Orijinalini görmek için tıklayınız : Tampon Boyası
mannerboy
23-01-2014, 17:42
Plastik tampon dodik vs vs plastik ürünleri astarlamadan plastik özelliğini koruyacak şekilde boyamak istiyorum.süngerli boyalardan kullanan varmıdır würth nigrin vs vs markalar bu işte iyi sanırım kullanan varsa uygulamalı öncesi sonrası foto koyarsa sevinirim.
emrah-58
23-01-2014, 18:03
aynı işlemi şeffaf sıvı astar alarak yaptık 2 senedir ne atma var ne kavlama ,tiner gibi ufak bi teneke içinde bulunan plastik astarı süngere banarak ,malzemeye sürdük kuruyunca keçeyle biraz üzerinden geçtik ,sonra araça boyasıyla aynı kod'da yaptırdığımız sprey boyayla boyadık mis gibi oldu , ayna kapı kolu tampon çıtaları :)
Gtechniq C4 deneyebilirsiniz,
acwE3vwhoRQ
Gtechniq C4 Trim Restore application instructions - YouTube (http://youtu.be/acwE3vwhoRQ)
15ml'si 65 liraya satiyorlar. Cok pahalı gibi gözüküyor ama yarım şişeyle tüm tampon bantlarını kapı kollarını çıtaları silecek altını hallettim. Kömür gibi ve orjinal duruyor.
devil_berk22
23-01-2014, 18:53
etkısı ne kedar gıdıyor bu gtechniq in
Skyhawk34
23-01-2014, 19:02
etkısı ne kedar gıdıyor bu gtechniq in
tamda vben soracaktım
2 seneye kadar dayanıyor diyorlar. Katman oluşturduğu icin cok kalıcı.
i-vtec07
23-01-2014, 20:09
bu tür yapı marketlerden bulabileceğimiz başka bi ürün varmı sonax turtle meg vs
bu tür yapı marketlerden bulabileceğimiz başka bi ürün varmı sonax turtle meg vs
Yıkamadan yıkamaya Meguiar's Endurance surebilirsin.
mannerboy
24-01-2014, 16:41
gtechniq pahalı geldi nigrin kullanan varmı acaba
YavuzNaz
24-01-2014, 16:54
Sıcak hava tabancası ile yapıyorum ben, kömür gibi oluyor.
Sıcak hava tabancası ile yapıyorum ben, kömür gibi oluyor.
Ya bunu bende duydum ama boyalı yüzeye zarar veririm diye korkuyorum. Benimde tampon ayna ve kapı bantlarında yılların vermiş olduğu deformasyon mevcut.
mannerboy
24-01-2014, 18:24
eski bi boyasız parçada denemek gerek :)
YavuzNaz
25-01-2014, 10:52
Hemen hemen aldığım her aracın plastik dış aksamlarına yaptım, araç üzerinde olmayan bir parçada deneyin önce, yakın uzak nasıl tutulması gerektiğini kavradıktan sonra çok kolay ve kalıcı, siyahtan griye hatta beyaza dönmüş bütün plastik aksamı sıfır gibi yapabiliyorsun.
Hemen hemen aldığım her aracın plastik dış aksamlarına yaptım, araç üzerinde olmayan bir parçada deneyin önce, yakın uzak nasıl tutulması gerektiğini kavradıktan sonra çok kolay ve kalıcı, siyahtan griye hatta beyaza dönmüş bütün plastik aksamı sıfır gibi yapabiliyorsun.
Isı tabancam yok ama folyo çeken birinden rica etsem verir sanırım. Deneyeceğim.