Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda CRV Hakkında
Kagan_KOÇAK
01-02-2014, 15:24
Merhaba arkadaşlar,babam için 2004-2006 arası 2.0 Honda CRV bakıyorum araç hakkında pek fazla bir bilgim yok yakıt tüketimi,parça temini,kronik arızası hakkında yorumlarınız veya tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler:)
bizde 2006 executive modeli var. brc lpg var yakıtı 13,5-14 lt lpg de bilgin olsun onun dışında mükemmel bir araba.
içi çok geniş tam aile arabası bir kaç kere uzun yolda da kullandım araç sollarken daha dikkatli olmak gerekiyor biraz hantal kalıyor manuel bir 1,6 araca göre.
sürerken koltuk seviyesinin yüksekliğinden herhalde çok büyük bir araba kullanıyormuşsun gibi hissettiriyor, görüş açıları çok çok iyi, bildiğim kadarıyla kronik arızası yok parçasıda bulunuyor.
stepne dışarda olduğu için bagajın altında lpg deposu var ve kocaman bagajı rahat kullanıyorsun ayrıca japonlarda da herhalde bizim gibi piknik alışkanlıkları olacak ki bagaj halısının altındaki parça piknik masasına dönüşüyor(kırma masa var).
Hr-v lerden hep duyduğumuz için alırken şanzımanı çok iyi kontrol ettirmiştim, bilginize
Risendark
01-02-2014, 20:03
Zamanında 2005 crv mız olmustu çok hoşumuza gidiyordu mecburen sattik. Kronik bi arızası yok hiçte problem çıkartmamisti bize. Sürmesi zevkli yuksekte olduğunuz için yola hakimiyet daha iyi sollamalarda abininde dediği gibi yavaş kaliyor.yakit lpg de 35 40 krs arası yakar belki biraz daha geçer. Sanzumanina motoruna iyi baktirin yeter. Sonuç olarak 10 üzerinden 9 verip tavsiye ederim bu arabayı
Nightfish
01-02-2014, 21:03
Kronik arıza olarak egzantrikleri var. Forumda arama yaparsanız detaylarına ulaşabilirsiniz.
2005 model vardı, egzantrik sıkıntı çıkardığından satmak zorunda kalmıştım 1 yıl önce.
Kagan_KOÇAK
02-02-2014, 14:52
Hepinize bilgiler için teşekkür ederim aklımızda az çok birşey oluştu :)
ağır ve biraz hantal ancak güvenli ve oldukça konforlu. geniş. donanımı yeterli. şanzıman 4 ileri. motor 150 hp. motor lpg ile uyumlu. her 10binde bir sübap ayarı ister (100-150 tl). yakıtı 13-14 lt lpg civarı. çok sıkıştırılmazsa yada çok yüklenmezse akıcı bir sürüş sağlar. uzun yolu çok keyiflidir. sürüş pozisyonu çok rahattır. kronik arızası yoktur. çok ezik bir araç değilse sağından solundan ses tıkırtı vs. gelmez. hafif arazide iş görür. 35-38 bin civarına çok mantıklı araçtır. 2014ü dahil tüm crv modellerine sahip olduk. parasına göre en keyiflisi ve mantıklısı 2. nesil olanı yani sizin aradığınızdır. babalara, emeklilere göre 10 numara araçtır. :icon_tup:
Kagan_KOÇAK
02-02-2014, 18:56
ağır ve biraz hantal ancak güvenli ve oldukça konforlu. geniş. donanımı yeterli. şanzıman 4 ileri. motor 150 hp. motor lpg ile uyumlu. her 10binde bir sübap ayarı ister (100-150 tl). yakıtı 13-14 lt lpg civarı. çok sıkıştırılmazsa yada çok yüklenmezse akıcı bir sürüş sağlar. uzun yolu çok keyiflidir. sürüş pozisyonu çok rahattır. kronik arızası yoktur. çok ezik bir araç değilse sağından solundan ses tıkırtı vs. gelmez. hafif arazide iş görür. 35-38 bin civarına çok mantıklı araçtır. 2014ü dahil tüm crv modellerine sahip olduk. parasına göre en keyiflisi ve mantıklısı 2. nesil olanı yani sizin aradığınızdır. babalara, emeklilere göre 10 numara araçtır. :icon_tup:
Teşekkürler :icon_tup:
yeni konu açmadan burdan devam etsek 2008-2010 arası CRV ler nasıldır
gerekli bilgileri buradan bulabilirsiniz zamanında açmıştım
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/214269-honda-crv-hakkindaki-goruseriniz-nelerdir.html
ben yeni 2012 aldım, sürüş keyfi çok iyi,konforlu ve rahat sadece arkadaşlarında dedigi gibi biraz hantal hee ama sport tuşunda kullanırsan idare ediyor ama biranda yakıt ortalamam artıyor.:) benim araç lpg li ist.-izmir dönüşü ortlama yapamadım ama lpg nin bittigi yerde 92tl. full dedim :D 360 km. yol yapmışım kii 120-140 km/h aralıgında yani yaklaşık 37krş. gibi yakmış bence gayet tatminkar lpg de.. Donanım olarakda gayet başarılı yok yok neredeyse yada benim hep 1999 model altı araçlarım oldugu için :D piyasası da her zaman var zarar ettirmeyecek bir araç
2002 modelini geçen ay sattım 1 buçuk yıl eşim kullandı.Ankara da lpg yi 1.99 dan totelden alıyorduk km de 32 kuruş filan yakıyordu.performans anlamında biraz hantal kalsa da yerden yüksekliği sürüş güvenliği ve sorunsuzluğuyla fazlasıyla işimizi gördü.Bagajı geniş,oturma pozisyonu rahattı,tavsiye ederim.