Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı Eibach Sorunsalı
FreeCaptiv3
16-01-2014, 19:53
Merhaba saygıdeğer forum üyeleri. Sizlere son birkaç haftadan beri kafamı kurcalayan bir soruyla meşgul etmek istiyorum :) Bundan yaklaşık 3 ay önce internet üzerinden Eibach Renault Megane 1 96-99 3,5 cm sportline (ilanda yazan bu) yay aldım. Fakat ürünün üstündeki seri numaramsı şeyi google amcaya yazdığımda çeşitli (Rus, İspanyol ) sitelerde bu seri numaralı yayın 5 cm lik olduğu yazmakta. Ayrıca, kutunun üzerindeki etikette bulunan seri no ile yay seri nosu farklı. Kutu üzerindeki 3,5 lığa ait. Ürünlerin rengi de bildiğiniz kırmızı Eibach. Aldığım yayların 5cm'lik olduğunu tahmin ediyorum. Acaba tahminlerimde yanılıyor muyum?
eicbachde bildiğim kırmızılar sportline diye biliyorum siyahlar prokit.. siz daha fazla alçaltan yay almışsınız sanırım aldığınız yerle görüşmenizde fayda olabilir..
Sportline diye aldıysanız kırmızı olması normal.Ancak ilanda sportline a 3.5 cm düşürüyor diye yazıyorsa yanlış.Sportline 5 cm,prokit 3.5 cm.
Kırmızılar Sportline 5 cm.
Eibach kırmızı sportlinedır yani 5 cm dir.
Siyahlar pro kit tir. 3-3.5 cm dir.
FreeCaptiv3
18-01-2014, 21:06
Allah razı olsun abilerim arkadaşlarım :) 3,5 çamurluğu kapatmayacak diye kara kara düşünürken ilaç gibi geldi :)