Orijinalini görmek için tıklayınız : şirket için ticari araç
PiscocuK
06-02-2014, 10:09
selamlar
Geçen gün şirket araçlarımızdan birisi perte ayrıldı ve araç arayışına girdik
sürekli olarak partner kullanıyoruz fakat değişiklik olsun ve boğaziçi köprüsünüde kullanabilmek için ruhsatta otomobil olan partner doblo tarzı araçları sordurdum 60.000 TL civarı fiyat verdiler
özel olarak kullanılmayacağı için pek mantıklı gelmedi o paralar
az önce dacia logy baktım 44.000 TL navigasyonlu fiyat verdiler
tip olarak fena değil boğaz köprüsünü kullanabiliyor ve içi gayet geniş
bu tarzda atlamış olduğum bir araç olabilir önerileriniz varmı
ayrıca logy biraz yüksek gibi geldi lastikleri küçük kalmış gibi heran devrilecek gibi :)
aramızda bu araçları kullanan kimse varmı?
teşekkürler
Dacia lodgy den memnun kalırsın emre yakıt tüketimi düşük öyle çok yüksek konfor beklme ama işini görür.
Yıldıray da dokker var memnun yakıt tüketiminden araçtan bildiğim kadarıyla.
PiscocuK
06-02-2014, 10:55
Dacia lodgy den memnun kalırsın emre yakıt tüketimi düşük öyle çok yüksek konfor beklme ama işini görür.
Yıldıray da dokker var memnun yakıt tüketiminden araçtan bildiğim kadarıyla.
genelde iş için kullanılacağı için konfor çok şart değil açıkcası.partner 1,9 110 hp di yanlış hatırlamıyorsam ondan daha az yakacağı kesin
bana sadece biraz yüksek gibi geldi sanki yola çok tutunamayacakmış gibi
Akın-S2K
06-02-2014, 11:31
sadece iş için kullanacaksanız biz şirkette 10 tane kadar fiorino kullanıyoruz 2 senede bir yeniliyoruz.
1.Fiyatı Uygun
2.Servis Uygun
3.Yakıt Uygun (yılın motoru seçilmişti sanıyorum)
Yağmurlu , kötü havalarda bende kullanıyorum çok memnunuz.
guwen_ar
06-02-2014, 11:51
Lodgy aldi arkadasim hem is hem gezi amacli.biraz viraj manyagi oldugum icin ozellikle binip denememi istedi.o siniftaki bi araca gore o yukseklige gore uzunluga gore bem oldukca begendim.hafif bi yatma tabikide war ama ole kopup gitmiyor.yakit desen super muayne 2 yil vergiside dusuk bana mantikli geldi arac.
PiscocuK
06-02-2014, 12:07
sadece iş için kullanacaksanız biz şirkette 10 tane kadar fiorino kullanıyoruz 2 senede bir yeniliyoruz.
1.Fiyatı Uygun
2.Servis Uygun
3.Yakıt Uygun (yılın motoru seçilmişti sanıyorum)
Yağmurlu , kötü havalarda bende kullanıyorum çok memnunuz.
birinci köprüden geçmesini özellikle istiyoruz bu sebeple doblo partner Tepe fiorino tarzı araçları düşünmüyoruz teşekkürler
PiscocuK
06-02-2014, 12:08
Lodgy aldi arkadasim hem is hem gezi amacli.biraz viraj manyagi oldugum icin ozellikle binip denememi istedi.o siniftaki bi araca gore o yukseklige gore uzunluga gore bem oldukca begendim.hafif bi yatma tabikide war ama ole kopup gitmiyor.yakit desen super muayne 2 yil vergiside dusuk bana mantikli geldi arac.
sanırım 7 kişilik olanını alacağız..taşıma anında arka 2 koltuk sökülecek gibi duruyor
zaten dobloyu köprüden geçsede düşünme 1.6 105 hp doblo aldık resmen sömürdü yakıt olarak, bır depo ıle 700km yapmıyor
PiscocuK
06-02-2014, 12:33
7 kişilik navigasyonlu olarak pazarlık aşamasındayız kısmetse logy olacak gibi..
araştırma devam ediyor bir yandan.varsa seçenek sunacak tekliflere açığız :)
0 aracların fıyatı baya uctu
PiscocuK
06-02-2014, 13:02
0 aracların fıyatı baya uctu
sesli güldüm kardeşim :)
PiscocuK
06-02-2014, 14:40
Hayirlisiyla islemleri baslattik
Yorumlarimi buradan paylasirim
zaten dobloyu köprüden geçsede düşünme 1.6 105 hp doblo aldık resmen sömürdü yakıt olarak, bır depo ıle 700km yapmıyor
Birde o motor az yakıyor diyolardı:confused:
Bizde de connect var 90'lık içiyo şerefsiz 700km daha yapabilmiş değiliz:icon13:
guwen_ar
06-02-2014, 14:52
Hayirlisiyla islemleri baslattik
Yorumlarimi buradan paylasirim
Abi hayirli olur insallah.
PiscocuK
06-02-2014, 17:42
Abi hayirli olur insallah.
hayırlı olsun
teşekkürler arkadaşlar..gönlünüzdeki sizin olsun
bu arada yakıtı konusunda çok başarılı olduğunu söylüyorlar kullanmaya başlayınca o değerleride burada paylaşırım
Soft yazılım yaptırdım bizim 1.6'ya 1000km yapıyor neredeyse şu an. Yazılım tavsiye ederim.
Araç alınmış sanırım ama enişte kullanıyor çalıştığı şirkette. Biraz konforsuz olduğunu söylemişti. Çok memnunlarmış araçtan yakıt bakımından yanlız.
PiscocuK
20-02-2014, 15:46
aracı az önce teslim aldım arkadaşlar
yorumlarımı burada sizlerle paylaşırım
ilk dikkatimi çeken motor sesini içeriye min seviyede alıyor..
320d bmw daha çok alıyor :)
hayırlı olsun euro5 dci candır :)