Orijinalini görmek için tıklayınız : lpg yakit ayari
Geçen hafta tek nokta enjeksiyonlu uno aldım. Aracım aşırı yakıt tüketiyor.
Motor ve debriyaj balatasi iyi durumda
lpg beyni yeni değişti.
Filtreler temiz.
Aracın üzerinde 13 jant var
Aracın performansi güzel ancak km de yaklaşık 60 kuruş yakıt tüketiyor.
Lpg ayarı yapıldı ama yakıt düşmüyor
Yardımlarınızı lütfen esirgemeyin :)
slowmotion
08-02-2014, 20:58
Yakit degerleri nedir acaba?
Lpg'de 60 kuruş yakıt tüketiyor. Aracı sakin kullanıyorum
Frequency_48
09-02-2014, 01:12
O ne ya... 5.7 motor amerikan arabaları gibi...
Egzoz emisyonun değerini Benzinde ve LPG de ölçtürmeni öneririm. Araçta o zaman varsa bir sorun ortaya çıkacaktır. Şu anda ne desek boş. Ölçüm değerinden sonra yardımcı olabiliriz. O arabanın LPG de gaz pedalının üzerinde tepinsen 30 kuruş ancak yakması gerekir.
LPG nin markası nedir?
Tek noktaymis sildim yazdığımı
Ateşleme elemanların ne durumda
fıat ın tek nokta enjeksiyon sistemi biraz sıkntılı lpg de verim almak zordur ama ben söylediğiniz gibi herşey yerli yerinde sayıyorum bir lpg ci olarak kesinlikle aracınıza işin ehli bir serviste SUBAP AYARI yaptırın diyorum aracınız ideal yakıtlara düşecektir..
O ne ya... 5.7 motor amerikan arabaları gibi...
Egzoz emisyonun değerini Benzinde ve LPG de ölçtürmeni öneririm. Araçta o zaman varsa bir sorun ortaya çıkacaktır. Şu anda ne desek boş. Ölçüm değerinden sonra yardımcı olabiliriz. O arabanın LPG de gaz pedalının üzerinde tepinsen 30 kuruş ancak yakması gerekir.
LPG nin markası nedir?
Lpg olarak üzerinde sıfır Brc beyin var. Çok sakin kullanıyorum 60 kuruş tüketiyor. Ayrıca araba kompresyona bindiginde eksoz çatir çatır patliyor. Ama benzinde sorun yok
Buji Buji kablosu yeni değişmiş. Tırnakları ayarlanmış
fıat ın tek nokta enjeksiyon sistemi biraz sıkntılı lpg de verim almak zordur ama ben söylediğiniz gibi herşey yerli yerinde sayıyorum bir lpg ci olarak kesinlikle aracınıza işin ehli bir serviste SUBAP AYARI yaptırın diyorum aracınız ideal yakıtlara düşecektir..
Pazartesi sente ayarıma bakicaz.Sonra subap ayari yaparız.
Aracı satarimda vebaline girmek istemiyorum
Buji Buji kablosu yeni değişmiş. Tırnakları ayarlanmış