Orijinalini görmek için tıklayınız : Tıc RS Vs Gc8 -2-
Gc8 le daha oncede denemıstık. bu sefer rollerı degıstık sadece:)
bır oncekı denemden farklı olarak gc8 e 6 ılerı sti şanzumanı takılmış , bendede diğer denemede ethanol yoktu bu denemede var.
sesi açın :D iyi seyirler.
zJsMQ_LnHxo
Tıc Rs vs. Gc8 (2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zJsMQ_LnHxo)
hey maşallah emme sesine kurban :D
Harbiden ne ses geliyor ya :) masallah
Skyhawk34
05-02-2014, 09:32
Maşallah 2 aracada
sesler son derece yırtıcı 2sininde :)
life is life
05-02-2014, 09:39
Maşallah deneyen iki aracada..
ses çok iyi be maşallah ibrahim :)
Maşallah iki aracada Rs in sesi baya güzel
güneşbalkan
05-02-2014, 10:06
Allah allaaaaaaah bu nasıl bi filtre sistemi sese bak ya :D
SEÇKİN172
05-02-2014, 10:10
ibo abi bu yol sana hep ugurlu geliyor :)
Teşekkürler herkese guzel yorumlar ıcın :)
ibo abi bu yol sana hep ugurlu geliyor :)
tam tersıne benım ıcın hıc avantajlı olmayan bı yol. ankaranın en yuksek yerı 1150 rakım var :)
Ertug_T.
05-02-2014, 10:22
Masallah hacim kulaklar senlendi yine :) nazar degmesin hep iyi tic rs valla :)
hastasıyız dedeee :D pardon ibo :) emme sesini hakketen karşıdan dinlemesi çok büyük zevk,,maaşallah araçlara
CooLeqenD
05-02-2014, 10:32
Tic RS' de gelen ses Sadece Filtre sesi mi ? Yoksa ITB falan mı, bilmediğim için soruyorum.
Ses beni benden aldı.. Maşallah.
Maşallah ikisine de abi.
Gc8 yürüyenden ağırlaştı, motor hala stock bariz eksiye düşürdü arabayı.
guwen_ar
05-02-2014, 10:37
O rakimda ole gidiyosa dusunemiyorum bizim buralarda nasil gider.rakim 30 :)
Oldukca guzel her iki aracada masallah.
ortalıkta oksijen kalmamış hepsini RS tüketmiş :)) maşallah...
Masallah hacim kulaklar senlendi yine :) nazar degmesin hep iyi tic rs valla :)
eyvallah hacı :)
hastasıyız dedeee :D pardon ibo :) emme sesini hakketen karşıdan dinlemesi çok büyük zevk,,maaşallah araçlara
hacı bi akşam sen kullanda ben dınleyım kopruden :D
Tic RS' de gelen ses Sadece Filtre sesi mi ? Yoksa ITB falan mı, bilmediğim için soruyorum.
Ses beni benden aldı.. Maşallah.
teşekkürler. itb yok. tekli fakir itb si var :D
Maşallah ikisine de abi.
Gc8 yürüyenden ağırlaştı, motor hala stock bariz eksiye düşürdü arabayı.
eyvallah çağatay
O rakimda ole gidiyosa dusunemiyorum bizim buralarda nasil gider.rakim 30 :)
Oldukca guzel her iki aracada masallah.
teşekkürler.bende dusunemıyorumda yapacak bişey yok :)
ortalıkta oksijen kalmamış hepsini RS tüketmiş :)) maşallah...
