Orijinalini görmek için tıklayınız : Cete isbasinda..
Kendimi bildim bileli kedileri cok sevmem, ama namussuzlar beni cok seviyor.
Ozellikle slyvester beni gorunce yere atip gobegini aciyor, ayaklarima dolaniyor.
Birsekilde benim arabalarimi da biliyorlar hep ustunde oturuyorlar!
http://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/62/yhte.jpg
http://imageshack.com/a/img842/9756/z452.jpg
Bu disi galiba ben git dedikce iyice cividi, anteni kasima aleti olarak kullanmaya basladi
http://imageshack.com/a/img855/7470/giwp.jpg
darkmoon
14-01-2014, 16:34
aynı dert bendede var araçları yıkatıyorum birde sıra ile sapphire götür getir zamanım gidiyor otoparka çekiyorum sabah bir geliyorum kaputun üstünde bir sürü pati izi.. birde benimi buluyorlar tek anlamıyorum sadece benim arabaların üstünde görüyorum namussuzları kıyamıyorumda :)
Benim motoru da delik desik ettiler, neden ozellikle benim araclara geliyorlar anlamadim.
Yururkende bacaklarima dolaniyorlar.
darkmoon
14-01-2014, 17:00
brandalıyorsan motoru bilhassa kışları brandanın içinden seleye oturuyorlar sıcacık yumuşak yer onlar için sonra tırnıklasın dursun...
motomax de kedisavar sprey satılıyor işede yarıyor .. spreyi sıkarsan bu seferde kıyamıyorsun motorun altında yatıyor..
seviyorlar seni demek zarar vermiyceğini hissediyorlar..
bu arada kedi bacaklarına orana burana sürtündümü köpekli bir ortama girme köpek direk üstündeki kedi kokusunu alıyor delleniyor hayvan :)
imprezaWRC
14-01-2014, 17:06
Beni de buluyorlar, hatta bazıları işin suyunu çıkartıp, yan camların fitilleri üzerinde bile yürüyor, cama sürtünüp sevgi gösterisi de yapabiliyor :D :D :D
Bazılarıda önümü kesiyor, çok şükür bugüne kadar bıçak çeken kediye denk gelmedim :D
- Mama ver lan!
- Mama falan yok bende! (kedimi konuştu :icon_wack )
- (Kedi bıçak çeker ve baldırıma saplar)
Ne de güzel çizerler şimdi inip çıkarken,eski aracımın rengi lacivertti evlenmeden önce yaşadığım evde çok çekerdim bu namussuzlardan güneş vurdumu hepsi kaputta ısınırdı haliyle kaputun boyası çizik içindeydi..
Pati izi olsa iyi.Benim arabada sol arka çamurluktan aşağı kayarken,paralel 3 adet tırnak izini görünce bayağı küfür ettim ama dolaptaki kaşarları ata ata bi hal oluyorum,sevimli namussuzlar :)
Aynı sorundan müzdaribiz. Apartmanımızın garajı var. Bi hafta önce yıkadım araacı, arkaya değil öne koydum. Kediler belki orada gelmez diye. Peder geldi yine seninkiler arabanın üstünde konaklıyor dedi. :D
Garaja koyduğumda da özellikle bizim aracın üstünde bol bol oluyor paati izi. Sırf bunun için bile alınmaz siyah araba sanırım. Zaten temiz tutması zor, bir de pati çıktı başımıza. :D
Not: Ben ranthorun aksine kedileri severim ve beslerim. :D
Pati izi olsa iyi.Benim arabada sol arka çamurluktan aşağı kayarken,paralel 3 adet tırnak izini görünce bayağı küfür ettim ama dolaptaki kaşarları ata ata bi hal oluyorum,sevimli namussuzlar :)
m yapmış işte. :D Bizimkinde de camın hemen üstünde var tırmık izi. Pastayla toplar sanırım, nisan bi gelsin öğreneceğiz.
videosunu cektim, yurutmuyor simarikliktan
sonra da gelip benim arabanin tekerine işiyip kaputunda tavanında yatıyor
i-vtec07
14-01-2014, 18:11
abi arabanın üzerindeyken kovalamayın kedi leri yoksa ani hareket yapıp daha fazla çiziyolar :)
Benimde köpeklerle başım dertte bütün köpekler benim sol arka tekerleğe işemek için sıraya girmişler resmen.
kediler cila sampuan yada aracın uzerıne surdugunuz seylerın kokusuna gelıyor. bnm arabamıda genelde yalarlar :D şu sıralar cila atmadıgımdan uzak duruyorlar.
