Orijinalini görmek için tıklayınız : TFF NIN VERDIGI CEZA Mustafa Kemalin Askerleriyiz demek suc
Fenerbahçe Seyircisinin MUSTAFA KEMALIN ASKERLERIYIZ tezharuatini KÖTÜ TEZHARUAT SAYAN!VE Fenerbahçe ye 1 mac seyircisiz ceza veren TFF u kimin yönettigi ortadadır Bu ülkeyi Kuran kişiyide Unutacak kadar şuursuz olmuşlardır
Gün gelir Devran döner elbet
Dış mihrap degil olan bu olaylar artık nereye kadar gidecek bilinmez
Yazık cok yazık Bu günleride gördük
Cikarlari icin yalakalık yapanlar devam etsin...
bize giydirmekten geçirmekten bıkmadılar valla bune be
HondatugraL
05-02-2014, 13:25
Ama Mustafa Kemal' in askerleriyiz. Yalanmı
İnadına Mustafa Kemal ATATÜRK'ün askerleriyiz...
muratburunce
05-02-2014, 13:28
...inadına Mustafa Kemal,'lin Askerleriz...
Ama Mustafa Kemal' in askerleriyiz. Yalanmı
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:
Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganına inanılmaz ceza...
Yer Şükrü Saraçoğlu…
Sahada yer alan takımlar: Fenerbahçe-Torku Konyaspor…
Ligin ikinci yarısının ilk, haftanın son maçını oynuyorlar…
Fenerbahçe zor da olsa maçı 2-1 kazanıp, en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 10’a çıkartıyor…
Torku Konyaspor’un attığı golün ofsayt olmasının dışında maçla ilgili söylenebilecek fazla söz yok.
Seyirci normal, hakem normal, oyuncular daha da normal…
Maç başlayınca, seyirci hem takımını alkışlıyor, lehine tezahürat yapıyor, hem de ülke gündemine göndermeler yapıyor…
Seyirci 34. Dakika gelince de “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, her yer Taksim, her yer Gezi” sloganları atıyor…
Bu arada Konyalı seyirciler de “Tayyip, Tayyip” diye slogan atılıyor…
Buna karşı Fenerbahçe seyircisi de “hırsız var” diye karşılık veriyor…
Küfür yok, hakaret yok, rencide edici söz yok, hele hele TFF’ye kimse ağzını açmıyor…
Peki, ne var?
Fenerbahçe’ye “Kötü” tezahürattan ceza var!
Ne kadar mı?
1 maç saha kapatma, 150 bin lira para cezası…
Verilen bu ceza kimleri mutlu etti dersiniz?
Mutluluktan sırıtanlar belli!
Bu maçtan 2 gün önce ağız dolusu Fenerbahçe’ye, saha içinde ve dışında küfür edip, hakarette bulunanlara herhangi bir ceza yok.
Bu nasıl bir adalet?
Sahi, biz nerde yaşıyoruz?
Bu cezaları duyunca, kendimi 1936-37 yıllarında Almanya’da yaşıyor gibi hissettim.
Bir yanda paralel yapı, öbür yanda ceza…
Bir yanda Fenerbahçe Başkanı’nı bir an önce cezalandırmak için ışık hızıyla hareket eden Yargı, öbür yanda üzeri örtülmek için görevlilerin hallaç pamuğu gibi atıldığı Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonları…
Sahi, biz nerde yaşıyoruz?
Bu ülkede Mustafa Kemal’in adını bile duymak istemeyenler, yaşadıkları ortamı, o ve arkadaşlarına borçlu olduklarını bilmiyorlar mı?
Bu faşizan uygulama ne zamana kadar devam edecek?
Ülkeyi “İleri demokrasi”ye geçirdiklerini iddia edenler, acaba ne zaman insafa gelip, normal demokrasiye dönecekler?
"Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" sloganına inanılmaz ceza... / Güncel / Milliyet Blog (http://blog.milliyet.com.tr/-mustafa-kemal-in-askerleriyiz--sloganina-inanilmaz-ceza/Blog/?BlogNo=447131)
Çünkü Konya'da yapılan seçin araştırmalarında o parti %50 barajında geziyor. Hepsi kendi köpeği zaten..
ghibli06
05-02-2014, 13:44
hemen gaza gelmeyin bence, TFF maçın sonlarına doğru cimboma yapılan 12 saniyelik kötü tezahürat nedeniyle ceza verdiğini açıkladı, aynısından kupa maçında 2. kere cimboma da ceza verildi 80.000 tl, 3.de bizim saha da kapanacak...
ahmet_xy
05-02-2014, 13:47
hemen gaza gelmeyin bence, TFF maçın sonlarına doğru cimboma yapılan 12 saniyelik kötü tezahürat nedeniyle ceza verdiğini açıkladı, aynısından kupa maçında 2. kere cimboma da ceza verildi 80.000 tl, 3.de bizim saha da kapanacak...
gs'ın sahası kolay kolay kapanmaz. ha kapanır, ne zaman mı kapanır? şampiyonluk yarışında FB ile başka bir takım yarışırsa (misal ts, bjk) ve gs bu takımla oynayacağı zaman kapanır ki rakibi gs'yi rahat yenebilsin. ;)
ghibli06
05-02-2014, 13:49
gs'ın sahası kolay kolay kapanmaz. ha kapanır, ne zaman mı kapanır? şampiyonluk yarışında FB ile başka bir takım yarışırsa (misal ts, bjk) ve gs bu takımla oynayacağı zaman kapanır ki rakibi gs'yi rahat yenebilsin. ;)
10 senedir stadında küfür olmadığını iddia eden bir kulüp var, ama bunlar sadece söylem, kimin nerede nasıl küfür ettiğini herkes duyuyor da biliyor da... TFF yine yönetmelik değiştirdi, bütün kulüpler buna itiraz etti, eskiden sürekli bir şekilde küfür edilirse disipline gidiliyordu şimdi 3-5 saniye yeterli...
ahmet_xy
05-02-2014, 13:52
10 senedir stadında küfür olmadığını iddia eden bir kulüp var, ama bunlar sadece söylem, kimin nerede nasıl küfür ettiğini herkes duyuyor da biliyor da... TFF yine yönetmelik değiştirdi, bütün kulüpler buna itiraz etti, eskiden sürekli bir şekilde küfür edilirse disipline gidiliyordu şimdi 3-5 saniye yeterli...
yukarıda örnek verdiğim olay 2010-2011 sezonunda oldu. gs'nin sahası gs-ts maçında kapatıldı ve ts güle oynaya maçı kazandı. FB şampiyonluğa oynarken nedense rakipleri çok rahat maçları kazanıyo
ghibli06
05-02-2014, 13:55
yukarıda örnek verdiğim olay 2010-2011 sezonunda oldu. gs'nin sahası gs-ts maçında kapatıldı ve ts güle oynaya maçı kazandı. FB şampiyonluğa oynarken nedense rakipleri çok rahat maçları kazanıyo
10 senedir TFF yi BJK ve FB liler yönetiyor, şimdiki federasyonda 1 tane bile yolu cimbomdan geçmiş birisi yok, PFDK FB-BJK karışık, tahkim kurulu başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası avukatlarından birisi, o davada resmi görüş veren bir kişi de kurul üyesi... yapmayın bu kadar, hala bazı şeyleri cimboma bağlamayın, artık paronayaya girer ötesi...
Belki esas olarak(niyetleri) o slogan için ceza verilmiştir fakat gerekçe olarak küfürlü tezahurat gösterildi.
PFDK'nın karar alırken siyasi tezahüratların toplu olarak yapılmadığını gerekçe göstererek bu sebepen dolayı herhangi bir ceza kararına gitmediği öğrenildi.
Ancak maç bittikten sonra 12 saniye süreyle Galatasaray aleyhine yapılan tezahürat ceza gerekçesi.
"FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 27.01.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu) karar verilmiştir."
Mustafa Kemal'in Askerleriyiz dendi diye saha kapatmak *** ister bence henüz ona cesaret edemezler. Ama yukardada demişler siyasi tezahuratlar toplu yapılmadı diye toplu yapılsaydı onada ceza gelicekmiş. Burda esas sorulacak soru. Paramparça olmuş bir ülkeyi alıp medeniyet inşa eden özgürce nefes almamızı sağladığı için insanların sevip saydığı liderlerine saygılarını sunması onu anması siyasimidir.
ahmet_xy
05-02-2014, 13:59
1 yapmayın bu kadar, hala bazı şeyleri cimboma bağlamayın, artık paronayaya girer ötesi...
gerçek maalesef. uefaya şikayet edenler sizin yöneticileriniz. saçma sapan polis fezlekeleriyle 100 yıllık klübü lekelediler. bu işlerin asıl uzmanı kulüp ise dışarıdan olanları kıs kıs gülerek seyrediyor "biz temiziz" diyor. aslında FB yi kapatıp, "ne haliniz varsa görün" demek vardı. kendi kendinize oynayın ts ile.
