PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ortopedist Önerisi (Ankara)

denizalpakinci
21-01-2014, 19:00
Pazar akşamı sol elimin serçe ve yüzük parmaklarını kırdım bi anlık öfke sonucu.Yenimahalle devlet hastanesine gittim nöbetci ortopedist olmadığı için alalade alçıya alınmıştı elim bu gün tekrar gittim ve sıkıntılı bi durum olduğu söylendi.Boksör kırığı olarak geçiyormuş bu kırık ve açısı baya sıkıntılı.Kemikleri düzeltmeye çalışıp parmaklarım içe kıvrık şekilde tekrar alçıya aldılar(çok sıkıntılı bi pozisyon :)) perşembe günü tekrar muayne olcam ama büyük ihtimalle ameliyat dedi doktor tel takılacakmış sanırım.Tedaviden sonra tam olarak açıp kapatamazsın biraz kaybın olur falan dedi tedirginim bu konuda.Uzun oldu farkındayım sizden ricam bana ortopedist önerisinde bulunmaniz hiç değilse başka bi doktora daha görüneyim diyorum içim rahatlasın.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Keyifli forumlar..

KVNC
21-01-2014, 19:32
geçmiş olsun..

ankarada hacettepe iyi diye duymuştum, el mikro cerahi birimleri bakar heryerde yoktur, normal ortopedist işi dğeil pek senin olay.

izmirde emot el mikro cerrahi merkezi var, avrupa standartlarında bi yerdir çok darda kalırsan atla git orda yaptır tedavini derim (ssk anlaşması yok özel sigorta veya nakit)

CasabLanca
21-01-2014, 19:55
geçmiş olsun kardeşim, yapılacak birşey olursa söylemen yeter

Mertİ.
21-01-2014, 20:01
fanatik nickli ahmet abi vardı ortopedist diye hatırlıyorum pm at ona istersen. kendisi istanbulda ama hekim arkadaşı vardır belki ankarada.

http://www.techturkey.com/forum/members/842-fanatik.html

geçmiş olsun çok.

denizalpakinci
21-01-2014, 20:02
geçmiş olsun..

ankarada hacettepe iyi diye duymuştum, el mikro cerahi birimleri bakar heryerde yoktur, normal ortopedist işi dğeil pek senin olay.

izmirde emot el mikro cerrahi merkezi var, avrupa standartlarında bi yerdir çok darda kalırsan atla git orda yaptır tedavini derim (ssk anlaşması yok özel sigorta veya nakit)

Teşekkür ederim hacettepede calisan bi arkadasim var ona danışayım hemen.

Bide tam sınavlarımın oldugu zamana denk geldi o hoş olmadı.

denizalpakinci
21-01-2014, 20:04
geçmiş olsun kardeşim, yapılacak birşey olursa söylemen yeter

Kasap abi sagolasin dusunmen yeter :)

denizalpakinci
21-01-2014, 20:09
fanatik nickli ahmet abi vardı ortopedist diye hatırlıyorum pm at ona istersen. kendisi istanbulda ama hekim arkadaşı vardır belki ankarada.

http://www.techturkey.com/forum/members/842-fanatik.html

geçmiş olsun çok.

Cok tesekkur ederim çözemezsem mutlaka bağlantıya geçerim kendisiyle.

Le10ur
21-01-2014, 21:29
kardeşim gatada doktorlarda ıyı oraya gorun ıstersen

denizalpakinci
21-01-2014, 23:17
İbni sinada bi hoca ayarlamışlar sabah ona görünücem çok tesekkur ederim hepinize.