teşekkürler :)
CasabLanca
05-02-2014, 11:12
TIC ciğer fışkırtarak gidiyor :D subye sti yürüyen koyduktan sonra geriye düşmüşüz ağırlıktan dolayı
her iki aracada Maşallah
M_PROJECT
05-02-2014, 11:17
rs in masallahi var kazasiz belasiz herkese
Mikrop_Ali
05-02-2014, 18:22
maaşallah araçlara güzel zevkli denemeydi :)
hacı bi akşam sen kullanda ben dınleyım kopruden :D
hahah :D ayıpsın ne zaman istersen büyük keyifle kullanırım ,,,zaten öle seviyorumki içinde koltuk olmasada RS e binip geliyorum biliyosun :D
Throttle
05-02-2014, 22:36
maşallah TIC böğürte böğürte :D
ama şöle bişi var rs ten böle ses gelmesi için kasnağın arızalı olması lazım :D
şekil a aşağıda görüldüğü üzere benim ss in kasnak arızalıyken filtre sesi böle bişidi :D arabada 3-4 boy geriydi kasnağı sıfır taktık o ses yok oldu arabada ilerledi :D yani daha 3-4 boy belkide giderin var ibo hadi iyisin :D:D ahaha
CfMSBAybohg
Maşaallah abi TIC paslanmamış hazır kıta bekliyor :)
maşallah TIC böğürte böğürte :D
ama şöle bişi var rs ten böle ses gelmesi için kasnağın arızalı olması lazim:D
şekil a aşağıda görüldüğü üzere benim ss in kasnak arızalıyken filtre sesi böle bişidi :D arabada 3-4 boy geriydi kasnağı sıfır taktık o ses yok oldu arabada ilerledi :D yani daha 3-4 boy belkide giderin var ibo hadi iyisin :D:D ahaha
CfMSBAybohg
Ilahi okan 3 aylik rs ciye rs anlatiyon sanki hahahaa :D
O sesi kesmem 15 dakkami almaz :)
cok guzel ses gercekten ibooo
Throttle
05-02-2014, 22:47
Ilahi okan 3 aylik rs ciye rs anlatiyon sanki hahahaa :D
O sesi kesmem 15 dakkami almaz :)
valla benim ses kasnak iyice gitmeye yakın bokunu çıkarmıştı far falanda üstünde içerde filtre sesi gelio kesemioduk sesi ama güzel ses insanı baştan çıkarıo ben yinede aklında olsun die söledim ne olur ne olmaz :) yoksa o ses için çok para dökenler var :)
Arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkur ediyorum.
Okan filitrenin fotosunu atiyorum faceden sana :)
brkkksln
05-02-2014, 22:55
o ne sestir öyle :) bizde itb var dedim benden ses çıkmıyor heralde :D
maşallah.5 te 220 lerde mi bitiyordu sizin araç? yoksa karıştırıyormuyum?
Maşallah TIC yarıyor gene :D
o ne sestir öyle :) bizde itb var dedim benden ses çıkmıyor heralde :D
maşallah.5 te 220 lerde mi bitiyordu sizin araç? yoksa karıştırıyormuyum?
Ses i biraz kisacaz mecburen. Fari geri takicam.
5 235 de bitiyor 7900 devirde kesici
ses çok güzel :) maşallah gidişide çok iyi :)
civic@ef
06-02-2014, 18:10
güzel denemeydi gc8 yürüyen ile sti yürüyen arasında kaç kg fark var ?
M_PROJECT
06-02-2014, 18:42
güzel denemeydi gc8 yürüyen ile sti yürüyen arasında kaç kg fark var ?
net bisi soylemek zor tartmadik ama 200kg vardir
sanzuman
arka diff
brembolar (disk - kaliper )
16inch brembolara sigmadigi icin 17inch jantlar
arka alt takim
aklima gelenler simdilik bunlar , sanziman oranlari kisaldi baya wrx sanzimanina gore ama kayip cok oldu anlasilan . onceki video kopru baz alindiginda tam bunun tersi seklindeydi .
Turboğuz54
06-02-2014, 18:59
maşallah 2 aracada bu rs nin spekleri nedir cok güzel yürüyorda merak ettim
civic@ef
06-02-2014, 19:04
arabaya +200 kilomu eklendi yoksa gc8 150 sti 200 kilo gibimi ?o kısmı pek anlamadım. Rs de önceki denemede yakıt yokmuş bu denemede var bence gc8 pekte geri gitmemiş.
masallah sese ve gidisine
net bisi soylemek zor tartmadik ama 200kg vardir
sanzuman
arka diff
brembolar (disk - kaliper )
16inch brembolara sigmadigi icin 17inch jantlar
arka alt takim
aklima gelenler simdilik bunlar , sanziman oranlari kisaldi baya wrx sanzimanina gore ama kayip cok oldu anlasilan . onceki video kopru baz alindiginda tam bunun tersi seklindeydi .
Amerikanyalilar 80lbs diyorlar ancak bu sadece sanziman icin mi yoksa sadece komple yuruyen icin mi bilmiyorum... Ayrica cok guzel yuruyor bu GC8 masallah... RS'e de nazar degmesin ona da masallah..