Konuyu çarpıtmayalım abilerim.
Burdaki mesele MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ diyenlerin ceza alması.
ghibli06
05-02-2014, 14:04
gerçek maalesef. uefaya şikayet edenler sizin yöneticileriniz. saçma sapan polis fezlekeleriyle 100 yıllık klübü lekelediler. bu işlerin asıl uzmanı kulüp ise dışarıdan olanları kıs kıs gülerek seyrediyor "biz temiziz" diyor. aslında FB yi kapatıp, "ne haliniz varsa görün" demek vardı. kendi kendinize oynayın ts ile.
bu gün de FB, TS yi mahkemeye şikayet etti, asıl onlar teşvik yaptı, herhangi bir kurum ya da mahkeme, birinin şikayetiyle karar alır mı? 2006'da UEFA'ya cimbom ile alakalı dosya verdiğini kendisi söyledi Aziz Yıldırım TV'de.. davada GS-Sturm Graz maçını TV de göstermedi mi, işte şikeli maç budur diye...
bir kişinin kendisine verdiği zararı başkası veremez, o şikayet etti bu şikayet etti boş verin, Mustafa Kemal tezahuratına ceza verebilecek adam daha anasının karnından doğmadı, hangi takım ve stad olursa olsun...
Ya Allahınızı severseniz konuyu çarpıtmayın. Hele ts ile hiç karşılaştırmayın bizi.
Ceza bundan verilmiş mi verilmiş. Tüm kamuoyu ve taraftarlar biliyor mu biliyor.
Anladığım kadarıyla diğer takımı tutuyorsunuz.
Siz de ATA'mızın askerimisiniz onu söyleyin yeterli..
ahmet_xy
05-02-2014, 14:07
bu gün de FB, TS yi mahkemeye şikayet etti, asıl onlar teşvik yaptı, herhangi bir kurum ya da mahkeme, birinin şikayetiyle karar alır mı? 2006'da UEFA'ya cimbom ile alakalı dosya verdiğini kendisi söyledi Aziz Yıldırım TV'de.. davada GS-Sturm Graz maçını TV de göstermedi mi, işte şikeli maç budur diye...
konuyu saptırmamak adına daha yazmayayım yoksa bende gs'ye karşı verilecek cevap bitmez :)
ahmet_xy
05-02-2014, 14:09
Ya Allahınızı severseniz konuyu çarpıtmayın. Hele ts ile hiç karşılaştırmayın bizi.
Ceza bundan verilmiş mi verilmiş. Tüm kamuoyu ve taraftarlar biliyor mu biliyor.
Anladığım kadarıyla diğer takımı tutuyorsunuz.
Siz de ATA'mızın askerimisiniz onu söyleyin yeterli..
ben FB'liyim, tabiki Atatürkün askeriyim. bjk'yi de severim güzide bir kulübümüzdür
ghibli06
05-02-2014, 14:10
Hocam bence sen yapma böyle.
Yahu daha yeni Lütfü arıboğan gelmedi mi GS'ye federasyondan. Adam eski GS basketbolcusu. TFF'ye geliyor bir ton uefayla birlikte fenerbahçeyi karıştıyor sonra da gs'ye geçiyor.
Az biraz objektif olmak lazım
ne adammış bu Lütfü :) Yıldırım Demirören ya da M.A.Aydınlar başkanlık yapıyor ya da aday olacak kadar camiada güçlü isimler, onlar çok objektif, 2 tane prof. yönetici meğersem TFF ve UEFA da neler yapmışlar :)
Tüpçü Beşiktaşlıysa kesin beni ortadan ikiye.
aybarsdnr
05-02-2014, 14:13
konuyu FB-GS ye çevirmenin şuan anlamı yok. Bu davaların sebebinin şike olduğunu hala söyleyen varsa zaten biraz okusun araştırsın, at gözlüklerini çıkarsın.
