Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vectra C mi? Peugeot 407 mi?

Victiz
02-02-2014, 11:04
Merhabalar,

Bu iki aracı karşılaştırdığımızda (konfor, donanım) siz hangisini tercih ederdiniz? Hız merakı yok. Diğer kriterler geçerli.

Vectra C Elegance donanım,
407 de Executive.

darkmoon
02-02-2014, 11:11
benim bir 2004 elegance vectra c birde 2006 makyajlı kasa vectra c aracım oldu..
407 de çok sürdüğüm bir araçdır..

kesinlikle heleki elegance ise vectra c .. düşünmem bile..

hani vectra essential kuru bomboş donanım olanı olsa yada comfort ota paket olsa ama kıyaslanıcak 407'de 2.0 hdi executive premium gibi zirve donanımlı bir model olsa ancak o zaman 407 derdim..

KOSEREN
02-02-2014, 11:25
Bizde vectra c kullandık,kesinlikle tok bir araba.Yol tutuş olarak slalom testlerde bmw 3 ve alfa 159 un hemen arkasında geliyor.İçi geniş,kullanışlı,elegance ı gayet dolu,bakım ve diğer sabit giderleri düşük güzel bir araç.Tercihim vectra olurdu.

Kadyr
02-02-2014, 11:43
407 benimde tip olarak hoşuma giden bir araç ama duyduklarıma göre çok kör noktası olan bir araç

Equinox
02-02-2014, 11:51
Kör nokta çok vede burnu yere çok yakın ve uzun heryere sürtüyor. Elegance yada Edition vectra C güzeldir.

Görkem
02-02-2014, 16:36
vectra 407 ye göre inanılmaz sorunsuz bir araba tüm özelliklerini aynı saysak bile sırf bu yüzden tercih edilir,,ki yol tutuş olarak olsun işçilik olsun o konularda da 407 den iyidir,,,2004 den beri vectra kullanıyorum resmen ayrılamıyoruz :)

darkmoon
02-02-2014, 21:33
vectra elegance ise bilhassa sattınmı aynı donanımda o fiyatlara o konfor kalitede yerini doldurabilicek araba azdır en yakın akranı aynı yıllarda üretilmiş passat highlinela bile arada bir dünya parasal açıdan fark var..

vectra nın piyasada o fiyat denkleminde bana göre rekabet edebilicek tek araç saab 9-3 oda zaten vectra c platformunda üretildi ve vectra ile dizelde aynı motoru kullanıyor..

wastra
02-02-2014, 21:48
Vectra hiç bir bakımından pişman etmez sizi konfor/donanım olarak şahsen çok zevk alarak kullandığım bir araba

balamir_33
04-02-2014, 13:44
78binde aldığım 407 1.6hdi 407,şuanda 110,00 kmde.0 kmden beri bildiğim ve bakımlarını takip ettiğim bir araç.
burnunu hiç vurmadım,altını da sürtmedim.çok az dikkat eden herkes bunu başarabilir.
bir defa trigeri,birde fren balataları,triger değişirken devirdayimi değiştirdim nolur nolmaz diye.arıza olarak sadece krank sensörü değişti,70 tl. 110bine kadar yağ değişimi ve krank sensörü dışında hiçbir masrafını görmedim.
düz yolda 3.6 4.4 arası yakıt tüketimi var.son 3000 km ortalaması karma da 5.3 litre.en boşunda 9 hava yastığı,4cam otomatik,kumandadan kapanan camlar,yağmur ve far sensörü mevcuttur.standart esp de bulunmaktadır.
407 nin kör noktası filan yok.sadece burnu uzun oldugu için park yapmakta sorunlar yaşayabiliyor bazı arkadaşlarım.ben genel hatlarıyla memnunum 407den.eksileri de kişiden kişiye değişir.
vectra 407 passat bunların birbirlerine ucurum artıları,ucurum eksileri yok.marka fanatikliğinden öte yorumlar yapılmalı bence,vectra kullanıp,hiç 407 kullanmadan 407 yi eleştirmek mantıksız.bazı yorumları okurken yanlış konuyumu okuyorum,maseratiyle dobloyumu karşılaştırıyoruz diye ikileme düştüm açıkcası.
saab la vectra bile denkleştirilmiş,vectra ve saab aynı motoru kullanıyor denmişte,saabın motoru fiat motoru olduğu söylenmemiş mesela(1.9 jtd).
fiyat fayda endeksi dersek te,mazda 6 hepsinden üste gelir,yada laguna.en ucuzu bunlar sonuçta.