Bizim de otoparkta gelip yatıyorlar gerek bizimki gerek diğer araçların üzerine, yatsınlar. En kötü ihtimalle boyatırız yani :)
Ben memnunum, yıkadıktan sonra gelip iz bırakırlarsa da sabunlu mendillerle silip geçiyorum.
Emre Ekrem
15-01-2014, 08:07
:) Süper, bende kıyamıyorum tam kovayım derken melül melül bakıyorlar.
Bu çete yine iyiymiş. Bizim 200 mt'lik sokakta sürekli ikamet eden ortalama 20 tane kedi var herhalde :D Sürekli park halinde ortalama 10 araç var. Israrla benim araçta tepiniyorlar, en sevdikleri aktivite ise tavandan başlayıp ön camdan kayarak inmek.. Çok şerefsiz bunlar ya :D
Bu kedi,köpek kovucular var onları arabaya baglayacam valla :D ayrı bir akü ile en sonunda :D https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1520719_10152146806394795_1740030555_n.jpg
çiziyorlar mı napıyorlar bilmem ama çok tatlılar :)
Sana kabaran birsey var :D
Konuya şöyle cevap vermek istedim :) Kayak sezonunu açmış bizimkiler :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1486830_611407868920057_70298249_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1505417_611407822253395_553966312_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1476665_611407848920059_366226144_n.jpg
i-vtec07
15-01-2014, 10:42
http://i39.tinypic.com/kbrpjo.jpg
kedi caddy i sever :D
kkursat01
15-01-2014, 11:01
http://i39.tinypic.com/kbrpjo.jpg
kedi caddy i sever :D
Kedinin ümmüğünü sıkmışlar gibi bakıyor :D :D :D
i-vtec07
15-01-2014, 11:03
Kedinin ümmüğünü sıkmışlar gibi bakıyor :D :D :D
yakalanınca şaşırdı abi :D
bizim bahcede kopeklerime musallat olmus bi kedi vardi arabalarin ustunede cikiyordu.. kopeklerin zincirinin uzandigi yeri ogrenmis 1 metre uzagina gelip yatiyordu kopekler tum gun deli oluyordu. herneyse bigun kopeklerden birini baglamayi unutmusuz sabaha. disi olan klubenin onunde oturuyor daha dogrusu pusu atmis bekliyordu :D kedi geldi bi oturdu zincir mesafesine iste o zaman hersey icin cok gecti kostum filan ama alamadim agzindan. ogun bugundur kedi gelmez eve. ibret aldi kediler heralde :D
motorsikletime zarar veren kedileri olduresim geliyor ama acikca soyliyim,
cok fazla zarar veriyor cunku, seleyi mahvediyor
imprezaWRC
15-01-2014, 12:24
motorsikletime zarar veren kedileri olduresim geliyor ama acikca soyliyim,
cok fazla zarar veriyor cunku, seleyi mahvediyor
Seleyi perişan etmesinin sebebi tırnaklarını bilemek istemesinde yatıyordur. Evinde kedi besleyenler bilir, (istisnalarda vardır ama) bizim gibi kanepe kumaşını feda edenler bile vardır.
Kedi aslında pek öyle evde beslenesi, büyütesi, bakılası bir hayvan değil; sürekli avlanma içgüdüsü devrede, merak hat safhada, karşısındakinin elektriğini çözen, insan seçen...vs bir hayvan.
Bahçeli ev yoksa, köpeğinde evde beslenmesine karşıyım, bunun en baba nedeni, kediler gibi kendilerini temizleme gereği duymayıp, dilediği yere ki bu halının ortasıda olabilir, tuvaletini yapmayı sevmeleridir.
