, tanımam etmem. Gerek yok dedim, şimdi biri o alakasız lafı yazmış :) 3. kişi olarak, sordurdum o çıktı. Ben, mertcan yada eskiden beri vti'ı olanlar sizden çok daha önce kullandık bu arabayı, bize anlatmanıza yada bişeyler ispatlamanıza gerek yok, sizden öncekilere saygınız olsun.
Kendince yazmış işte, aylar önce arkadaşımdaki turbo civic ile supercharger vti'ı denemek için bir yerde buluştuk, orda bulunanlardan biri bende de stock vtec var, S2000'le denermisin dedi (Cehaletin bu kadarı). Arkadaşım bile değil, tanımam etmem. Gerek yok dedim, şimdi biri o alakasız lafı yazmış :) 3. kişi olarak, sordurdum o çıktı. Ben, mertcan yada eskiden beri vti'ı olanlar sizden çok daha önce kullandık bu arabayı, bize anlatmanıza yada bişeyler ispatlamanıza gerek yok, sizden öncekilere saygınız olsun.
emre bos ver takılma bak dalgana fazla kafa yorma
herkesın bızılerı bılmesıne gerek yok keyfıne bak :)
EMRE KESKİN
01-08-2008, 12:51
Doğru diyosun mertcan :) ilginç olan, sayemizde arabayı görüp sonradan alan adamların laf etmesi.
Dışarıdan yapılan böyle yorumları kafaya takmaya hiç gerek yok arkadaşlar... O gece orada olan herkes çok düzgün, efendi adamlardı. Denemeden önce de, sonra da çok güzel muhabbet ettik. Bence gecenin en güzel kısmı da buydu ;)
2.el fiyatı komedi hiç konuşmaya yormayın kendinizi :D
3.kişi olayı oluyor gerçekten geçen bi arkadaşla denedik benim araç geçti diğer arkadaş tebrik etti ama sonra benim arkadaşım nasıl eline verdi Başar diye muhabbet yapmış bende rahatsız oldum şahsen ama oluyor arkadaşlar boşverin
biz 2.el fiyatına değil mühendisliğe bakan adamlarız ortak noktamızda anlaşmamızın sebebide bu boşverin :)
kisisel sorunlarinizi yuzyuze cozmeniz dileklerimle...