CasabLanca
06-02-2014, 20:22
Amerikanyalilar 80lbs diyorlar ancak bu sadece sanziman icin mi yoksa sadece komple yuruyen icin mi bilmiyorum... Ayrica cok guzel yuruyor bu GC8 masallah... RS'e de nazar degmesin ona da masallah..
abi 80lbs 36.2 kg yapıyor, aklıma ilk gelen en basitinden şanzıman farkı bu olabilir gibi ama ben canlı görmüş (arabanın yürüyeni aktarıldığı sırada her saniye başındaydık, değmediğimiz parça kalmadı) söyleyebilirim ki wrx oem şanzıman sti şanzımanı yanında oyuncak gibi kaldı sırf görsel olarak 2 katı neredeyse :D
abi 80lbs 36.2 kg yapıyor, aklıma ilk gelen en basitinden şanzıman farkı bu olabilir gibi ama ben canlı görmüş (arabanın yürüyeni aktarıldığı sırada her saniye başındaydık, değmediğimiz parça kalmadı) söyleyebilirim ki wrx oem şanzıman sti şanzımanı yanında oyuncak gibi kaldı sırf görsel olarak 2 katı neredeyse :D
Cok dogru soyluyorsun ben de gordum STI sanzimanin masallahi var bayagi besili bir arkadasimiz... :D R180'de R160'dan toplu... Herhalde sadece sanziman farkidir o kilo... Eger en az 100+kg agirlasmissa GT zaten bence performansindan bir sey kaybetmemis demektir. Cok guzel gidiyor gercekten.
civic@ef
06-02-2014, 20:43
100 kilo 200 kilo dediğiniz rakamlar baya geriletmesi lağzım bu arabayı jantlarda 17 Rs yakıtla 1 boy alsa gc8 2 boy mu geriledi. ben bu kilo boy kavramını bi anlamadım gitti zaten.
eğer böyle bir ağırlık farkı var ve hala böyle gidiyorsa helal olsun. ama hiç mantıklı gelmiyor benim görüşüm.
CasabLanca
06-02-2014, 20:56
100 kilo 200 kilo dediğiniz rakamlar baya geriletmesi lağzım bu arabayı jantlarda 17 Rs yakıtla 1 boy alsa gc8 2 boy mu geriledi. ben bu kilo boy kavramını bi anlamadım gitti zaten.
eğer böyle bir ağırlık farkı var ve hala böyle gidiyorsa helal olsun. ama hiç mantıklı gelmiyor benim görüşüm.
combo sende wrxle uğraştın az buçuk ayıkıyon mevzudan :D
yürüyende, şaftta vs. felan herşeyi kenara bırakayım sadece şanzımanda net 30-40 kg fark var ondan eminim.
İbo her kulvarda araba koşturuyor, atmosferik turbo, dizel de görmek istiyoruz :D
200 kilonun ne demek oldugunu bilen bilir bilmeyen kendi bilir :D
M_PROJECT
06-02-2014, 21:07
zaten baya gerilemis durumda , ilk videoyu izlersen anlarsin en az 3-4 boy gerilemis durumda suan arac .
bizim arac yazin basinda neyse suan da o , motorunda hp katicak hic bir sey yok , yuruyen degisti okadar , bizde yalan dolan olmaz neyse o .
İbo her kulvarda araba koşturuyor, atmosferik turbo, dizel de görmek istiyoruz :D
Dizelde var abi :) su an rs i geciyo :) garantisi bitsin yazilim yapip teror estirecem :D
M_PROJECT
06-02-2014, 21:18
arabaya +200 kilomu eklendi yoksa gc8 150 sti 200 kilo gibimi ?o kısmı pek anlamadım. Rs de önceki denemede yakıt yokmuş bu denemede var bence gc8 pekte geri gitmemiş.
ben bu postunu gormemisim , gc8 yuruyen ile sti yuruyen arasindaki kilo farkini sormussun , bende assagi yukari 200 vardir yazip degisenleri siralamisim , nesini anlamadin bunun ? yakit olarak E10 oldugu soylendi dedigin gibi varsin 1 boy versin , ilk video ile kiyaslarsan aracin ne kadar geriledigini gorebilirsin . video : Prodrive gc8 vs Clio Rs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=N5JKiCuf3AY)
civic@ef
06-02-2014, 21:33
combo sende wrxle uğraştın az buçuk ayıkıyon mevzudan :D
yürüyende, şaftta vs. felan herşeyi kenara bırakayım sadece şanzımanda net 30-40 kg fark var ondan eminim.
doğrudur bro bişey demedimde 200 kilo baya ciddi rakam az yavaşlamış yani :D
zaten baya gerilemis durumda , ilk videoyu izlersen anlarsin en az 3-4 boy gerilemis durumda suan arac .
bizim arac yazin basinda neyse suan da o , motorunda hp katicak hic bir sey yok , yuruyen degisti okadar , bizde yalan dolan olmaz neyse o .