Benin zuzu kapalı otoparkta olmasına rağmen, kaput soğukta olsa otoparkı mekanı bellemiş bir kedi ne yazıkki kaputa çıkıyor. Birgün sırf motorun soğumasını bekledim, arkamı döndüm beyimiz yine kaputa çıktı. Sırf benim otomobilime değil, dilediği her otomobilin kaputuna çıkıyor.
Kediler tırnaklarını çıkarıp kaputta kaymaz, ama patisi kirliyse ve otomobilin yüzeyide tozlu veya kirliyse hiç şansınız yok, kedinin patisi ile kaput arasındaki toz veya kirin kedinin hareketleriyle yer değiştirmesinden kaput illaki çizilecektir ama o çizikler yıkama ile oluşacak çiziklerden farksızdır. Benim zuzunun kaputunda da yeni yeni düzensiz çizikler oluştuğunu gördüm, çok da lülü, nasılsa üzerine başka bir nano teknoloji cila uygulayacağım, elle çizikleri gideririm olur biter :D :D
Kaput üzerinde kedi gördüyseniz, kediyi korkutmayın, aksi halde kedi korkup saçma sapan ani hareketler yapar kaput daha fena çizilir.
hakan, görmüyor musun resmi, kedi benden korkmuyor, hatta antenle sevişiyor.
abuk subuk sürtüyor sırt üstü dönüyor tavanda
imprezaWRC
15-01-2014, 13:25
hakan, görmüyor musun resmi, kedi benden korkmuyor, hatta antenle sevişiyor.
abuk subuk sürtüyor sırt üstü dönüyor tavanda
Ben genel olarak yazdım; senin kediler artık yılışık kıvama gelmişler :D :D :D
Senden zarar gelmediğini bildiğinden, işin suyunu çıkartma moduna geçmişler :D
kadioglu
15-01-2014, 13:43
Sıcaklığa geliyor garibanlar.Bir dönem yavrular sıcaktan motor bölmesine kaçıyorlardı.Her arabaya binişimizden önce kaputu açıp motordan yavru çıkaralım derken, tüm ailede dirseklerde aynı çizikler oluşmuştu.Aile işareti gibi :) Sonra yabancı arabalarında motor bölmelerine gire gire kayboldular keratalar :)
crazydog
15-01-2014, 14:21
Çıksınlar ya canları sağolsun özellikle camda bıraktıkları kayma izlerine hasta oluyorum veletlerin :D çizsinler boyatırım kirletsinler yıkatırım valla hiçmi hiç sorun değil :)
kaput sicak filan da degil, sadece serefsiz olduklari icin bekliyorlar, araba 10 gundur yatiyor, neresi sicak.
hepsi k.e.r.a.n.e.c.i biliyorum ben onlari ozellikle slyvester isimli olan siyah beyaz
kadioglu
15-01-2014, 15:02
Araç ne kadar soğukta olsa yerden sıcak.Bizimkilerde yer yapıyoruz oraya girmiyorlar kapının önünde ayakkabıların üzerinde yatıyorlar keratalar :)
camsemih
16-01-2014, 17:44
bende bu dertten dolayı çok çektim kapalı garajımı perdeyle kapatıyorum aracı koyduktan sonra soğuk havalarda özellikle orası oda gibi oluyor ve içerisi kediler için bulunmaz yer oluyor ve doluşuyorlar aracın çizilmesine mi yanarsın 2 saat iç dış temizledikten sonra tüm camların kaputun pati izine mi yanarsın zarar vermekte istemiyordum aracı koyduğunuz yere 1 kutu naftaliin alın sağlı sollu yerleştirin naftalin kokusuna kesinlikle gelmiyorlar hatta yeriniz müsait ise aracınızın birkaç yerinede 2 şer 3 er koyun kesin çözüm hem hayvanlar hem aracınız zarar görmüyor :)
Skyhawk34
16-01-2014, 18:02
forumda zeghirleyip geberten vardı gelir gene tipini zitttiğim
aynı dert bendede var.kedileri sevmem ama canlı sonucta zarar veremiyorum.naftalin dediler olmadı gecen gun elma sirkesi dediler 2 şişe boşalttım arabanın etrafına sabah kalktım yine üstündeler:) branda aldım 2gun once yarın yıkayıp çekicem ustune tek care o. ins tırnakları brandaya'da zarar vermez:)
canlı tanımı hatalı bence, bakteri de mikrop da hamamböceği de canlı..
mikropların bedeninde yaşamasına yada hamamböceğinin yatak odanda olmasına izin verir misin?
