Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anfi ve subwoofer yardımı.

serkanaygün
08-01-2014, 20:56
İyi akşamlar herkese.

Elimde bir adet pioneer ts w301 subwoofer var, bir adet pioneer gm x702 amfi ve bir adet de pioneer gm x924 amfi var bir abimden aldım. Ben arabanın orjinal ana ünitesi ile kullanmayı düşünüyorum amfi ve subwooferı. Bu iki amfiden hangisini kullanmak daha güzel sonuç almamızı sağlar? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Oznsrl
30-01-2014, 12:38
Bilgi sahibi değilim ama netten baktım 702 2 kanal bi anfi heralde 924 de 4 kanal ve daha yeni bi model 4 ch: (4 Ohm) 65Wx4 rms çıkış gücü var bunu kullanmak daha mantıklı 2 kanalı mid takımına 2 takımda köprülenip bass a girilirse güzel olur

bass ta zaten 150w rms miş güzel çalıştırır

Rec.O
30-01-2014, 12:53
Orjinal üniteyle çok bir yere varamassınız, bence ilk olarak ana ünite almalısınız.. ürünler eski ama kaliteli ürünler.Bu arada wooferınız cam altı subwoofer bildiğim kadarıyla.. kabinde fazla birşey beklemeyin..gm x924 4 kanal bu işinizi daha iyi görür ilerde oval hoparlör veya kapılara mid takacağınızda kullanabilirsiniz diğer anfiye kullanırsanız şayet onu 2.anfi olarak kullanabilirsiniz sadece woofer beslersiniz. ama dediğim gibi woofer cam altı kabinde görevini tam olarak yerine getirmez sizi tatmin etmez.

hkkcn
30-01-2014, 19:52
satarsanız bunları pm alayım

serkanaygün
30-01-2014, 21:53
Bilgi sahibi değilim ama netten baktım 702 2 kanal bi anfi heralde 924 de 4 kanal ve daha yeni bi model 4 ch: (4 Ohm) 65Wx4 rms çıkış gücü var bunu kullanmak daha mantıklı 2 kanalı mid takımına 2 takımda köprülenip bass a girilirse güzel olur

bass ta zaten 150w rms miş güzel çalıştırır

Teşekkürler cevabın için ama konuyu açtığım hafta içerisinde gidip taktırdım. 702 takıldı :)

Orjinal üniteyle çok bir yere varamassınız, bence ilk olarak ana ünite almalısınız.. ürünler eski ama kaliteli ürünler.Bu arada wooferınız cam altı subwoofer bildiğim kadarıyla.. kabinde fazla birşey beklemeyin..gm x924 4 kanal bu işinizi daha iyi görür ilerde oval hoparlör veya kapılara mid takacağınızda kullanabilirsiniz diğer anfiye kullanırsanız şayet onu 2.anfi olarak kullanabilirsiniz sadece woofer beslersiniz. ama dediğim gibi woofer cam altı kabinde görevini tam olarak yerine getirmez sizi tatmin etmez.

Teşekkürler, ama ana üniteyi hiç bi şartta değiştirmeyi düşünmüyorum. Diğer kolonlara da bi müdahale düşünmüyorum. Arabanın içinde istediğim düzeyde bass vuruşunu aldım :) Çok fazla bi beklentim yoktu zaten. Kabinli koyduk, şu anda memnunum :)

satarsanız bunları pm alayım

Malesef satmayı düşünmüyorum kardeşim. Sevdiğim bi abimden aldım, hatıra olarak saklamayı düşünüyorum :)