atituti
04-02-2014, 15:50
407 çok seksi araba, suan kullanıyorum :) 1 ay once yıkamadan cıkıp yola girdim kızın biri diyodu bak ayça bu arabadan alacam :D..gercekten cok dikkat çekiyor ne olursa olsun temiz cilası yapılmışı. vectra yol tutuş olarak kesinlikle üstündür , diğer konularda 407 diyorum. ayrıca vectra cok ama cok sert bir araba şehir içindeki çukurlarda vs. uzun süreler dayımın vectrasıyla vakit geçirdim. 2.0 dizel 407 exc. sw almadığıma pişmanım , comfort 1.6 sedanla dolanıyorum.

guwen_ar
04-02-2014, 16:08
Ozellik ve yakit bakimindan 407 diyorum.vectra daha saglimdir daha bi guven verir insana ama spor yay varmis gibide cukurlari vs hissettirir.biraz sert bi aractir ama bi ferahlik verir insana icine bindiginde.yakiti biraz fazladir.

Kadyr
04-02-2014, 16:10
Opelin alayi sert sanirim.cunku bende megane bir vardi amcamda opel astra 2002 model vardi bukadar konforsuz sraba gormedim megane daha konforluydu ornek vereyim dedim

Görkem
05-02-2014, 10:18
78binde aldığım 407 1.6hdi 407,şuanda 110,00 kmde.0 kmden beri bildiğim ve bakımlarını takip ettiğim bir araç.
burnunu hiç vurmadım,altını da sürtmedim.çok az dikkat eden herkes bunu başarabilir.
bir defa trigeri,birde fren balataları,triger değişirken devirdayimi değiştirdim nolur nolmaz diye.arıza olarak sadece krank sensörü değişti,70 tl. 110bine kadar yağ değişimi ve krank sensörü dışında hiçbir masrafını görmedim.
düz yolda 3.6 4.4 arası yakıt tüketimi var.son 3000 km ortalaması karma da 5.3 litre.en boşunda 9 hava yastığı,4cam otomatik,kumandadan kapanan camlar,yağmur ve far sensörü mevcuttur.standart esp de bulunmaktadır.
407 nin kör noktası filan yok.sadece burnu uzun oldugu için park yapmakta sorunlar yaşayabiliyor bazı arkadaşlarım.ben genel hatlarıyla memnunum 407den.eksileri de kişiden kişiye değişir.
vectra 407 passat bunların birbirlerine ucurum artıları,ucurum eksileri yok.marka fanatikliğinden öte yorumlar yapılmalı bence,vectra kullanıp,hiç 407 kullanmadan 407 yi eleştirmek mantıksız.bazı yorumları okurken yanlış konuyumu okuyorum,maseratiyle dobloyumu karşılaştırıyoruz diye ikileme düştüm açıkcası.
saab la vectra bile denkleştirilmiş,vectra ve saab aynı motoru kullanıyor denmişte,saabın motoru fiat motoru olduğu söylenmemiş mesela(1.9 jtd).
fiyat fayda endeksi dersek te,mazda 6 hepsinden üste gelir,yada laguna.en ucuzu bunlar sonuçta.

ikiside aynı sınıf arabalar tabiki aralarında uçurumlar olamaz,, ben 100bin km dir ve 9 senedir vectra kullanıyorum,,2000km civarıda 407 1.6 hdi kullandım ,,bir yaz tatili yolculuğu sırasında ,,,araç sıfırdı 2007 yılında,,vectradan sonra verdiği hissiyat özellikle sürüş özelliklerinin vasat oluşu,,dediğim gibi yol tutuş,,direksiyonun yolu ve arabanın durumunu bildirmemesi,,arabanın virajda yana yatışı olsun,,,fren pedalının dozlaması,,,beni en çok rahatsız eden özellikleri arasında oldu,,,haa burda da kişiye göre durum değişir, nasıl değişir benim için araba kullanmanın anlamı daha çok sürüş özelliklerinden geçer,,ama başkası için sadece konfor önemlidir,,ki bence vectrada da sınıfının gerektirdiği kadar konfor var ama evet 407 daha yumuşak olduğundan ülkemiz yolları için daha uygun olabilir,

