Orijinalini görmek için tıklayınız : seat exeo 1.6 8v turbo ?
mrb arkadaslar aracım 1.6.8v alz motara sahıp stok hali 102hp arcın konforundan felan cok memnunum yalınız motor konusunda deıl bu arac turbo mod yaptırmak ıstıyorum amacım rallı cadde yarısı deıl 130 140hp arası olsa bana haylı ile yeter.
istanbul atasehırde oturuyorum turbo mod yapcak garaje araıyorum mumkunsu bu ısı dogru duzgun ustalara yaptrımak ısterım yazılım konusunuda ozgun bey kabul ederse ona yaptırmak ıstıyorum.butcem sımdılık 2500tl belkı bazı arkadaslar ugrasma dıycek ama ben aracımı sevıyorum ufak bı turbo ıle keyıfle bınmek ıstıyorum.onerılerınız beklıyorum arkadaslar
2500 tl ile olacak bir iş değil emin olun.
Hiç gerek yok o motora. Üstüne biraz para ekleyerek 1.4 tsi motora geçme zamanı gelmiş..
Cvplar icin saolun turbo uygulamasi yapan garaj onerirmisiniz
Jdm works diye bir yer var orası ile görüşün yardımcı olmaya çalışırlar :)
ataşehirdeiseniz en yakın yer megachips mehmet gazihan
Jdm ile gorusmek lazim bostancidaymis pazartesi ugrarim artik oneride bulunan vvarmi turbo konusunda marka model
Ahmet Saraçoğlu
26-01-2014, 15:10
Bir ton ies - vti var turboyla gezen , onlara oluyorsa pek tabi olur seat a da , ama kaliteli bir iş için bütçe artırılmalı.Exeo nun tsi ı olmadığı için mantıklı bence aracın diğer noktalarından memnunsanız.
Parasinin tam hakkini veren arac ancak motor zayif motar hakkinda bisey ogrendim bogaz monifoldu plastikmis herhalde olmicak bu is.yada dereceli egzantrik felan dusuncem
97 yılında üretilen bir motor olduğu için onca seneden bu yana muhakkak kullanıcılar birşeyler yapmışlardır diye düşünüyorum. Belki Türkiye'de olmayabilir ama yurt dışında yapanlar vardır.
Yurtdisnda golfleri turbolamislar youtubeda videolarida var.ama bizim ulkemizde nedense butur seyler zor oluyir
sonvedam11
29-01-2014, 08:00
aracından çok memnunsan hiç oynama 102 bgler çok narin seviyeler bu araçlarla oynadıktan sonra heryeri kımıl kımıl olmaya başlıyor vites boşluk yapıyor araç sallamaya başlıyor baskı balatan 140 bglerde biraz gazlamaya kalkarsan erken biter vs.vs.
bendede 1.6 16V bora vardı senin aracın gibi çok severdim kendisini turbolamayı düşündüm herkes karşı çıktı swapmalayı düşündüm oda sıkıntı oldu gittim bir tane 1.8t agu aldım 97 model onla motor konusunda kafama göre oynuyorum.
M U R A T
29-01-2014, 09:40
[QUOTE=sonvedam11;7299623]aracından çok memnunsan hiç oynama 102 bgler çok narin seviyeler bu araçlarla oynadıktan sonra heryeri kımıl kımıl olmaya başlıyor vites boşluk yapıyor araç sallamaya başlıyor baskı balatan 140 bglerde biraz gazlamaya kalkarsan erken biter vs.vs.
bendede 1.6 16V bora vardı senin aracın gibi çok severdim kendisini turbolamayı düşündüm herkes karşı çıktı swapmalayı düşündüm oda sıkıntı oldu gittim bir tane 1.8t agu aldım 97 model onla motor konusunda kafama göre oynuyorum.[/QUOTE
vites neden boşluk yapıyor araç sallamaya başlıyor
mtahakorkmaz
29-01-2014, 09:54
:) exeo ilk çıktığında almıştım erzuruma ilk geldiği gün almıştım plazada yanında 1.4 tsi leon durduğu halde exeonun konforu falan çok hoşuma gitmişti bende aynı şeyleri konuşmadığım kimse kalmadı turbolamak için olacak gibi elden çıkardım bende :)
ahmetbaha-drs
29-01-2014, 09:57
Exeo 2.0tdi'ını bulup satın almak üzerine de yazılım yapmak bence çok daha sağlıklı ve uyguna gelir.
Haklisiniz en iyisi a4 1.8t almak