Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : işini düzgün yapan, kimi zamanda hoş karsılanmıyor

paulharris
20-01-2014, 13:42
bir ürün üretiyoruz fabrikada... bunu nasıl iyi yaparız diye calıstık.ürünlerimizi güzelleştirdik... fakat bu seferde ; ürünleriniz cok saglam...yıpranmıyor...biz bir sattıgımız kişiye bir daha ürün satamıyoruz deyip mal yolladıgımız musteriler şikayet ediyormus :)

63owen63
20-01-2014, 13:45
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!
Hedefe varmayan mızrak utansın!

Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!

Eski çınar şimdi noel ağacı;
Dallarda iğreti yaprak utansın!

Ustada kalırsa bu öksüz yapı,
Onu sürdürmeyen çırak utansın!

Ölümden ilerde varış dediğin,
Geride ne varsa bırak utansın!

Ey binbir tanede solmayan tek renk;
Bayraklaşamıyorsan bayrak utansın!

Time-R
20-01-2014, 13:47
Guler misin, aglar misin? :)

Recep Ivedik 4 fragmanindaki "bunlar Allah'in lutfu, bunlarda Allah'in cezasi" sahnesi aklima gelmedi degil.

ersandeniz
20-01-2014, 13:47
ben bir beyaz eşya fabrikasında staj yaparken en fazla 10 yıl dayanacak şekilde üretiyoruz, yoksa satışlarımız durur demişti kalite kontroldeki eleman :)
(bu arada "zamanda=zaman da", "bu seferde=bu sefer de" olmalı)

Karakuş
20-01-2014, 13:52
bir ürün üretiyoruz fabrikada... bunu nasıl iyi yaparız diye calıstık.ürünlerimizi güzelleştirdik... fakat bu seferde ; ürünleriniz cok saglam...yıpranmıyor...biz bir sattıgımız kişiye bir daha ürün satamıyoruz deyip mal yolladıgımız musteriler şikayet ediyormus :)

Sizin yaptiğınız şey aslında tüketici için çok yararlı fakat kendi firmanıza ciddi zarar verir. Eski dayanıklı ve lüks mercedesler-bmw'ler bile yok artık, hatta porsche bile daha ucuz ve daha kalitesiz malzemelere yöneldi üretim bandında. O yüzden dayanıklılık-ömür-kalite arasında bir denge kurulması şart.

onursumer
20-01-2014, 14:42
bizde makina imalatı yapıyoruz babamın tasarım anlayışında arızaya yer yok, 10 yıl once fabrikalara kurduğumuz uretim tesisi hala daha 24 saat faal çalışıyor aslına bakarsanız evet biraz bizim zararımıza olsada bizim icin ciddi referans

insanlar yatırım yapıcakları zaman fiyatım 4-5 katı olsada bana geliyorlar ben zaten yüksek fiyat ile o aradaki farkı kapatmaya çalışıyorum

yesil
20-01-2014, 14:45

madem ürünleriniz çok sağlam bunun reklamını bu şekilde yapmalısınız, mesela ömür boyu garanti verebilirsiniz ürünlerinize. (müşteri 2 3 yıl sonra garantiyi marantiyi unutur zaten çok pahalı bir ürün değilse)