Hele ki gelen bu cezanın gs ye küfredilmesinden, yoksa Ata mızla alakası yok diyen varsa cidden yazık. Olayların bu kadar paravan olarak kullanılıp gözümüze soka soka yapılmasını hazmedemiyorum, bir de buna inanıp savunulmasını hiç hazmedemiyorum.
ghibli06
05-02-2014, 14:16
konuyu FB-GS yue çevirmenin şuan anlamı yok. Bu davaların sebebinin şike olduğunu hala söyleyen varsa zaten biraz okusun araştırsın, at gözlüklerini çıkarsın.
Hele ki gelen bu cezanın gs ye küfredilmesinden yoksa Ata mızla alakası yok diyen varsa cidden yazık. Olayların bu kadar paravan olarak kullanılıp gözümüze soka soka yapmalırını hazmedemiyorum, bir de buna inanıp savunulmasını hiç hazmedemiyorum.
TFF bunu böyle açıkladı, resmi açıklamalara bakın da yazın bir zahmet... farklı düşüncesi olan da bunun da altında cimbomu aramasın, TFF başkanı BJK eski başkanı, PFDK başkanı FB li, tahkim başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasından avukatı... ee kim veriyor o zaman bu cezayı Sadri Şener mi?
İbrahim Erdem
05-02-2014, 14:16
ilk yarıdaki maçdaki tezahuratlar rabia lardan sonra bu maçta neden ceza verildiği açık ve net.
ne adammış bu Lütfü :) Yıldırım Demirören ya da M.A.Aydınlar başkanlık yapıyor ya da aday olacak kadar camiada güçlü isimler, onlar çok objektif, 2 tane prof. yönetici meğersem TFF ve UEFA da neler yapmışlar :)
Hocam uzun lafın kısası Türk futbolu uzun zamandır çok kirli, bunu herhangi bir takıma bağlamamak gerek. Ben fenerbahçeliyim ama fenerbahçenin de bazı konularda çok temiz olduğunu söyleyemem. Kimse kendi takımını savunacağım diye, rakiplerini kirletmemeli ama unutulmamalı ki gs avrupada bizi ne kadar iyi temsil ettiyse, bu ülkede de futbolun daha doğrusu türk sporunun gelişimi için hiç bir takım fenerbahçe kadar hizmette bulunmadı. Aziz Yıldırım iyidir kötüdür, kirlidir temizdir yorum yapmak istemiyorum ama geçen 10 seneyi objektif olarak bir inceleyin sportif anlamda klübün nereden nereye geldiğini göreceksiniz.
Federasyona gelince bizden de giden gelen oldu, sizden de oldu ama tarih boyunca ortada bu kadar tetikçiler dolaşmadı. Allah sonumuzu hayır etsin.
dip not: 2011 sezonunda bilen arkadaşlarım vardır içerdeki bütün maçlara, dışardakilerin ise büyük çoğunluğuna gittim. Uzun zaman futbol oynadım kulvarındaki en iyi amatör klüplerden bir tanesinde, yaklaşık 2 yıl kadar da hakemlik yaptım. Eğer ki o sezon fenerbahçe şike yaptıysa ya ben futboldan anlamıyorum ya da hakkaten süper şike yapılmış.
Bana cevap hakkı doğmaması açısından aradan çekiliyorum.
Son olarak Mustafa Kemalin en önde koşan askerlerindenim, eğer bu ülkede MKA düşmanlığı yapan varsa da aak.
ghibli06
05-02-2014, 14:19
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370/2013/8/18/fft104mm2470634.jpg
ahmet_xy
05-02-2014, 14:25
edit.............................................. ....
aybarsdnr
05-02-2014, 14:25
TFF bunu böyle açıkladı, resmi açıklamalara bakın da yazın bir zahmet... farklı düşüncesi olan da bunun da altında cimbomu aramasın, TFF başkanı BJK eski başkanı, PFDK başkanı FB li, tahkim başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasından avukatı... ee kim veriyor o zaman bu cezayı Sadri Şener mi?
Hocam siz bu devirde yapılan her resmi açıklamaya güveniyor, sorgulamıyorsanız diyecek bir şey zaten yok. TFF, PFDK vs. diye saymışsınız. Peki bu ismi geçen şahıslar kimlerin maşalığını yapıyor hiç mi tahmin edemiyorsunuz? Tahkim kurulu başkanı tek başına mı karar veriyor? Eğer buna inanılıyorsa, başımızdakilere hiçbir söz söylemeyelim. Nasıl olsa tek kişilik yönetim sistemini benimsemişiz.