Kedi de bir canlı, diğer hepsi gibi, kötü tarafı istilacı bir tür ve şehirde kedilerin nufüslarını sınırlayacak başka avcılar yok. Sayıları kontrolsüz artıyor..
Allah ona can vermiş, işte hayvancık günah filan:) Antibiyotik içerken iyiydi.
Evi de temizliyorsunuz, güzelim mikro organizmalar ufak ufak böcekler hep ölüyor, bazıları da insana asla zarar vermeyecek canlılar..
Temizleyemelim evi, çöpleri dışarı atmayalım, kurtçuklar da yaşamayı hakediyor..
Tamamen subjektif açıklamalar bunlar, kedi sevebilirsiniz ama sadece seversiniz diğer bütün dayanaklar kandırmaca
ahh şu tatlı kedilerden çektiğim arabanın üstünde kaputtan bagaja kadar ayak izi nedir arkadaş :)
kutaskullar
17-01-2014, 00:35
Bütün yorumları okudum, içinizde hak verdiklerim var görüşüne karşı olduğum fakat saygı duyduğum var...
Yaklaşık 5 yıldır kedimiz var, evde tüyü kılı olmayan yer yok bakımı çok kolay bi hayvan değil, bahsedildiği gibi bizimde koltuklar feda edildi :) tabi bunlar ev kedileri için geçerli
Sokak kedileri soğuk havalarda motor bölümü sıcak olduğu için kaportaya yatar üstüne çıkar yada motor bölümüne girebilirler hatta bi komşumuzun arabasının motorunda doğum yapmıştı kedi adam arabasını çıkarmamıştı 1 hafta yerinden barınak gibi olmuştu..
Sokakta yaşayan hayvanlar evlerimizdekiler kadar şanslı değiller eğer rahatsız olmuyosanız bırakın çıksınlar arabanın üstüne hayvanlar üşüyor sonuçta biz onların yaşadıklarını yaşamıyoruz yemeğimiz önümüzde sıcacık yatağımız evimizde..
Şahsen ben arabanın üstünde kedi görürsem benden kaçmazsa elime alıyorum seviyorum sonra bagajda her zaman kedi maması bulunduruyorum- kedim olduğu için evde bitince arabaya inip almak kolay oluyor- sizde en azından ilaç gibi çözümler aramaktan vazgeçin en fazla çizilir oda pasta boya ile telefi edilir diye düşünüyorum..
Dip not: Arabama çok değer veriyorum temizliğine boyasına özellikle fakat başka canlılar tarafından verilen zarar gözüme batmıyor (kuş pisliği hariç :D)
Kedi değil de benimde belalı bir kuşum var, arabayı ne zaman yıkasam sağ arka kapıya denk getiriyor namussuz. 4 senedir devam ediyor bu durum. Aynı kuş mu bilmiyorum ama bende alıştım artık o da.. :)
darkmoon
17-01-2014, 03:42
bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
Bone-crusheR
17-01-2014, 06:58
bence sıcaklıkla ilgisi yok aracın her yanına işeyip işaret bırakıyolar.diger kedilerde kokuyu alıp aracın ustune toplanıyo. dikkat edin lastikler tampon kesin sidik vardır.tv de izlemiştim normal temizlik urunleriyle sidik i sadece yayılıyomus yanı kurtulamıyosun ben en son sirke yaptım 1 haftadır cıkan olmadı acaba kokuyu bastırdımı yada sirke kokusu rahatsızmı ettti
bizim burda martılar var çok fenalar hayvanları çok severim ama bazen sabah aracı bir görüyorum cinnet geçiricek gibi oluyorum kaputtan başlıyorlar aracın arkasına kadar komple...
Martılar konusundan bende müzdaribim,deli oluyor insan.Birde aracı yeni yıkatıp,
bir kaç saat sonra üzerinde dekorları gördüğüm zaman tam cinnetlik oluyorum.
