Orijinalini görmek için tıklayınız : coilover vs yay+amortisör for getz
s.a arkadaşlar getz 1.3 (eski kasa)amortisörlerini değiştireceğim aklımda 2 sistem var
- bc racing v1 coilover kit
-eibach prokit 3.5 yay + monroe reflex
yüksekliğin pek değişmemesini isityorum nedeni yeri geldiğinde bozuk yollarda da kullanıyorum amacım aracın konforunu ve yüksekliğini bozmadan yoltutuşuna katkı sağlamak tavsiyeleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim :)
FreeCaptiv3
20-01-2014, 10:03
Eibach 3,5 spor yay işini görecektir
Orjinal amortisor arti hr 3.5 bnm tavsiyem.
Ya da orjinal muadili. Turuncu konu vs olabilir.
Orjinal amortisor arti hr 3.5 bnm tavsiyem.
Ya da orjinal muadili. Turuncu konu vs olabilir.
monroe yu takanlar biraz sert ve orjinale göre sessiz olduğunu söylüyorlar onun için yazmıştım ayreten ucuz ve yaygın.. hr nin sertliği nasıl eibach e göre? eibach için sertliği orjinale yakın diyorlar.. coiloverda orjinal yükselikte gezemez miyim?
monroe yu takanlar biraz sert ve orjinale göre sessiz olduğunu söylüyorlar onun için yazmıştım ayreten ucuz ve yaygın.. hr nin sertliği nasıl eibach e göre? eibach için sertliği orjinale yakın diyorlar.. coiloverda orjinal yükselikte gezemez miyim?
Getz icin asagi yukari tum yaylari kullandim. Hr en makul dusuren ve sertligi en optimum olan yay bence. Hem dusurmesi ii, hemde tatli bir sertligi var. eibachda yay yokmus gbi biraz.
Coilover in en yuksek hali orjinalden alcaktir bence. Takmadan bilemezsin:)
Getz icin asagi yukari tum yaylari kullandim. Hr en makul dusuren ve sertligi en optimum olan yay bence. Hem dusurmesi ii, hemde tatli bir sertligi var. eibachda yay yokmus gbi biraz.
Coilover in en yuksek hali orjinalden alcaktir bence. Takmadan bilemezsin:)
teşekkür ederim bir sorum daha olacak aracımın yüksekliğini en az hangi yay indirir?