Orijinalini görmek için tıklayınız : discovery channel sokak yarışları
Beyler suan discovery chanel da sokak yarislari programi var bi bakin isterseniz :)))
63owen63
16-01-2014, 21:51
Adamlar polis arabasi aldi. Saka yapiyorlar ya. :))
K20 swap bi polis arabasiyla ***** yerde bizimkilere saka yapmak fikri harika olurdu :))
Hahhaha harbi super fikir :)
serkanokan
16-01-2014, 23:55
Bir saat içinde tekrarı verilecek sanırım, kaçıranlar izleyebilir.
aykutsafakyaman
17-01-2014, 00:03
Bir saat içinde tekrarı verilecek sanırım, kaçıranlar izleyebilir.
Tam saati biliyo musun
Youtube'de videoları vardı izlemiştim aynı bölümleri veriyorlar yanlız ordakiler ingilizceydi birşey anlamadım pek :) şimdi bu gösterimler iyi oldu
bir tek bana mı biraz fazla yapmacık geldi bu program ??
Emre Ekrem
17-01-2014, 09:33
Adamlar daha çok drag yapıyorlar, hatta kafalarına göre bir lig bile kurmuşlar kuralları var vs vs, keyifli.
İzledim güzeldi, El camino ile yarışan vatandaşın ölmesi kötü olmuş seriyi de ona adamışlar hatta :( Çocukları vardı 3-4 tane yazık ya.
tayreep_john
17-01-2014, 12:50
kimse karışmıyor galiba bu dayılara bende son yarım saatini izledim polis geliyor ama bişey demiyo
Sanırım her perşembe varmış, acaba netden izleyebilir miyim? Merak ettim de
SOKAK ÇILGINLARI | Discovery Networks Türkiye (http://www.discoverychannel.com.tr/programlar/sokak-cilginlari/)
Youtubede vardı geçmişte izlediğim videolardan buldum şuan ancak hepsi telif hakkı nedeni ile kaldırılmış. Sanırım Discovery yeniden yayınlamaya başladığı anda burdaki videoları kaldırttı çünkü ben ordan her bölümünü izlemiştim şuan yayınlananları daha önce izledim yani
taylaner
17-01-2014, 21:12
Nedir bu Chuck'a yüklendikleri :D Sonra da agresif oluyor :)