Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnternet Bağlat(ama)mak!

M.Can Çimir
10-02-2014, 16:57
Arkadaşlar merhaba,

Yeni evime taşındım, internet bağlantısı için Superonline'a başvurdum, şebeke olmadığını söylediler. Belki kendilerinden hizmet satın alınca daha çabuk bağlantı olur diye TTnet ile görüştüm, onlar da şebekenin ne zaman bağlanabileceği ile ilgili tahminde bile bulunamıyorlar. İnterneti aktif ve yoğun olarak kullandığım için limitsiz paketlerle ilgileniyorum ve tablet, telefon, televizyon vs için wireles lazım olduğundan vınn tercih edemiyorum.

Var mı çözüm önerisi olan?

Dodoo
10-02-2014, 16:59
Uydunet ?

M.Can Çimir
10-02-2014, 17:01
Uydunet ?

Düşünmedim değil aslında ama uydu rüzgar, yağmur gibi durumlarda bağlantıyı kesiyor ya internet de cortlar diye düşünüyorum. Çevremde de hiç uydunet kullanan yok, var mı forumdan kullanan?

Mehmet Opc
10-02-2014, 17:09
ben uydunet kullanıyorum çok memnunum çok hızlı ve bence fiyatı uygun bitek geceleri çalışma yapıyolar bazen yapmadan öncede telefonunuza mesaj atıyolar bide tek sıkıntısı servisleri arıyorum 5 saat içinde ekibimiz kapınızda diyolar gelen yok giden yok ama ben çok memnunum tavsiye ederim modemide kendileri veriyolar bedavaya ama 24 ay tahaatüd yapmak zorundasınız modemi bedavaya getirmeniz için ve onların verdiği modemden başka herhangi bir modem uymuyo verdikleri modemlerinde wireless sinyalleri çok düşük söyliyim odamdan salona en düşükl sinyalde çekiyor

c20let
10-02-2014, 17:17
Düşünmedim değil aslında ama uydu rüzgar, yağmur gibi durumlarda bağlantıyı kesiyor ya internet de cortlar diye düşünüyorum. Çevremde de hiç uydunet kullanan yok, var mı forumdan kullanan?

Uydunet öyle bir şey değil bildiğim kadarıyla. Kablolu tv hattından geliyor neticede. Geçmişte memnun değildi çoğu kişi ama fiyat performans olarak çok memnun şuan kimle görüştüysem.

edit: imla

Berkan
10-02-2014, 17:22
canavar gibi uydunet kopma vs asla olmuyor ferah olsun için.arkadasımın evinde 1 senedir var .dogrudur kablolu üstünden geliyor modemi vs.si farklı oyuzden

sadece 1 kere gitti 2dakkalıgna onunda nedenini m.hizmetleri soyledi eger apartman ısıkları otomatların sigortası attıysa apartmanda bir kontrol edin/kapıcınıza sorun kablolar otomatların yolundan geciyor cunku diye .harbidende kapıcı yanlıslıkla sigortayı kapamıs soledik actı, acınca geldi hemen

modemi dısardanda alabilirsin ckablo net için ama degişen bişey olmuyor ucuz degiller cunku bide hepsi hepsine uymuyor galiba

i-vtec07
10-02-2014, 17:26
şehir neresi ?

Dodoo
10-02-2014, 17:27

Ben şuan uydunet kullanıyorum, kampanya ile verdikleri docsis 3.0 modem çok başarılı değil ancak ben bugüne kadar bir kesilme veya herhangi bir problem ile karşılaşmadım. :)

ahmetbaha-drs
10-02-2014, 17:30
Aynı sorun bizim binada hatta sitede mevcut, ne ttnet ne Superonline hiç birisi halledemedi sorunu aylardır. Portlar dolmuş ve yeni altyapıyı da bir turlu yapamadılar.

atituti
10-02-2014, 17:57
ayni durumdan muzdaribim turkcell kontorlu hat alip turbo internet olarak kullaniyodum 3 aydir.bize sebeke gecen hafta pazar gunu geldi kazdilar ve araya adam sokmamiza ragmen 3ay bekledik
malesef muteahhitin *** yemesi hep bunlar.adam basvursa insaati baslattgi anda bile baavursa gelip kaziyi yaparlar ama malesef ilgilenilmedigi icin bole sorunlar oluyor.malesef bekliceksin caren yok

Berkan
10-02-2014, 17:59
şehir neresi ?

bana sorduysan istanbul/florya

TünayK
10-02-2014, 18:00
Arkadaşlar merhaba,

Yeni evime taşındım, internet bağlantısı için Superonline'a başvurdum, şebeke olmadığını söylediler. Belki kendilerinden hizmet satın alınca daha çabuk bağlantı olur diye TTnet ile görüştüm, onlar da şebekenin ne zaman bağlanabileceği ile ilgili tahminde bile bulunamıyorlar. İnterneti aktif ve yoğun olarak kullandığım için limitsiz paketlerle ilgileniyorum ve tablet, telefon, televizyon vs için wireles lazım olduğundan vınn tercih edemiyorum.

Var mı çözüm önerisi olan?

isyanından vazgeç kasabaya in bence...

hem superonlıne hemde ttnet olmayan yer nere ola ki?

i-vtec07
10-02-2014, 18:01
bana sorduysan istanbul/florya

yok abi konu sahibine sormuştum :) abiler sunnet diye bi firma var bi araştırın isterseniz 30 tl ye 8 mbs ve sınırsız arada bi problem yaşıyorum fakat fiyat çok uygun bilginize..

ttnet ten daha az sorun yaşıyorum :D

Z20LET
11-02-2014, 00:32
1 senedir adsl kullanıyorum. ondan önce 14 sene boyunca kablonet kullandım. en ufak problem yaşamadım 14 sene boyunca.

bad cat
11-02-2014, 07:33
yaklaşık 6 aydır uydunet kullanıyorum. netmaster modem var. kesinti sıkıntı olmadı daha. yalnızca evin en ücra köşelerine gittiğimde bazen zayıf çekiyor bazen hiç çekmiyor. ama modem tv ünitesinin altında baya kapalı bi yerde.

MiaMi
11-02-2014, 07:36
Superonline müşteri hizmetlerine bakmayın 4 aydır fiber kullanıyorum 25 mb/s en düşük gördüğüm hız telefon açıp soruyorum adresi tam veriyorum halen sizin binanızda alt yapı yok diyorlar.Etrafta superonline panelvanlarından gördüğün gibi elamana sor ben öyle bağlattım.

M.Can Çimir
11-02-2014, 07:38
Uydunet önerisi üzerine yoğunlaştım. Şehir merkezindeyim, bugün uydunet ile görüşüp hat olayını sorayım, sitesinden baktım benim sokakta kullananlar varmış. Teşekkürler öneriler için.

DOHC
11-02-2014, 07:39
Limitsiz vınn falan varsa geçici olarak alınabilir belki.....