Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferrari F14T nin sesi
NvDaGR8DOcA
The Sound of Ferrari Turbo Engine V6 Jerez 2014 day 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NvDaGR8DOcA)
emrekuzdere
28-01-2014, 11:58
1.6 Litreden de F1 olduğunu gördük ya hadi bakalım :D
bu ses daha cok hosuma gıttı cok ıyı ya
Ferrari F1/89 LOUD V12 F1 SOUND ex-Gerhard Berger - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=nTeZRlpVweo#t=68)
By_HaNNibaLL
28-01-2014, 12:08
Debriyaj kaçiriyo sanirim haaha :D F1 bu yıl renkli olacak
Dayanıklı olan malı götürecek :D
ferrari kimi ile ilk yolda kalışını yaşadı bu gün:) bence en güzel şasi mclaren da şuanda eski aracına çok benziyor.
Hamilton kaza yaptı. Seseleri dinledim bence oldukça makul. Mercedes ve Renault'un sesini beğendim, Ferrari'yi pek beğenmedim. Çokta önemli değil zaten. Önemli olan şampiyon olabilmek. Lotus ilk testleri kaçırdı bakalım nasıl toplayacaklar. Burun tasarımları da oldukça farklı. Asimetrik çift burun yapısı işe yarayacak mı? Bekleyip göreceğiz. Çok farklı, radikal, garip ve dayanıksız bir sezon bizi bekliyor. :D
Mclaren şase baya iyi gibi araç hoşuma gitti aslında içimden geçen vettel olmasın da kim olursa olsun şampiypn gönlümde yatan tabiki alonso hele webere taptıklarından sonra iyici tiskindim vettelden
Vettel Webber'e ne yaptı? Takımın yaptıkları Vettel'in yaptıklarından çok daha fazla. Ayrıca Redbull'un hatası, bunlar medyaya çok yansıdı ya da Webber'in karakterinden dolayı bu kadar büyüdü. 4 sezon da yarıştı yanılmıyorsam Redbull'da Webber. Webber'e yapılanlar Barichello'ya yapılanlardan farklı değil. Biri tepki gösterdi ancak 4 sezon yarıştı, biri tepki göstermedi 5 sene yarıştı. :)
yani vettel webere bişey yapmadımı diyosun hangi yarıştı hatırlamıyorumda weber 3. giderken vetel 5. falandı takıma aynen şunu söledi weberi çekin önümden adam çok yavaş dedi sonrada weberi pite aldılar :) daha bir çok şey takımda yaptı tabi yapmadı demiyorum
yani vettel webere bişey yapmadımı diyosun hangi yarıştı hatırlamıyorumda weber 3. giderken vetel 5. falandı takıma aynen şunu söledi weberi çekin önümden adam çok yavaş dedi sonrada weberi pite aldılar :) daha bir çok şey takımda yaptı tabi yapmadı demiyorum
Vetteli sevmem lakin; adam yarıştığı arabayla hakkını veriyor mu? Evet veriyor.Hatasız hızlı bir sürüş sergiliyor genele bakarsak. Mark amca Seb den daha tecrübeli daha fazla yarışmış bir isim olmasına karşılık aynı aracı kullanırken takım arkadaşının yanına dahi yaklaşamamış buda bi gerçek.geçen sene malezyada mutli 21 tartışması yaşandı biliyosundur.adam hakkıyla geçtimi geçti.Weber ata dursun motor kısıkdı diye tamı tamına 1 sektör direndi ve geçildi.vettel weberden çok üstün bi şöför bu gerçek.Bu sene ne olacak çok merak korusu.alonso nun işi bu sene çok daha zor.Kimi takım emri ile alonsoya yol verecek bir kişilikde değil.dayanıklı olan kazanacak.bence zevkli olucak.
