Orijinalini görmek için tıklayınız : N11.com aman dikkat edin
imprezaWRC
02-02-2014, 20:20
Eylül 2013'de bebek için cihaz almıştım, ödemesini yapalı asır olmasına rağmen ne sebepten ve kim yüzünden olmuş (banka, n11 veya satıcı) bilemiyorum ancak kredi kartı ekstreme baktığımda aynı ürünün ücretini bu seferde 11 taksit ile almaya başlamışlar, dikkat etmedim o yüzden ilk iki taksidi (10TL+10TL) ödemiş oldum, bugün mailime yeniden ekstre gelince bu nedir aga diye baktım ve n11'i aradım, tamam inceleriz falan dediler, umarım ödediğim şeyi bir daha ödemek zorunda kalmam, n11'e sinir illet oldum.
ne kadar gaddarsınız :)
bi hata için çizmişsiniz üstünü hemen..
n11 de dukkan mantıgında calısıyor satıcılar uye oluyor.urunlerını koyuyor vs vs. bnde acıkcası bı urun aldım stokta gozuken urun 3 gun gectı arayıp bılgı ıstedıgımde yok dendı taksıtle alınan urunu taksıtle gerı oduyolar daha dogrusu banka gerı odemeyı taksıt taksıt dusuyor hem lımıtımın ıcıne ettıler hemde bosu bosuna zamanımı harcadılar.
imprezaWRC
02-02-2014, 21:15
ne kadar gaddarsınız :)
bi hata için çizmişsiniz üstünü hemen..
Toplamda 20 TL zaten o kısmında değilim ama güvenilirlikleri benim için zedelendi. Bakalım yarın arayacaklar mı?
n11 le ilk acıldıgında çalıstık, bizim onlara 100tl ye sattıgımız bluetooth kulaklıkları onlar kullanıcya 19 tl ye sattı. 80tl yi cebınden karsıladılar.
bunun dısında samsung led tv aldık 3 adet, piyasanın baya altına,ödemelrde hıc bır sıkıntı cıkmadı.
bence anlık bi hata olabilir, ama düzeltirler diye dusunuyorum.
öyle 3 kagıt olacak bı sıte degıldır.
imprezaWRC
02-02-2014, 21:26
n11 le ilk acıldıgında çalıstık, bizim onlara 100tl ye sattıgımız bluetooth kulaklıkları onlar kullanıcya 19 tl ye sattı. 80tl yi cebınden karsıladılar.
bunun dısında samsung led tv aldık 3 adet, piyasanın baya altına,ödemelrde hıc bır sıkıntı cıkmadı.
bence anlık bi hata olabilir, ama düzeltirler diye dusunuyorum.
öyle 3 kagıt olacak bı sıte degıldır.
Bir kere midem bulandı artık geçmiş olsun, umarım düzeltirler, yoksa bir tane daha aldığım üründen gönderirler.
Bende televizyon aldım bi sıkıntı çıkmadı taksitle almıştım. Her ay kontrol ediyoruz.
Ama herşey olabilir kontrol altında tutmakta fayda var..
Umarım çözülür, geçmiş olsun..
Bir kere midem bulandı artık geçmiş olsun, umarım düzeltirler, yoksa bir tane daha aldığım üründen gönderirler.
dogrudur hocam bişey diyemem :) inş. en kısa sürede hallolur.
imprezaWRC
02-02-2014, 21:55
Teşekkürler, dediğim gibi, meblağ zaten düşük, parasında değilim ama midemi bulandırdılar.
Bi arkadasim bisiklet alirken sikinti yasamisti ama satici yuzunden cikmisti sikinti. geri odeme konusunda adamlar direttiler ama n11 alicidan yana oldu ve parasini aldi. Bir hata olmustur buyuk ihtimalle cozulur
n11 bencede sıkıntılı ındırımlı urunlerden ne zaman almak ıstesem satıcılar elımızde kalmadı dıyor.madem elınızde yok kaldırın ılanı
N11'den 94tl'ye Castrol edge 10w60 aldim gayet faturali yeni urun, 11tl'de tweeter indirimi düştü :) bedavya geldi tabi ucretsiz kargo,
Dışarıda bulmak cok zor bulunca sacma fiyatlar kredi karti cekeceksen sukadar.muhabetleri beni cok yoruyor,
Birde.kask aldim 780'den 500'lere dustu satan firmada cok iyi bildigim biryer farki onlar ödüyor dedi ama inanmamistim,
1 kerede yanlis urun geldi degistirdim ama musteri hizmetleri cok yeni ve konuya hakim değiller, kesin guvenilir ticaret yapmak.lazim yoksa bas agritir gercekten.
Ocak ayında yaşadığım bi oalyı paylaşiyim bilgi olsun :)
Geçen sene hepsiburadadan monza zenon kit almıştım yazın bozuldu geçen serviste boya işi vardı boş durmiyim tamponu sökiyim hallediyim dedim söktüm. Bi dedim mesaj atiyim hepsiburadaya ne dicekler müşteri gönderi onaylandı falan bişeyler kargo no verdiler onla yolladım ampüllerde sağlam die servisteki kaportacı uyarmama rağmen gitmiş kullanmış eksik yolladım 2 tane beyin yolladım.Uzun bi süre sonra iade alındı diye bi mesaj geldi heralde dedim bozuk beyni değiştiricekler bidahda takmam diye düşünürken 2-3 gün sonra paranız hesabınıza iade edilmiştir die bi mesaj geldi şok oldum :D 1 gün sonra baktım hesapta para direk kredi kartına eft yaptım ilaç gibi gelmişti hiç böyle bişey beklemiyodum :D
onursumer
04-02-2014, 13:00
n11 garıp bır sıte pıcantoya eıbach alıym dedım ztn konforu berbat en azından bunu avantaja cevırelım
arastırırken bı orda 180tl gıbı bır rakama gordum ınanmadım mesaj attım tabı sonuc aa yanlıslık olmus oyle bır urun yok o fıyata dıye gerı donduler :D
Toplamda 20 TL zaten o kısmında değilim ama güvenilirlikleri benim için zedelendi. Bakalım yarın arayacaklar mı?
Bu yapılanda hoş değil her firma yanlış yapabilir önemli olan hatasını telafi etmesi, hata görür görmez internette konu açmak yanlış. Aramadılar, çözmediler o zaman açılır konu çözümsüzlük olduğu müşteri umursanmadığı için.