Orijinalini görmek için tıklayınız : Baloncuk olan cam filmi
Arkadaşlar merhaba
Arka camımda sticker vardı bunu söktüğümde cam filminde ufak baloncuklar oluştu. Bunu nasıl yok edebilirim? illa filmi değiştirmem mi gerekiyor?
_driver_
16-01-2014, 16:47
baloncuklar çok geniş değilse iğne ucuyla delip ısıtarak spatulayla yapıştırmayı deneyin
spatula çizer filmi , iğneyle delip elinizle çıkarın havayı eğer olmuyorsa saç kurutma makinası ile ısıtarak elinizle yapın yine
_driver_
16-01-2014, 16:53
film kutularından çıkan plastik spatulalardan bahsetmiştim ama eksik detay yazmışım :)
İğneyle havayi çikarsam saç kurutma ile yapısır mı tekrar arkadaşlar cok canım sıkıldı. 120 TL istiyolar sırf arka cam filmine ya
Bence profesyonel bi yere gidin arka cam rezistansina zarar vermeden filmi yenilesin.yapacaginiz igne ucu hamleleri kılcal zararlar verebilir.
yasin_oguz
16-01-2014, 17:58
film yapılalı uzun süre olduysa yapışmaz ragleyle deneyın yinede
Ne kadar profesyonel olursa olsun muhakakk rezistans varsa 1-2 şeritte olsa bozuluyor,bu tabi filmin camda kalma süresinede bağlı yeni yapıldıysa sökülebilir ama bence sökmeden onarmaya çalışın ısıtarak..
extreme__
17-01-2014, 13:14
söktürücekseniz kesinlikle ziebarta gidin durumunuzu anlatın ona göre hassas davranıyorlar.Benım arka cam filmim morarmıştı sadece arka herkes dedi resistans gider inat ettim biraz da fazla para verdim ama %0 zararla kurtulmuş oldum resistanslar taş gibi aklınızda bulunsun.
yilmazcatalbas
17-01-2014, 15:50
cam filmi sökme işi yapan yerler var kazımadan parçalamadan buharla çıkarıyorlar filmi