Orijinalini görmek için tıklayınız : TTNET ile ilgili bir soru
emrah-ışık
05-02-2014, 10:09
Merhabalar yaklaşık 8 ay önce adres değişikliği yaptım.8 aydır internet paketim hiç kullanılmıyor.Taşındığım bina yeni olduğu için telefon kutusu yoktu bende 1-2 bekliyim
kutu bağlansın nakli öyle yaparız dedim. Kutu bağlanmadı.Dilekçe verdik 3 ay önce hala bağlanmadı ama fatura hala işliyor.Dondurmak istedim dondurmadılar aboneliğimi Borç 400 tl oldu,şimdi benim sormak istediğim kullanmadığım için hizmet alamadığım için itiraz dilekçesi yazsam bu borç iptal edilir mi başına böyle bir olay gelen varsa bir fikir verirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
mumkunse ttnetten uzak durun superonlıne gecın
ondertopcu
05-02-2014, 10:11
Borç iptal edilir
ahmetbaha-drs
05-02-2014, 10:29
Ttnet-Turktelekomun kutu bağlamasını aylardır bekleyenlerdeniz bizde.
DERAN_TUYNER
05-02-2014, 10:34
Bende geçen ay taşındım adres değişti nakil istedik aynı problemi Turkcell Superonline da yaptı
bende facebook sayfalıra DH ye şikayetvar.com a aşşağıdaki metni yolladım hemen aradılar halledeceğiz dediler ama bir hafta geçti halleden falan olmadı tekrar bastıracağım olmazsa tüketici hakları hakem heyetine başvuracağım
Gelişmeleri buradan yazarım
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sayın yetkili 20mbt 10gb Akk sınırsız internetinizi kullanıyorum gecen hafta taşındık nakil istedik fakat bulunduğunuz bölgede altyapı yok deniyor sitenizden bakıyorum yaklaşık 50 metre mesafeden altyapının geçtiği görülüyor bana onerecebileceginiz bir çözüm varmidir yoksa almadığım hizmet için bir yıl daha ödeme yapıp bütün bu olanları sosyal medyada paylaşmamı mı oneririrsiniz
Saygılarımla
Purmol35
05-02-2014, 10:38
Borç iptal edilince ttnet kullanmaktan vazgeçin . Tam şerefsizler 0.15kb internet hızı mı olur 50 defa arıyoruz sözde halledicekler bu ay taaüt bitiyor direk superonline a geçicem , ev de superonline fibernet kullanıyorum birşey indirirken resmen eğleniyorum 500 mb lık dosyayı yaklaşık 7 10 dk arasında indiriyorum .
emrah-ışık
05-02-2014, 11:45
peki bir şey daha danışacağım dilekçeyi yazılı olarak gayrettepe deki türk telekoma götür orda hallet dediler kimi de onlıne olarak hallet diyor hangisi kesin bir sonuca ulaştırır beni lanet olsun ne tt netmiş be abi
ondertopcu
05-02-2014, 12:03
Bağlı olduğun müdürlüğe gitmen yeterli
emrah-ışık
05-02-2014, 12:48
Bağlı olduğun müdürlüğe gitmen yeterli
tamam abim saolasın
Bende aynı derdi yaşayanlardanım ve nakil başvurusu yapıldığı tarihten, internet geldiği tarihe kadar olan borcu ve kullanım bedelini faturalandırmıyorlar.. Gaziosmanpaşa Müdürlüğündekiler bana 40 gün dayanabildiler. İşleminiz hızlı olması için sık sık ziyaret etmeniz gerekiyor yakasına yapışmanız gerekiyor. Ben bunu anladım. Müdürlerine kadar gittim şikayet etmiştim. Planlama bürosundakiler, sahadaki adamlar hepsi tamamen birbirlerinden kopuk kim nerede belli değil.
ahmetbaha-drs
05-02-2014, 17:54
Aynen TT'de kimsenin birbirinden haberi yok, rezalet bir firma resmen.