Orijinalini görmek için tıklayınız : 2011 ford fiesta mı? 2011 grande punto mu?
Arkadaşlar 2011 1.4 tdci ford fiesta mı yada 2011 1.3 multijet fiat punto mu ? Hangisi daha iyidir artı ve eksi yönleriyle uzun süre binilicek fikirleriniz benim için önemli.
MertSerhanÖ.
09-01-2014, 22:47
Fiesta tercihim olurdu.
fiestada darallar geliyor bana içinde. ozellikle arkada 3 kişi oturma gibi hatayı affetmez sagda oturan kafası sola soldaki sağa yatar camdan dolayı
İbrahim33
10-01-2014, 08:52
Fiestanın içi çok dar.göğüs insanın üstüne üstüne geliyor.Ona keza arka diz mesafeside geniş değil.punto bu anlamda fersah fersah önde.yakıt olarakta fiesta daha iyi , ben multijet'lerin şehir içinde öyle çok ekonomik olduklarına katılmıyorum.Puntonun elektrikli direksiyonu yine bir avantaj , kuş gibi hafif oluyor direksiyon.Şahsen ben bu iki araç arasında kalsaydım , punto evo almaya çalışırdım onun içi çok daha güzel selefinden.
puntonun ıcı fıestaya gore daha büyük fiesta kutu gıbı fıesta deilde focuslara bakmalısınız
genişlik,yol tutuş,özellik olarak punto önde,
yakıtları ve performansları yaklaşık aynıdır ...
ford kutuk gıbı kendı aracımdan bılıyorum bence punto alın...
Her iki araçda bende mevcut şuan her ikiside 2011 model
servis bakım olarak
punto daha ucuz dur yetkili servisinde yağ bakımı 190 lıra
fiestanın ise 500 lira aynı bakım
yakıt olarak şehir içi
punto fazla yakar fiestaya göre yaklaşık 30 kuruş
fiesta ise 26 - 27 kuruş
iç dizayn olarak
doğru fiesta puntoya göre arka taraf biraz dar dır ama devam lı 5 kişi dolaşmıyorsanız ideal bence:D
bu arada iki aracımda satılık :d
Karar veremedim bende bakıyorum sürekli napcam diye
Birkan61
11-01-2014, 18:51
Donanımlar ne?
Fiestanın trend paketine bakıyorum grande puntonun bütün paketlerine bütçe yetiyor
Birkan61
11-01-2014, 22:14
full punto tercih ederim skydome ile beraber tadından yenmez ;)