Orijinalini görmek için tıklayınız : F30 320D downpipe
Merhaba arkadaşlar, Aracımda su an son susturucu iptali var seside fena değil ama her insan gibi bende daha fazlasını istiyorum :) bu nedenle downpipe yaptırmaya karar verdim(galiba :D) Öncelikle bilginiz varsa performansta ne gibi +,-' leri olur?Onun dışında aşşağıda attığım linkte bir örneği var, eğer isterseniz izleyip görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.İyi forumlar.
emil egzoz bmw3.20 dizel f 30 downpipe - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hwz4Z-JGOFE)
Aynı konuyu başka bir forum sitesinde yazdım dalga geçildi, dalga geçicek yazmasın lütfen.
By_HaNNibaLL
09-01-2014, 17:41
Böyle bişey yaptiracaksaniz yaptirmayin rüzgar sesi iğrenç geliyor
-Günalp-
09-01-2014, 17:45
performas katacağı kesin ama Bmw gibi bir araca böyle ses hiç yakışmıyor. ses cok kötü.
Aracinda dpf bulundugu icin downpipe yapilabilmesi icin dpf yi de sokmus oluyosun. F30 larin beynine erisilemedigi icin de dpf yi sokmen mumkun degil cunku dpf iptali de yapman imkansiz. Aracinla bu sekilde mutlu olmaya bak simdilik :)
By_HaNNibaLL
09-01-2014, 18:20
Aracinda dpf bulundugu icin downpipe yapilabilmesi icin dpf yi de sokmus oluyosun. F30 larin beynine erisilemedigi icin de dpf yi sokmen mumkun degil cunku dpf iptali de yapman imkansiz. Aracinla bu sekilde mutlu olmaya bak simdilik :)
hala yazilim konusunda bi gelişme yok mu f30lar için
kutaskullar
09-01-2014, 18:31
Bunun yerine biraz daha homurdasa daha hoş olur bu sanki yüksek devirde susan egzoz gibi olmuş
performas katacağı kesin ama Bmw gibi bir araca böyle ses hiç yakışmıyor. ses cok kötü.
Katılıyorum. İlk önce sese sonrada arabaya bakınca hoş gelmiyor kulağa.
hala yazilim konusunda bi gelişme yok mu f30lar için
Malesef bekliyoruz hala
Bende DP düşünüyordum, sesi değiştiriyorsa hiç gerek yok. Dizelin sesi zaten irite edici..
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Videodaki sesi kimsenin beğenmemesi vazgeçmeme yetti. İyi günler :) Artık bi 10 sene sonra hala benzinli araçlar kullanılabilirse o zaman böyle birşey düşünebilirim :)