mazeme kalitesi olarakta hoşuma gitmişti 407 ve eşdeğer durumda o konuda araçlar ama birleşme noktaları olsun işçilik olsun gene vectra derim,,,

donanım olarak saydıklarınızdan bir tek diz hava yastığı yok vectrada, 9 yerine 8 yani hava yastığı sayısı,,,esp asr xenon elektirikli koltuk elektirikli arka perde arka yan camlarda perdeler gibi sayısız özellikte mevcut,,, bu konularda da aşağı yukarı eşdir iki araç,,,

saab 9-3 ve vectra benzetmesi ise sadece o bahsettiğiniz fiat la ortak olan 1.9 dizel motordan ibaret değil maalesef,,,araçların komple şaseleri yanı platformları aynı zaten ki buna alfa 159 da dahil, 9-3 ile şase dışında da bir çok parçası ortak yürüyende de mekaniktede örneğin kapı kilitleri bile aynı :icon_tup:

heralde çokta fanatik bir yorum olmamıştır :)

Berkan
05-02-2014, 10:56
ikiside aynı sınıf arabalar tabiki aralarında uçurumlar olamaz,, ben 100bin km dir ve 9 senedir vectra kullanıyorum,,2000km civarıda 407 1.6 hdi kullandım ,,bir yaz tatili yolculuğu sırasında ,,,araç sıfırdı 2007 yılında,,vectradan sonra verdiği hissiyat özellikle sürüş özelliklerinin vasat oluşu,,dediğim gibi yol tutuş,,direksiyonun yolu ve arabanın durumunu bildirmemesi,,arabanın virajda yana yatışı olsun,,,fren pedalının dozlaması,,,beni en çok rahatsız eden özellikleri arasında oldu,,,haa burda da kişiye göre durum değişir, nasıl değişir benim için araba kullanmanın anlamı daha çok sürüş özelliklerinden geçer,,ama başkası için sadece konfor önemlidir,,ki bence vectrada da sınıfının gerektirdiği kadar konfor var ama evet 407 daha yumuşak olduğundan ülkemiz yolları için daha uygun olabilir,

mazeme kalitesi olarakta hoşuma gitmişti 407 ve eşdeğer durumda o konuda araçlar ama birleşme noktaları olsun işçilik olsun gene vectra derim,,,

donanım olarak saydıklarınızdan bir tek diz hava yastığı yok vectrada, 9 yerine 8 yani hava yastığı sayısı,,,esp asr xenon elektirikli koltuk elektirikli arka perde arka yan camlarda perdeler gibi sayısız özellikte mevcut,,, bu konularda da aşağı yukarı eşdir iki araç,,,

saab 9-3 ve vectra benzetmesi ise sadece o bahsettiğiniz fiat la ortak olan 1.9 dizel motordan ibaret değil maalesef,,,araçların komple şaseleri yanı platformları aynı zaten ki buna alfa 159 da dahil, 9-3 ile şase dışında da bir çok parçası ortak yürüyende de mekaniktede örneğin kapı kilitleri bile aynı :icon_tup:

heralde çokta fanatik bir yorum olmamıştır :)

+ olarak cadillac bts 1.9tdi da dahil :)

vectra kullanmadıgım için bişey diyemiyorm ama ikinci elde hangisinin daha temizi bulunursa alınsa cokda fark etmez bence alman/fransız takıntısı yoksa

darkmoon
05-02-2014, 11:41
neyin fanatiği olucaz benim iki tane vectram 2004 c1 ve 2006 c2 vardı.. şu anda yok opel aracım bile yok..

407 de 1.6 hdi ve 2.0hdi hepsini sürmüş biriyim..

ben iki aracada kötü demem ikiside güzel ama şu anda tercih meselesi olsa ayrıntılara girerek tercih yapılır benim fikrimce...

hep şu tip kıyaslamalarda biri iyi biri kötü diye algılanmasınıda anlamıyorum ikiside iyi olamazmı .. 407 de bence kötü değil vectra da..

ama illa bir kıyaslama yapılıpda arada biri tercih edilicekse 407 daha nazik araçdır bunu sürenlerde yazmış zaten benim arkadaşım 2.0 hdi vardı iki kez ön takımı yaptırdı..

bunun nedeni aracın ön takımının sorunlu olması değil tam aksine türkiye yollarının vasat oluşu.. araba kaymak gibi asfalt için üretilmiş bir araç.. ama türkiye yolları öyle değil..