Not: Aziz Yıldırım'ın şike davasında 1 tane avukatı yoktur. Sadece çok bilindik bir hukuk bürosunda bu davada avukatlık yapan 20 kişi var.
Biraz geniş bir perspektiften bakmak lazım.
ghibli06
05-02-2014, 14:26
ben Mustafa Kemal tezahuratına müdahale edildiyse eğer, o iş büyür, bütün stadlarda aynı tezahurat yapılır emin olun... o tezahurata kimse ceza veremez, kimsenin haddi değil... Fethiyespor için de bir şeyler yapmak istediler, yemedi.. o işler o kadar kolay değil...
Muharrem C.80
05-02-2014, 14:27
BJK nın eski başkanı federasyon başkanı oldu diye federasyon BJKlımı oluyor ki bu adam takıma tarihinin en büyük kazığını atan adam.. Direnişin sembol takımı hükümetin kuçusu ve sermayesi olan TFF'nin takımı mı oluyor ki BJK madem bukadar kayırılıyor neden her yükselişe geçtiğinde alenen çelme yiyor? Bırakına artık futbolun temiz olduğu inanışını rüzgara karşı duran her kim olursa olsun bileti kesiliyor takım farketmez geçmişi az biraz anmak yeter.
Edit:Konuştuk hallettik iki medeni insan gibi...
ghibli06
05-02-2014, 14:29
Hocam siz bu devirde yapılan her resmi açıklamaya güveniyor, sorgulamıyorsanız diyecek bir şey zaten yok. TFF, PFDK vs. diye saymışsınız. Peki bu ismi geçen şahıslar kimlerin maşalığını yapıyor hiç mi tahmin edemiyorsunuz? Tahkim kurulu başkanı tek başına mı karar veriyor? Eğer buna inanılıyorsa, başımızdakilere hiçbir söz söylemeyelim. Nasıl olsa tek kişilik yönetim sistemini benimsemişiz.
Not: Aziz Yıldırım'ın şike davasında 1 tane avukatı yoktur. Sadece çok bilindik bir hukuk bürosunda bu davada avukatlık yapan 20 kişi var.
Biraz geniş bir perspektiften bakmak lazım.
o zaman cimbom bu işin neresinde? neden herşeyin altında sarı-kırmızı arıyosunuz, ama bulamıyorsunuz? kusura bakmayın paronaya dediğim budur,
ülkenin başbakanı FB li
TFF başkanı BJK eski başkanı
PFDK başkanı FB li
MHK başkanı eski BJK li topçu
Tahkim kurulu başkanı A.Y.'ın avukatı
ama herşeyi yapan sarı-kırmızı.. vay anasına, bana objektif bak diyorsunuz da arkadaşlar siz gerçekten objektif mi bakıp yazıyorsunuz? Apo iti cimbomluymuş, en azından onu kulüp üyesi yapmamışız bazıları gibi...
SekoLive
05-02-2014, 14:30
Mevzu sadece mustafa kemalin askeriyiznise yaziklar olsun.... mevzuyu gs cekenler sizde provakatorsunuz
aybarsdnr
05-02-2014, 14:31
Yahu kitaplardan, sınıflardan adamın fotoğrafını kaldırdılar, kutlamaları yapmıyorlar, ağzından Atatürk çıkanı lanetliyorlar, hor görüyorlar, adam yerine koymuyorlar. Tezahürat yapınca ceza vermekten mi korkacaklar?
Cidden inanamıyorum. Biz toplum olarak hep "yapamaz, sıkar, zor" vs diye kendimizi avutalım. Ölünce gömüleceğimiz kendi toprağımız kalmayacak yakında.
Konu biraz saptı, kusura bakmayın.
10 senedir TFF yi BJK ve FB liler yönetiyor, şimdiki federasyonda 1 tane bile yolu cimbomdan geçmiş birisi yok, PFDK FB-BJK karışık, tahkim kurulu başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası avukatlarından birisi, o davada resmi görüş veren bir kişi de kurul üyesi... yapmayın bu kadar, hala bazı şeyleri cimboma bağlamayın, artık paronayaya girer ötesi...