Kapalı otoparkta benimde aracın üstüne çıkıyorlar. Kurtulmak imkansız gibi birşey.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/p480x480/148592_643090449081486_24127899_n.jpg
pazar akşam geldiğimde böyleydi tavan, dün de yıkattım akşam çıkarken kaputtaydı bizim haylazlardan birisi dedim in bakiim indi :) takılsınlar yapcak bişey yok :D
OrcunInce
22-01-2014, 12:15
Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.
ersin_srndg
22-01-2014, 12:24
:icon_tup:
Benim cupra hep garajda. Sitemizde de bolca kedi var. Hava soğuk olunca garaja iniyorlar ısınmak için. Neyse gece sigaram bitti indim garaja, ulan bir baktım 4 tanesi birbirine sokulmuş cam tavanda uyuyorlar. Kıyamadım ipnelere gittim validenin arabayı alıp çıktım. Biz evlerimizde sıcaktayız ama onlar üşüyorlar. İki tırnak izinin keseme bir zararı olmaz, yaşasın yavrucaklar.
altugkocer
22-01-2014, 15:54
Bizim ofisteki üst komşumuz olan menopoz teyze (adını bilmediğim için öyle hitap ediyorum) sağolsun her gün istisnasız marketten kedilere (sayıları çok fazla 10-15 civarı) ciğer, et vs. alıyor.
Hayvanlar o kadar rahat ki sanki biz onların keyfini bozuyoruz otoparka girince :Deli: Arabayı park ettikten sonra hepsi scoop un önüne diziliyor. Yukardan su döküyorum yine gitmiyorlar :ofk:
Bunlar yüzünden 2 haftada bir kaputu cilalamaktan sıkıldım, otobüsle gidip gelmeye başladım işe. Tam alıştım derken evdeki kapalı garaja musallat olmuş 1 tanesi. Haftasonu garaja bir indim arabayı sanki çamur renk patiyle kaplatmışım gibi. Kaç saat aradım bulamadım namussuzu.
Arabayı satmak, evi değiştirmek gibi şeylerin dışında ne yapmak gerek bunlardan kurtulmak için ? :D
darkmoon
22-01-2014, 17:33
o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
gsi_club
23-01-2014, 13:14
bende bu konudan yazlari oldukça çekiyorum.araci her aksam kapali garaja çekerim.araç pis oldugu zaman yaklasmiyorlar ne zaman arabayi yikatirsam o zaman gelirler.hatta hiç unutmam bir gün ön camim onlarin yüzünden yapis yapisti kimbilir neyini birakti adiler.ne yaptiysam ben kurtulamadim.
o hayvanların hepsi diğer tarafda dile gelip konuşucak anlatıcak bizim onlara yapdığımız bütün iyilikleride zulümleride ..
peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?
insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.
Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..
Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
Garipler bulmuş sıcak pırıl pırıl kaygan zemini fantezi yapacaklar tabiki .. Gidip çöplüktemi oynaşsınlar..
Sarman : Geliyorum hayatım aç kollarını
Tırmık : Gel bekliyorum, bak camdan aşağı dene daha hızlı oluyor.
peki bakterilere yaptigin zulum, yada mikroplara, mikroorganizmalara, cesitli pire vb. lere, hamam boceklerine? sivri sineklere|?
insanin malina sagligina zarar veriyorsa, hayvan zararlidir. Memeli hayvan diye ayricalik gosterilmesi adaletli degil kisisel secimdir.
Farelere de yazik, onlar da usuyor, onlara da yuva yapin, arabalarin tepesinde otursunlar..
Dedigim gibi kisisel gorusler, ben de zarar vermiyorum kedilere ama dusuncem bu sekilde
çözüm bulabildiysen paylaş hain
besliyolar anasını satim akşamdan akşama evin önünde, sonra hayvan tok karına araba üstylerinde sevişiyio
Bende aynısını söylüyorum her sitede olan ve benide mağdur eden kedi besleyen teyzeye. Hoş bir şey değişmiyor. Havalarda soğuyor mart geliyor yine kafamızı öpecekler. :D
Biz de besliyoruz, hatta hasta olanlari veterinere goturup tedavi ettirmişliğimiz var.
Içten aralarına sızıp yamultacağım içten çökerteceğiz onları.