Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul - Mersin / Taşucu
alper_pug
01-02-2014, 15:07
Abiler kardeşler İstanbul'dan Mersin Taşucuna hangi güzergahtan gitmeliyim? Ankara-Aksaray-Mersin-Taşucu şeklinde mi? Yada Eskişehir-Konya-Karaman üzerinden mi? Bilmediğim başka bir yoldan mı? :D
İbrahim33
01-02-2014, 15:13
eskişehir-konya üzerinden daha yakın olur.
akucukdogan
01-02-2014, 15:14
Arkadaşında dediği gibi eskişehir konya karaman mantıklı olur.
Abiler kardeşler İstanbul'dan Mersin Taşucuna hangi güzergahtan gitmeliyim? Ankara-Aksaray-Mersin-Taşucu şeklinde mi? Yada Eskişehir-Konya-Karaman üzerinden mi? Bilmediğim başka bir yoldan mı? :D
KacKM.com | Türkiye - Tokat ile Türkiye - Tokat - Turhal arasındaki mesafe kaç km, hava durumu, yerel saat bilgisi (http://www.kackm.com/haritalama/karayolu.php?lat1=41.013840&long1=28.949660&lat2=36.324880&long2=33.860230)
SekoLive
01-02-2014, 15:24
istanbul bolu ankara konya karaman mersin mut ordan sonra silifke ordan taşucu
Ben Eskişehir-Konya-Adana otobanı-Mersin-taşucu istikametini tavsiye ederim. Özellikle Karaman-Mut-Silifke istikametinde, Sertavul geçiti tarafları soğuk havalarda buzlanma yapabiliyor. Ayrıca dağ yolu olduğu için bol virajlı ve dar bir yol. Konya'dan Adana otobanı'na çıkarsan biraz daha uzun bir yol ama daha az yakarsın, daha rahat gidersin. Şimdiden iyi yolculuklar.
İbrahim Erdem
01-02-2014, 20:28
konya karaman mut üzerinden diyorum.
karaman mut arası sertavul biraz sıkıntı olur sis çökebiliyor veya çok soğuyabiliyor. Onun dışında yollar dağ yolu ama zemin iyi. Kamyon yolu olduğu için köy yolu gibi değil.
Burak K.
02-02-2014, 12:01
Konya üzerinden gitmeniz daha mantıklı ama Konya gece çok soğuk. :D Daha şimdi Bursa'dan geldim Antep'e,Adanaya doğru hafif buzlanmalarda vardı kazasız geldim çok şükür Konyadan gündüz geçerseniz daha iyi olur tabi ben gece 4 gibi falan geçtim.
hasectear
02-02-2014, 21:18
İstanbul-Ankara-Adana-Mersin-Erdemli sırasıyla otoban kullan erdemli sonrası d-100 karayolu 40 km kadar çift şerit yol sıkıntısız gidersin. hava yol durumunu mutlaka kontrol et.
konya karaman uzerinden gel ben o sekilde yaptim. 100 110 uda cok gecmezsen hem cok az yakarsin hemde rahatca gelirsin.
Mut yolu zamn kaybi olur konya mersin yapabilirsin
Ben Ankara'dan Konya mut üzerinden gidiyorum.sertavul tarafları biraz virajı dikkatli olun
Firat.M3
02-02-2014, 22:57
konya üzerinden giderseniz çok yorulursunuz. Aksaray üzerinden gelirseniz de 120km yolunuz uzar fakat cillop gibi yoldan gelirsiniz. ayrıca 300km'si de otoban olur. diğer yol hem eski, hem çok mucurlu ve taş atar, virajlı yorar. vs vs.
alper_pug
05-02-2014, 11:33
Konuyu açtık unuttuk :D Anlaşılan Mut yolu dağlık ve yol biraz sıkıntılı sanırım. Benim için önemli olan yolun düzgün olması. Yol biraz uzasada Ankara-Aksaray üzerinden gitmeye karar verdim. Hemde büyük sözü dinlemiş olacağım. Hayırlısıyla yarın sabah yola çıkıyorum. :)
Bu arada Kıbrıs'a mı yolculuk?
alper_pug
05-02-2014, 11:39
Evet abi Kıbrıs'a.
Evet abi Kıbrıs'a.
Taşucundan Kıbrıs'a gemi ne kadar sürüyor?
Bi de araçlı geçiş fiyatı nedir?
Ben de her sene en az 2 kere gidiyorum da bu sene araba düşünüyorum.. Ama Taşucuna yolculuk süresi kafamı kurcalıyor :D
alper_pug
05-02-2014, 12:01
Abi benimde gözüm yemiyordu ama bu sefer kırdım kafayı gidecem arabayla :D Gemi gece 1 gibi kalkıyormuş sabah 8 de Girne'de oluyor. Benim ilk sefer olacağı için arkadaşlardan duyduklarımı söylüyorum. Araç geçiş fiyatı 175 TL. Araçtaki diğer yolcuyada 60 lira alıyorlar.
timucintt
05-02-2014, 12:40
otomobil kullanmayı seviyorsan konya karaman mut üzerinden in silifkeye.... abartıldığı kadarda kötü değil yol ben yılda 2 3 kere kullanıyorum o yolu kurtsuyundan sonra silifkeye varmadan 30 40 km si eski tip yol sadece... muta kadar bütün yollar bölünmüş ve temiz durumda virajıda öyle aman aman dedirtecek yollar değil...
düz yol şöförüysende aksaray pozantı mersin erdemli üzerinden git....