Orijinalini görmek için tıklayınız : Son susturucu taktım, zararı var mı?
Bi arkadasım son susturucu hediye etti, hevesimi almak icin daha sonra çıkarmak üzere taktım :) Görüntü harici tam tadında oldu, 1500-2000 devirde homurdaniyor 2000-3000 arası ses yok, 3500'den sonra başlıyor. Kat ve orta oldugu gibi duruyor. Alt devirler ölür diyorlar, fark hissetmedim. Subaplara zarar verdiğinden bahsediyorlar. Aracıma herhangi bir zararı olur mu? Ona gore daha erken sökeceğim.
http://i1296.photobucket.com/albums/ag16/jasonburak/2D41E7B3-AD48-4CDE-8DD6-9AF1C9690341_zpsceakpkq9.jpg
http://i1296.photobucket.com/albums/ag16/jasonburak/5B0B5E20-65F7-46D0-B24A-BF74B01066C5_zpsoz0qnpdk.jpg
http://i1296.photobucket.com/albums/ag16/jasonburak/387DEC38-827C-40B7-8186-F8AE72F58C90_zpsspxludq9.jpg
Sorun olmaz dostum guzelse kaynaklarda oh mis gule gule kullan
Polislerden baska bi sikintin olmaz bence :)
Egzoz sesi gaza getirmesin seni... adapazarinda sorun yasarsin egzozla.. ben her geldigimde polislerle tanismadan donemiyorum
Egzozun marka modeli nedir acaba düşündüğüm uygun fiyata satılan bi egzoza benzettimde.
Sagolun yorumlar icin. Hiçbir çevirmede durdurmuyorlar nedense beni.
Egzozun marka modeli nedir acaba düşündüğüm uygun fiyata satılan bi egzoza benzettimde.
Marka model bilmiyorum, cok kaliteli bir egzoz degil sanırım :) Arkadasa sorarım.
Marka model bilmiyorum, cok kaliteli bir egzoz degil sanırım :) Arkadasa sorarım.
Sağol kardeşim. Ağız tadıyla kullanırsın inşallah.
onn_dear
02-02-2014, 19:31
Ne sorun olacak canim bir sey olmaz rahatina bak.
Ne sorun olacak canim bir sey olmaz rahatina bak.
Atmosferik araçlarda back pressure kaybına sebep olup egzoz subaplarinin dengesiz çalıştığından bahsediyorlar. Sadece son susturucunun değişmesi cok sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama çekincem buydu :)
Universal bi egsoz markası yok fakat 50 liraya satılanlar kadar da kötü değil, ben zamanında düz boru ile kullandım sesi fena değildi.
Burak, hayırlı olsun kardeşim.
Universal bi egsoz markası yok fakat 50 liraya satılanlar kadar da kötü değil, ben zamanında düz boru ile kullandım sesi fena değildi.
Anladım kardeşim. Sağol.
Sagol, teşekkür ederim :)
fsunnetci
02-02-2014, 23:51
Kullandigin arabada sorun cikarcagini zannetmiyorum oyle bir ihtimal yok denecek kadar az
SEÇKİN172
05-02-2014, 09:49
subablara zararı olur dien kimdir :)
eksozdan arabanın zarar gördüğünüde yenı duydum :D
düz boru ceksende zararı yok sama sadece düz boru ve son susturucu ile alt devirlerde bir miktar güç kaybı yasarsın o kadar
görüntü olarakta cok kötü görünmüyor güle güle kullan :)
İzzet Göçmen
06-02-2014, 08:42
Cok pahalı bi egsoz degil 50 liraya almıstım orta sustrucu ile kullandıgımda kendime kızmıstım nasıl takarım bu egsozu diye,bence hemen sökmelisiniz Kendi fikrim egsoz ya tam bagırıcak veya hiç sesi olmucak ortasını sevmiyorm malesef.Hayırlı olsun
Sadecce duz boru var baskada bisey yok hicbir degisiklik olmadi ses disinda :)
biyerden başlamak lazım daha sonra düz boru filtre jant lastik olarak devam eder bu hastalık :D
guwen_ar
06-02-2014, 09:47
Kati cikarirsan ses biraz daha iyi olabilir hem aracin rahatlar.alt devirler 3500 dewir alti biraz ölebilir ama bunu ya hissedersin yada hissedemezsin o derece.
mikelazi
08-02-2014, 15:44
kat.ı iptal etmedikçe bir fark hissetmezsiniz..100cc 200cc arası scooterlarda boru kalınlaştırıp acık eksoz kullanılırsa bagzı modellerde subap sorun olabiliyor çekiş düşebiliyor.ama otomobilde ilk duyuyorum.sizi rahatsız eden bişey yoksa sorunda yok.:)
Teşekkürler cevaplar icin :)