Artık takımdaşlık, aynı takımın taraftarı olmadan çok daha farklı güçler söz sahibi.. Siyasi yoldaşlık ve güce biad aynı takımın taraftarı / gönülvereni olmaktan çok çok daha ön sırada..
aybarsdnr
05-02-2014, 14:33
o zaman cimbom bu işin neresinde? neden herşeyin altında sarı-kırmızı arıyosunuz, ama bulamıyorsunuz? kusura bakmayın paronaya dediğim budur,
ülkenin başbakanı FB li
TFF başkanı BJK eski başkanı
PFDK başkanı FB li
MHK başkanı eski BJK li topçu
Tahkim kurulu başkanı A.Y.'ın avukatı
ama herşeyi yapan sarı-kırmızı.. vay anasına, bana objektif bak diyorsunuz da arkadaşlar siz gerçekten objektif mi bakıp yazıyorsunuz? Apo iti cimbomluymuş, en azından onu kulüp üyesi yapmamışız bazıları gibi...
konuya başlarken FB-GS tartışmasına girmenin anlamı yok demiştim. okumuş olsanız benim gs yaptı etti demediğimi tahmin ederdiniz. benim derdim gs, ts, bjk değil. benim derdim her baş kaldıranı ezmeye çalışan yönetim.
doncarlo
05-02-2014, 14:34
Biz birbirimizi *** yoluna takımlar/görüşler/..... yüzünden yediğimiz sürece başlangıç demek bu sadece.O çok sevdiğiniz takımlarınızdaki Türk bayrağını kaldırdıklarında ortadan.Umarım yine böyle fotoğraflı sözlü göndermeler yapacak halde olursunuz.Fenermiş Galatasaraymış Trabzonmuş ortadaki durum kimsenin ipinde değil.Allah sonumuzu hayır etsin.
Yazık yazık... bi futbol kalmıştı el atmadıkları oda oldu sonunda.... Yakında süper liginde ismi değişir yalakalık olsun die.....
ghibli06
05-02-2014, 14:43
dediğim gibi eğer bu ceza Mustafa Kemal'in askerleriyiz tezahuratına verildiyse, o iş büyür, orada kalmaz... Fethiyespor'a verilen desteği unutmayın... ama artık bu tarz cezaların altında rakip renkleri aramayın, zaten o aradığınız renkler bahsettiğiniz kurumlarda yok...
ahmet xy kaldır şu resmi o oç'nun resmi bu siteye yakışmıyo ve galatasarayla nasıl bağdaştırdın aq
ahmet_xy
05-02-2014, 14:44
ahmet xy kaldır şu resmi o oç'nun resmi bu siteye yakışmıyo ve galatasarayla nasıl bağdaştırdın aq
kaldırdım kardeşim. fanatizmin gözü kör olsun :)
Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Fenerbahçe karşılaşmasının seramonisine 'Yüce Atatürk' tişörtüyle çıktığı için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmişti
Tepkiler üzerine ceza veremediler
Bunun fanatiklik şu bu o alakası yoktur
Takım daşlık şu bu konu degildir
Bu kişiler cıkarlarına bakmaktadır
Ultra aslan ve Genç FB gibi Baş yalakalar ın yaptıgı olayları Fenerbahçe Galatasaray a maal edemeyiz
blumenberg
05-02-2014, 15:39
Asker kaçağı Aziz'in askerleri ne zamandan beri mustafa kemal'in askerleri oldu?
Emre Ekrem
05-02-2014, 15:40
Fenerbahçe Seyircisinin MUSTAFA KEMALIN ASKERLERIYIZ tezharuatini KÖTÜ TEZHARUAT SAYAN!VE Fenerbahçe ye 1 mac seyircisiz ceza veren TFF u kimin yönettigi ortadadır Bu ülkeyi Kuran kişiyide Unutacak kadar şuursuz olmuşlardır
Gün gelir Devran döner elbet
Dış mihrap degil olan bu olaylar artık nereye kadar gidecek bilinmez
Yazık cok yazık Bu günleride gördük
Cikarlari icin yalakalık yapanlar devam etsin...
Daha neler göreceğiz, bunlar iyi günler...
vallahi soylenecek cok sey varda ....
arkadaslar haberleri buradan paslasmiyoruz.
burasi otomobil forumu! Siyaset vb icin lutfen partilere katilin!