Orijinalini görmek için tıklayınız : Seat Leon Cupra Akibeti...
abdullah
29-01-2014, 15:58
s.a arkadaşlar 2008 yılında sıfır olarak alınan sadece 12.000 km kullanılan seat leon cupram var ama ne yazıkki satışında çözülmeyecek bir sıkıntı olduğundan dolayı satamıyorum ve binemiyorum sizce ne yapmalıyım veya bu durumda bana bilgi önerebilcek arkadaşlarımız varmı saygılar
nakayama
29-01-2014, 15:59
ne gibi bir sıkıntı var ona göre burda öneride bulunulur.
ondertopcu
29-01-2014, 16:01
Sıkıntı nedir?
sıkıntının sebebinden bahsetmediğin sürece çözülemeyeceğinden zor satarsın.
abdullah
29-01-2014, 16:10
üzerinde yüklü miktarda borç olduğundan dolayı hacizli
Şimdiye kadar çoktan hacizden satılması gerekli değilmiydi ?
duruma üzüldüm yazık.hacizli olduğundan ötürü binemiyorsunuz da tabi araca.bari iyi bakın boyasına motoruna yağına suyuna da gumruk arabaları gibi durdugu yerde eskimesin.eğerki durumunuz var ise drag koşturulabilir.ya da gizli gece roll leri
hukuki açıdan yapacak birşey yok.
abdullah
29-01-2014, 16:19
Şimdiye kadar çoktan hacizden satılması gerekli değilmiydi ?
hacizden satılır ama araç hacizde satışa çıkmadı daha
Daha detaylı anlatırsan bi çözüm çıkabilir
Mesela;
Borç sizinmi yoksa kefillik vb tarzı birşeymi
Yaptığınız ticaretten dolayı maliye borcumu
Normalde çoktan satılmış olması gerekiyordu.Geçmiş olsun
parça parça satabiliyorsan sat kurtul ozaman :)
fatihcelik
29-01-2014, 16:24
haciz yakalamalı değilse sokakta gezebilirsin hiç bir sıkıntı olmaz ama yakalamalıysa ilk görüldüğün yerde bağlanırsın
abdullah
29-01-2014, 16:24
parça parça satabiliyorsan sat kurtul ozaman :)
durumları değerlendircez artık
abdullah
29-01-2014, 16:25
Daha detaylı anlatırsan bi çözüm çıkabilir
Mesela;
Borç sizinmi yoksa kefillik vb tarzı birşeymi
Yaptığınız ticaretten dolayı maliye borcumu
Normalde çoktan satılmış olması gerekiyordu.Geçmiş olsun
birçok borç var üzerinde teşekkür ederim
Parca olarak satilsa herseyi sonra gelip bu araba nerede demezlermi ?
individual
29-01-2014, 16:33
parça olarak satılsa dahi trafik'den çekmeniz lazım yoksa vergi borcu,muayene borcu birikecek.
en güzeli roll ve pist aracı olarak kullanmanız
Bizim sirket arabalarida yakalamaliydi 4-5ay gezdi arabalar trafikte hatta bende bikere çevirmeye girdim :D hicbisey olmadi cevirmede sonra gelip sirketin onunden goturduler arabalari
Araç hacizli olabilir fakat yakalama olmadığı için henüz yakalanmamışsınızdır.Muhtemelen aracı bir yerde saklıyorsunuz diğer türlü alacaklılar aracı her hangi bir yerde görüp yakalama koyarak bir gün içinde alabilirler.. Eğer ki olurda araca alacaklılardan birisi hacize gelip araca kıymet takdiri yapmak isterse (aracın bedelini haciz tutanağında belirtip satış evresine geçmeden önceki ilk aşamadır) ve aracı size yediemin olarak teslim ederseler o araca bir şey yapma şansınız sıfıra iner.. Aracın tutanakta her hali belirtilecek ve size teslim edildiği için o araçtan sorumlu olacaksınız aracın kağıt üzerinde belirtildiği bedel kadarını sizden talep etme şansları doğar ilerde.
serkan_2120
29-01-2014, 19:59
pm attım hocam
burak_2885
29-01-2014, 20:30
geçmiş olsun
Borç kefil olma dolandırılma v.b bi şekilde suçsuz yere başınıza aldığınız bi bela ise çalındı diyip parça parça satın :) ben olsam öyle yapardım en azından :)