Orijinalini görmek için tıklayınız : Corsa C 1.7 Ustası
bersavas
14-01-2014, 19:35
Merhaba arkadaşlar
Aracımı yeni aldım ve anadolu yakasında usta arıyorum.
Bildiğiniz 1.7 ustaların ıyazarsanız sevinirim.
Herkese Selamlar
opeltech libadiye selim usta işini düzgün hakkıyla yapan ustadır
Nato yolunda bahadır usta var. Dükkanı aşağıya doğru gidiyor hatta. Ne zaman gitsem 2-3 corsa oluyor. Corsadan anlayan birisi olduğunu duymuştum. Bilenler cevap verecektir.
Aynen Selim abi size en iyi şekilde yardımcı olacaktır, görüşmenizi tavsiye ederim.
Özel Opel Servisi - Opel Tech Service - Yedek Parça ve Acil Yol Yardımı - ANA SAYFA (http://www.techopel.com/)
UmutBayturk
14-01-2014, 22:13
Mehmet Gazihan kesinlikle ve kesinlikle öneriyorum hem kişiliği hemde ustalığı on numara...
Nato yolunda bahadır usta var. Dükkanı aşağıya doğru gidiyor hatta. Ne zaman gitsem 2-3 corsa oluyor. Corsadan anlayan birisi olduğunu duymuştum. Bilenler cevap verecektir.
+1905 Bahadır ustanın ustalığı güzeldir
1 arkadaşım komple motor yaptırdı, 1 arkadaşım sürekli bakıma oraya gider.
Geçenlerde de kötü bi kaza geçiren arkadaşım aracını orada toplatıyor. ŞSüreç hakkında sürekli bilgi veriyor usta. Bizim aracın da garantisi bitti ben de oraya götüreceğim artık. :icon_tup:
1 arkadaşım komple motor yaptırdı, 1 arkadaşım sürekli bakıma oraya gider.
Geçenlerde de kötü bi kaza geçiren arkadaşım aracını orada toplatıyor. ŞSüreç hakkında sürekli bilgi veriyor usta. Bizim aracın da garantisi bitti ben de oraya götüreceğim artık. :icon_tup:
ben işçiliğinden memnun kaldım. 1 kere işim düşmüştü bana biraz uzak kalıyor yoksa iyi usta
bersavas
15-01-2014, 17:47
Bahadır ustanın tam yerini öğrenebilirmiyim
BıD-Clio
15-01-2014, 18:29
Maslak ta Exclusıve garage Bilal ve Adem usta gercekten ıyıdırler ıkısıde eskı opel calısanı corsacılar olarak ordayız
Bu kadar iyi Opel ustalarının olduğunu duymak güzelmiş :)
Maslak ta Exclusıve garage Bilal ve Adem usta gercekten ıyıdırler ıkısıde eskı opel calısanı corsacılar olarak ordayız
hem teknik hem geliştirme uygulamaları açısından bende +1 Exclusive diyorum :icon_tup:
aliergun
19-01-2014, 12:32
Bahadır değil Bahtiyar :))
bersavas
19-01-2014, 17:49
Bahadır değil Bahtiyar :))
açık adresi varmıdır bahtiyar ustanın. sonucta nato yolu ufak bir yer değil
Bahadır değil Bahtiyar :)),
Aynen. Karışıklık olmuş :)
açık adresi varmıdır bahtiyar ustanın. sonucta nato yolu ufak bir yer değil
Altuntaş otomotiv
YAVUZTÜRK MAH NATOYOLU CAD NO:46 /1 ÜSKÜDAR İST
Bora abi hayırlı olsun.
Exclusive +1 diyorum,hepimiz ordayız.
bersavas
20-01-2014, 00:17
Bora abi hayırlı olsun.
Exclusive +1 diyorum,hepimiz ordayız.
Maslak uzak kalıyor egecim. Anadolu yakasında çözemessem gelicem ama. Sağol
cem_subasi
29-01-2014, 10:49
Maslak uzak kalıyor egecim. Anadolu yakasında çözemessem gelicem ama. Sağol
Nato yoluyla maslak arası 20 km yoktur bile :)
yıllardır arabalarla uğraşıyorum Corsaya geçmek istedim Bahtiyarı aradım araç varmı dedim gönderdi aldım adam işinin ehli korsayı hatim etmiş sanki aldığım aracı lifte almadık o kadar güveniyorum yeri nato yolunda çok basıt ve kolay gitmek istersen tavsiye edeceğim tek yer.
ChtArdARSL
01-07-2014, 18:08
yıllardır arabalarla uğraşıyorum Corsaya geçmek istedim Bahtiyarı aradım araç varmı dedim gönderdi aldım adam işinin ehli korsayı hatim etmiş sanki aldığım aracı lifte almadık o kadar güveniyorum yeri nato yolunda çok basıt ve kolay gitmek istersen tavsiye edeceğim tek yer.
Aynen oyle eski dukkanda beri tanirim oda eski opel calisani bende 2 sefer motor yaptirdim.. Mk1 vardi o siralar hayat vermisti sagolsun,samziman isciligide com iyidir.
Bilal ve adem ustada super insanlardir. Avrupa excusilve Anadolu altuntaa demek daha dogru