vectranın eksileri yokmu var mesela kapı kollarında iki vectramdada aynı yerlerde plastiklerinde soyulmalar vardı kullanılan malzeme kalitesinden ötürü sanırım.. onun dışında elegance larda kronik yolcu koltuğundaki ağırlık sensörü arıza yapar belli bir zaman sonra emniyet kemeri birisi oturmasada arıza ışığı yakar..

ikisi arasında kıyaslamaya gelinirse eğerki vectra elegance ise ben tek geçerim..

eğerki vectra essetinal gibi bomboş yada comfort gibi orta paket ise ve kıyaslanan 407 2.0 hdi executive premium gibi gırtlak dolusu ve bana göre 407 nin en kalite ve motoru yakışı gidişi en iyi modeli ise o araç chiple çok rahat 160-180 beygir arasınada çıkıyor.. 407 daha mantıklı olur..

birde şu saabı ben yazdım ben cevaplıyım her konuda şimdi detaylı vectra ile saab ın ortak gm in epsilon platformunda üretildiğini fiattan dizelde ortak motor kullandıklarını v.b uzun uzun detaylı yazmamız mı lazım.. :) bunu bu forumda her saab vectra konusunda yüzlerce defa yazdık.. :)

Victiz
05-02-2014, 15:55
neyin fanatiği olucaz benim iki tane vectram 2004 c1 ve 2006 c2 vardı.. şu anda yok opel aracım bile yok..

407 de 1.6 hdi ve 2.0hdi hepsini sürmüş biriyim..

ben iki aracada kötü demem ikiside güzel ama şu anda tercih meselesi olsa ayrıntılara girerek tercih yapılır benim fikrimce...

hep şu tip kıyaslamalarda biri iyi biri kötü diye algılanmasınıda anlamıyorum ikiside iyi olamazmı .. 407 de bence kötü değil vectra da..

ama illa bir kıyaslama yapılıpda arada biri tercih edilicekse 407 daha nazik araçdır bunu sürenlerde yazmış zaten benim arkadaşım 2.0 hdi vardı iki kez ön takımı yaptırdı..

bunun nedeni aracın ön takımının sorunlu olması değil tam aksine türkiye yollarının vasat oluşu.. araba kaymak gibi asfalt için üretilmiş bir araç.. ama türkiye yolları öyle değil..

vectranın eksileri yokmu var mesela kapı kollarında iki vectramdada aynı yerlerde plastiklerinde soyulmalar vardı kullanılan malzeme kalitesinden ötürü sanırım.. onun dışında elegance larda kronik yolcu koltuğundaki ağırlık sensörü arıza yapar belli bir zaman sonra emniyet kemeri birisi oturmasada öter sanki biri oturmuşda emniyet kemerini takmamış gibi onunda çözümü basit takarsın bir klips oldu bitti :)

ikisi arasında kıyaslamaya gelinirse eğerki vectra elegance ise ben tek geçerim..

eğerki vectra essetinal gibi bomboş yada comfort gibi orta paket ise ve kıyaslanan 407 2.0 hdi executive premium gibi gırtlak dolusu ve bana göre 407 nin en kalite ve motoru yakışı gidişi en iyi modeli ise o araç chiple çok rahat 160-180 beygir arasınada çıkıyor.. 407 daha mantıklı olur..

birde şu saabı ben yazdım ben cevaplıyım her konuda şimdi detaylı vectra ile saab ın ortak gm in epsilon platformunda üretildiğini fiattan dizelde ortak motor kullandıklarını v.b uzun uzun detaylı yazmamız mı lazım.. :) bunu bu forumda her saab vectra konusunda yüzlerce defa yazdık.. :)

elinize sağlık. birşey sormak istiyorum. arkadaşımda 2004 model vectra c elegance var. emniyet kemeri takmadığında uyarı vs ötmüyor. bu normal mi yoksa kapatılmış birşeymi?