ghibli06
04-02-2014, 15:41
Vetteli sevmem lakin; adam yarıştığı arabayla hakkını veriyor mu? Evet veriyor.Hatasız hızlı bir sürüş sergiliyor genele bakarsak. Mark amca Seb den daha tecrübeli daha fazla yarışmış bir isim olmasına karşılık aynı aracı kullanırken takım arkadaşının yanına dahi yaklaşamamış buda bi gerçek.geçen sene malezyada mutli 21 tartışması yaşandı biliyosundur.adam hakkıyla geçtimi geçti.Weber ata dursun motor kısıkdı diye tamı tamına 1 sektör direndi ve geçildi.vettel weberden çok üstün bi şöför bu gerçek.Bu sene ne olacak çok merak korusu.alonso nun işi bu sene çok daha zor.Kimi takım emri ile alonsoya yol verecek bir kişilikde değil.dayanıklı olan kazanacak.bence zevkli olucak.
multi21 sanki benzin karışımı gibi anlaşılsa da, aslen 2 numaralı pilot ve 1 numaralı pilot şeklinde gidilmesi talimatı olduğu söylendi, o nedenle Weber'in böyle bir atak beklemediği, yarış sonu tepkinin de bu yüzden olduğunu düşünüyorum...
Blow off sesi de duyacakmışız gibi geldi. :D
Bu şekilde kısılmaya başlanırsa track dayler gibi olacak sanırım süreler git gide, gerçi kilo gibi müthiş bir avantajı var f1 araçlarının ama her sene süreler düşüyor. Pist rekorları evladiyelik olacak gibi geliyor :)
Formula 1 testing 2014 Jerez [HD] pure V6 turbo sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rqQbdEJsjHQ)
Mütiş sesler var. Ben begendim acıkcası :D
Valla ben de çok beğendim sesleri :)
multi21 sanki benzin karışımı gibi anlaşılsa da, aslen 2 numaralı pilot ve 1 numaralı pilot şeklinde gidilmesi talimatı olduğu söylendi, o nedenle Weber'in böyle bir atak beklemediği, yarış sonu tepkinin de bu yüzden olduğunu düşünüyorum...
multi 21 zaten 2 numaralı araç 1 numaranın önündeyse finişe o şekilde gelinecek şeklindeki kod du.Benim bahsettiğim webberin yaptığı açıklamada artık motoru kısmıştım son pitstoptan sonra multi 21 şeklinde gidecektik dediğine karşılık söylemiştim.yani aslında motoru leanmix e falan aldığı yoktu.
1.6 Litreden de F1 olduğunu gördük ya hadi bakalım :D
devir ekonomi devri :)
Formula 1 testing 2014 Jerez [HD] pure V6 turbo sound - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rqQbdEJsjHQ)
Mütiş sesler var. Ben begendim acıkcası :D
GAz kestiklerinde çıkan sesler güzel özellikle. :D
chatlaxs
08-02-2014, 07:45
3 -5 sene sonra lpgyede geçecekler heralde :D
Jerez testlerinde Ferrari motorlu araçların kasıtlı olarak yavaş tutulduğu söyleniyor bununla beraber ferrarinin soğutma sistem ve kers ünitesinin çok iddalı olduğu konuşuluyor.
Formula 1 Araçlarının 2013 ve 2014 Arasındaki Ses Farkı - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/180838/formula-1-araclarinin-2013-ve-2014-arasindaki-ses-farki)
kickbuttowski
18-03-2014, 20:05
La bu ney yav !!
Yazık ettiler güzelim f1 lere
turbo vteclerin sesi daha güzel :D
initial-D
18-03-2014, 22:59
İğrenç diyeceğim ama iğrenç dediğim başka şeylere haksızlık olur
Seyredilmeyecek kadar kötü,fastest lapta bile sc arkasında gidiyormuş gibi bitik bi ses
kickbuttowski
18-03-2014, 23:01
Sahi süreler ne alemde?
karsılastırma testi formula hayranını aglatır cınsten olmuş. adam arka planda 2013 dinler lan. o kadar feci bir ucurum var arada.
cabrioleter
13-06-2014, 13:21
2014'te kimse kulaklık takmak zorunda kalmamış :D
Hondafatih
13-06-2014, 13:42
açıklamaları olarak :) v6 v8 v10 v12 sesleri
BEST Formula 1 Sounds - V6, V8, V10 and V12 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=qvWxhhi0_yk)
edemirbas
13-06-2014, 14:04
Daha öncede söyledim, tekrar söylüyorum. Güvenlik aracının sesi daha güzel, bi düzboru yapsınlar zevkle dinlerim.