Serhat
10-02-2014, 23:06
Ön hoparlörlerim hala orjinal Hyundai Motor Company ürünü olduğu için yılların getirdiği bozulmayı yaşadılar ve kendilerini değiştirmek zorunda kaldık. Hazır girişmişken, teybide çıkartayım aradan diyorum usb çalarlı orta yollu bir teyp bana yeter. Sony veya Pioneer tercih edicem teyp veya hoparlör için. Kapı hoparlörlerim 13 cm'lik arkalara 16 cm zaten değiştirmiştim onlarda bi sıkıntım yok.
Hoparlör olarak şu iki model olarak arada kaldım;
Pioneer TS-G1314R ve Sony XS-GT1338F (Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden direk modellerin numaralarını verdim.) Şimdi bu 2 hoparlör arasında kalmamın sebebi 2 ve 3 yollu diye fark var aralarında yol meselesi nedir onu bilmiyorum. Aslında ses sistemleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum. :icon_wack Siz hangisini önerirsiniz bu iki hoparlörden?
Diğer sorumda Teyp. Pioneer ve Sony arasındayım önemli olan nokta usb olması ve fiyat performans oranı olarak iyi seviyede olması.
Cevaplarsanız çok iyi olur benim için şimdiden teşekkür ederim.
Hoparlör olarak şu iki model olarak arada kaldım;
Pioneer TS-G1314R ve Sony XS-GT1338F (Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden direk modellerin numaralarını verdim.) Şimdi bu 2 hoparlör arasında kalmamın sebebi 2 ve 3 yollu diye fark var aralarında yol meselesi nedir onu bilmiyorum. Aslında ses sistemleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum. :icon_wack Siz hangisini önerirsiniz bu iki hoparlörden?
Diğer sorumda Teyp. Pioneer ve Sony arasındayım önemli olan nokta usb olması ve fiyat performans oranı olarak iyi seviyede olması.
Cevaplarsanız çok iyi olur benim için şimdiden teşekkür ederim.