darkmoon
05-02-2014, 16:44
ışıklı uyarı göstergede vardır sesli uyarı yanlış hatırlamıyorsam beyinden açtırılabiliyordu opcom dan istenirse başka özelliklerde açıla biliniyordu mesela araba çalışdıkdan sonra belli bir sürate çıkdımı kapıların otomatik kitlenmesi gibi v.b

balamir_33
05-02-2014, 20:18
görkem ve darkmoon,herkesi otomobillere bizim gibi insanüstü bağları,bilgileri varmış gibi düşünmemek gerek:) o yuzden her zaman yazmak gerek gerçekleri :)
ben vectra kötü demiyorum.veya sizin görüşleriniz yanlışta demiyorum.hatta marea hlx i satınca alma ihtimalim olan araçlardan biri astra gtc.tüm konforsuzluğuna,kemik gibi direksiyon ve taş gibi depriyajına rağmen:) çünkü gtc de konfor aranmaz :) az önce 1.6 turbo alsam söküp takabilirmisin diye ustama sordum hatta sanayide.
opel,ford gibi markalar d sınıfı araçları odun gibi sert yapar.kimisi için iyi,kimisi için kötüdür.2005 mondeo da binmeyi düşünmeyi düşündüğüm araçlardandır tüm odunluğuna rağmen:)
vectranın en boşu 2004ten sonra sanırım hava yastıgını en boş donanımında 6 ya düşürdü.benim 407 için saydığım özellikler en boşu için olanlardı ama:)
saab opel alfa aynı şaseyi kullanıyor da,o şase çok çok üstün değil ki,mondeo da jaguarla aynı şaseye sahip,ama kabin koruma gibi değerlendirilmelerde 407 en yüksek kabin içi koruma puanını almıştır.
iki defa ön düzen yaptıran kişi acaba nasıl bir sürücü? benim 50bin km kullandığım 307sw,30bin km kullandığım 407,15bin kmdir kullandığım marea hlx,60bin kullandığım mareasx,95bin km kullandığım marea sx,30bin km kullandığım stilo...bunların tümü sırayla evimize girip çıkanlar ve hiçbirinde öndüzen yaptırmadık.ama forumlara bakarsak hepside sınıfının en dandikleri:) tümüde dağ köylerinde kullanıldı hemde.kullanıcı hatası bunlar :)
ama ben olsam dizel 407 alırım,lpgli vectra yerine.kıyıda köşede lpg li mareaya park yeri arayıp yaya olarak bir avmye girmek,bisikletle 5 yıldızlı otele girmek gibi geliyor,190cm boyum 150 ye düşüyor sanki:)

Efekan
07-02-2014, 23:04
vectra alıcaksan 1.6 benzinli modelini alma araban hem gitmez hem çok yakar mağlum kasa çok ağır kalır,407 dizel düşünülebilir..

Görkem
08-02-2014, 12:29
görkem ve darkmoon,herkesi otomobillere bizim gibi insanüstü bağları,bilgileri varmış gibi düşünmemek gerek:) o yuzden her zaman yazmak gerek gerçekleri :)
ben vectra kötü demiyorum.veya sizin görüşleriniz yanlışta demiyorum.hatta marea hlx i satınca alma ihtimalim olan araçlardan biri astra gtc.tüm konforsuzluğuna,kemik gibi direksiyon ve taş gibi depriyajına rağmen:) çünkü gtc de konfor aranmaz :) az önce 1.6 turbo alsam söküp takabilirmisin diye ustama sordum hatta sanayide.
opel,ford gibi markalar d sınıfı araçları odun gibi sert yapar.kimisi için iyi,kimisi için kötüdür.2005 mondeo da binmeyi düşünmeyi düşündüğüm araçlardandır tüm odunluğuna rağmen:)
vectranın en boşu 2004ten sonra sanırım hava yastıgını en boş donanımında 6 ya düşürdü.benim 407 için saydığım özellikler en boşu için olanlardı ama:)
saab opel alfa aynı şaseyi kullanıyor da,o şase çok çok üstün değil ki,mondeo da jaguarla aynı şaseye sahip,ama kabin koruma gibi değerlendirilmelerde 407 en yüksek kabin içi koruma puanını almıştır.
iki defa ön düzen yaptıran kişi acaba nasıl bir sürücü? benim 50bin km kullandığım 307sw,30bin km kullandığım 407,15bin kmdir kullandığım marea hlx,60bin kullandığım mareasx,95bin km kullandığım marea sx,30bin km kullandığım stilo...bunların tümü sırayla evimize girip çıkanlar ve hiçbirinde öndüzen yaptırmadık.ama forumlara bakarsak hepside sınıfının en dandikleri:) tümüde dağ köylerinde kullanıldı hemde.kullanıcı hatası bunlar :)
ama ben olsam dizel 407 alırım,lpgli vectra yerine.kıyıda köşede lpg li mareaya park yeri arayıp yaya olarak bir avmye girmek,bisikletle 5 yıldızlı otele girmek gibi geliyor,190cm boyum 150 ye düşüyor sanki:)