ben bu postunu gormemisim , gc8 yuruyen ile sti yuruyen arasindaki kilo farkini sormussun , bende assagi yukari 200 vardir yazip degisenleri siralamisim , nesini anlamadin bunun ? yakit olarak E10 oldugu soylendi dedigin gibi varsin 1 boy versin , ilk video ile kiyaslarsan aracin ne kadar geriledigini gorebilirsin . video : Prodrive gc8 vs Clio Rs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=N5JKiCuf3AY)
ben yalan dolan var demiyorum yada başka birşey vardır demiyorum farkındaysanız. 200 kilo eklenmiş arabaya 1.5 boy önünde giderken yürüyen değişiyor sonra rs 1 boy hızlanıyor subaru 1 boy gerisinde gidiyor.hadi 3 boy yavaşladı diyelim. 200 kilo=3 boy mu yani bu kısmını anlamadım.Bana göre pekte yavaşlamamış bu 200 kiloluk ağırlığa rağmen demek istediğim altında art niyet aramıyorum ben.
Boşa tartışıyoruz bence, tıc aynı tıc, en fazla 1 boy hızlanmıştır diyelim. Gc8 de 3 boy yavaşlayacak kadar ağırlaşmış demekki, arabada yürüyen dışında bi değişiklik yapılmadı çünkü.Kaç kg ağırlaştığının önemi yok, Komple sti yürüyen kaç kg ağır bakmak lazım.
M_PROJECT
06-02-2014, 21:38
doğrudur bro bişey demedimde 200 kilo baya ciddi rakam az yavaşlamış yani :D
ben yalan dolan var demiyorum yada başka birşey vardır demiyorum farkındaysanız. 200 kilo eklenmiş arabaya 1.5 boy önünde giderken yürüyen değişiyor sonra rs 1 boy hızlanıyor subaru 1 boy gerisinde gidiyor.hadi 3 boy yavaşladı diyelim. 200 kilo=3 boy mu yani bu kısmını anlamadım.Bana göre pekte yavaşlamamış bu 200 kiloluk ağırlığa rağmen demek istediğim altında art niyet aramıyorum ben.
basinda da dedigim gibi hic bir parcanin kilosunu bilmiyoruz ben 200 dedim diye 200 u baz aliyorsun , bu yuzden 200 kilo = 3 boy diyemeyiz , sonuca bakmak lazim bu arac yavasladimi - yavasladi , sebebi : sti yuruyen. cunku yuruyen disinda bir uygulama gormedi .
Hay masallah ses on numara :) masallah araclara
CasabLanca
06-02-2014, 21:44
Sti yuruyenin agirligini hesaba katiyoruzda sanziman oranlarindan dolayi belirli sekilde artisi da olabilir. Bunuda goz onunde tutalim
civic@ef
06-02-2014, 21:58
Sti yuruyenin agirligini hesaba katiyoruzda sanziman oranlarindan dolayi belirli sekilde artisi da olabilir. Bunuda goz onunde tutalim
gözümsün :D
Dizelde var abi :) su an rs i geciyo :) garantisi bitsin yazilim yapip teror estirecem :D
Dizel ne iş ibo hayırdır. Neyin peşindesin:D:D
murat çelik
06-02-2014, 22:55
Dizel ne iş ibo hayırdır. Neyin peşindesin:D:D
adam polo 1.2 tdi ile gecerim murat ı diyor olay ya bu adam:D:D:D:D
tdipower
06-02-2014, 23:05
maşallah ibo rs fenalarda son halini çok beğendim harika yürüyor :)
adam polo 1.2 tdi ile gecerim murat ı diyor olay ya bu adam:D:D:D:D
tam anlamadım ama murat derken :soru:
CeM öZeR
07-02-2014, 11:11
Valla rs fenalarda :) ciğer höykürüyor :D
tam çigerden gelıyor ses:)
Throttle
10-02-2014, 09:39
hep kendi aracınızdan pay biçiosunuzda rs hızlanmıştır belki siz yavaşlamadınız aksine oranlardan dolayı sizde hızlandınız buda bir ihtimal :icon_tup:
hep kendi aracınızdan pay biçiosunuzda rs hızlanmıştır belki siz yavaşlamadınız aksine oranlardan dolayı sizde hızlandınız buda bir ihtimal :icon_tup:
Adminler seni banlamaktan yoruldu sen tekrar uye olmaktan yorulmadin :)
Throttle
10-02-2014, 10:37
Adminler seni banlamaktan yoruldu sen tekrar uye olmaktan yorulmadin :)
hayırdır gardaşş sana giren çıkanmı var rahatsız olmuşa benziosun batmış anlaşılan ;)
NakkaSss
10-02-2014, 11:00
RS boxer olmuş sese bak hey yavrum :D Maşallah hayranlıkla takip ettiğim rs lerden birisi :D