Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Araç Detailing...
Arkadaşlar merhaba, yeni araç alma arefesindeyim, muhtemelen önümüzdeki hafta İstanbul'da olacağım, muhtemelen de aynı günün sonunda geri döneceğim. Gelmişken aracıma boya koruma ve cila tarzı uygulamalar yaptırmak istiyorum, bu ne kadar mümkün ve sağlıklı olur? İstanbul'u hiç bilmiyorum ve en kötü şartlarda muhtemelen aracı alıp E5'ten basıp Zonguldak'a döneceğim, bu boya koruma/cila konusunda bana kılavuzluk edebilecek kimler var ?
teslim edeceklerini söyledikleri günün mesai bitim saatine yakın teslim ederler aracı. eger u şekilde işlem yaptıracaksanız, arabayı teslim edeceklerini söyledikleri günden bir gün sonra gelin. Ayrıca aracı yıkamamalarının altını mutlaka çizin. yoksa fırçayla kanırta kanırta yıkanmış aracınız olur.
hayırlı olsun yeni aracınız
Geçen hafta Onurcan arkadaşımız 0 Mini Jcw'ye detailing yapmıştı. İşine yarayacak bi postta ilgili konuda var.
http://www.techturkey.com/forum/7271007-post13.html
Hocam oncelikle hayirli olsun. Bana sorarsaniz 0 araca yapilabilecek en guzel detailing nano urunlerle koruma yaptirmak. Direkt koruma altina almis olursunuz.
Teşekkürler arkadaşlar, muhtemelen aracın işlemlerinin bittiği günün ertesi günü erken saatlerde teslim almış olurum ki zamandan kazancım olsun, aldıktan sonraki zamanı değerlendirmek istiyorum işte, bu işlem bir gün içerisinde biter mi endişem bu.
Mert Ali
19-01-2014, 00:10
yapılcak işleme göre abi. klasik reçeteden (kil,iron cut,wax) gidilecekse bir kaç saate biter. ama nanoya geçerim diyorsan olmaz,ürünün uygulanması kürleşmesi için beklemesi uygulama zorluğu vs.
onn_dear
19-01-2014, 12:48
Ya aracini al git evine al bir meguiars quick wax gec 2 yikamada bir tamamdir.
Ya aracini al git evine al bir meguiars quick wax gec 2 yikamada bir tamamdir.
önce temeli sağlam atalım da, üzerine yapıyı bu şekilde inşa ederiz :D
Ben yıkama+kil+cila yapardım sanırım sıfır araç alsam
Meguiars wash&wax şampuan
Meguiars wash mitt yıkama eldiveni
Güzel kalın bir mikrofiber kurulama bezi
Meguiars kil + Meguiars quick detailer
Üzerine wax olarak ne tercih ederseniz. Meguiars NXT olabilir, Ultimate Liquid Wax olabilir veya FK1000, collinite, ag hd olabilir.
Tabiki şampuan eldiven kil markaları değişiklik gösterebilir, meguiars olacak diye bir şey yok