her zaman gerçekleri yazmak gerek mi değil mi orasını tam çıkartamasamda söyleminizden,,,benim yazdıklarım yeterince gerçek sanırım ,,,ben bu arabaların bi çok şeyi eşit demeye getiriyorum zaten,kişisel beklentiler etkiler burda seçimi,,bende mevcut araçların artı ve eksilerinden bahsettim ,,,

sizin kötü dediğiniz şase nin kullanıldığı arabalar sınıflarını en iyi yol tutan arabaları ki ben sadece şase değil en ufak bi örnek vererek kapı kilidine kadar aynı demeye çalıştım siz ordan da pek bi sonuca varamamışsınız,,burda boş donanımlardan da bahsedilmemiş Vectra C Elegance donanım,407 de Executive,,boşunda dolusunda ne var hiç dert değil aynı sınıf bu arabalar aşağı yukarı eşitlerdirde demiştim ,,,,

neyse hep aynı şeyleri yazdık bu arada bende 5 sene bravo hgt ye bindim, yağını suyunu değiştirdim bindim ,,tr de de speclerine göre en hızlı hgt idi ,,hatta en yüklüsüne kadar da ne var yok estirmiştik :) ama istisna bir araçtı bunuda herkes biliyodu,,evet binmeye göre sahibine göre değişiyo ,,at sahibine göre kişner ;) ama biz burda doğru bi yorum yapıcaksak eşit şartlar altındaki araçlardan bahsetmeliyiz :icon_tup:

vectra alıcaksan 1.6 benzinli modelini alma araban hem gitmez hem çok yakar mağlum kasa çok ağır kalır,407 dizel düşünülebilir..

aynı kuruluşun yaptığı 2 teste de bir göz atalım doğru binilen yanlışlardan birine daha çözüm olsun,,bakalım performans değerlerinden hangi kasa ağır hangisi yavaş :heyoo:

Opel Vectra 1.6 Elegance Modelini Test Ettik (http://www.arabam.com/otomobil-testleri/opel-tum-testler-yorumlar/opel-vectra-1-6-elegance-/220)

Peugeot 407 1.6 HDi Modelini Test Ettik (http://www.arabam.com/otomobil-testleri/peugeot-tum-testler-yorumlar/peugeot-407-1-6-hdi-/249)

özellikle 0-130 km daki fark ciddi bir rakam 5sn kadar ;)

Efekan
09-02-2014, 02:07
kardeşim vectra kaç kg? araba ne yani bu 407 den daha mı az yakacak??????,,biz ne dedik hem gitmez hem çok yakar dedik yanlışmı?

.::EmrE::.
09-02-2014, 02:17
İki aracı da bilen biri değilim ancak olaya Alman vs Fransız diye bakıldığında sonuç ortada bence. 407 güzel araç, kibar araç, ancak tercihim Vectra olurdu.

darkmoon
09-02-2014, 11:10
benim 2004 1.6 ecotec vectram 10-11 yakardı şehir içi
2006 makyajlı twinport motorlu vectram şehir içi 9 civarı yakıyordu..
twinportta o hantallık bir nebze giderilmişdi..

ama her iki araçda şehir içi hantaldı.. tabi bu neye göre değerlendirilir o tartışılır.. öyle ibr araçla kapışa rolla çıkılmaz amacı belli uzun yolda da kaptırdımı o hantallığından eser kalmaz.. zaten uzun yolda çok keyifli bir araçdır.. sunroofuda açdınmı deme keyfine..

PD130
11-02-2014, 09:09
kesinlikle vectra c..temiz 1,9 cdti olursa tadından yenmez..:)

Tugral
12-02-2014, 21:51
2 yıldır 407 kullanıyorum. Ön düzeni aldığım her arabada mutlaka bir elden geçiririm. Bununda geçirdim. Eşim kullandığı için ön tamponun ucunu sürekli sürtme dışında bu zamana kadar hiç masraf açmadı. 2.0 Otomatik comford. Donanımı olsun, uzun yoldaki keyfi olsun gayet başarılı bir araba. Şu aralar bende satmayı düşünüyorum model yenileme vakti geldi. Böyle donanımlı ve fiyatı makul ne alabilirim diye bakıyorum henüz bulamadım...