Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hoparlör ve Teyp Alıcam Yardımcı Olur Musunuz?

Serhat
10-02-2014, 23:06
Ön hoparlörlerim hala orjinal Hyundai Motor Company ürünü olduğu için yılların getirdiği bozulmayı yaşadılar ve kendilerini değiştirmek zorunda kaldık. Hazır girişmişken, teybide çıkartayım aradan diyorum usb çalarlı orta yollu bir teyp bana yeter. Sony veya Pioneer tercih edicem teyp veya hoparlör için. Kapı hoparlörlerim 13 cm'lik arkalara 16 cm zaten değiştirmiştim onlarda bi sıkıntım yok.

Hoparlör olarak şu iki model olarak arada kaldım;

Pioneer TS-G1314R ve Sony XS-GT1338F (Link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden direk modellerin numaralarını verdim.) Şimdi bu 2 hoparlör arasında kalmamın sebebi 2 ve 3 yollu diye fark var aralarında yol meselesi nedir onu bilmiyorum. Aslında ses sistemleri hakkında hiçbirşey bilmiyorum. :icon_wack Siz hangisini önerirsiniz bu iki hoparlörden?

Diğer sorumda Teyp. Pioneer ve Sony arasındayım önemli olan nokta usb olması ve fiyat performans oranı olarak iyi seviyede olması.

Cevaplarsanız çok iyi olur benim için şimdiden teşekkür ederim.

darkmoon
10-02-2014, 23:15
sony nin araba sektöründe hiç bir şeyinden memnun kalmadım o yüzden modellerin özelliğine bile bakmadan pioneer derim.

Serhat
10-02-2014, 23:28
sony nin araba sektöründe hiç bir şeyinden memnun kalmadım o yüzden modellerin özelliğine bile bakmadan pioneer derim.

Abi teşekkürler cevabın için. Bende öyle düşünüyorum ama hoparlörde 3 yollu olması ve 230 watt olması kafamı kurcaladı.

darkmoon
10-02-2014, 23:47
watt peak değeridir ona o kadar takılı kalma rms değerine bak önemli olan odur.. lg nin lcs-5242 modelide var kenwoodlarda coxicial de iyidir..

birde müzik sitelerinde kolonların notları vardır test verileri ve o kolonları kullanan insanların yorumları vardır onlarıda oku derim o sana bir fikir verir.. ben baya bir çünkü uzak kaldım coaxicial dan. :)

Serhat
11-02-2014, 11:26
watt peak değeridir ona o kadar takılı kalma rms değerine bak önemli olan odur.. lg nin lcs-5242 modelide var kenwoodlarda coxicial de iyidir..

birde müzik sitelerinde kolonların notları vardır test verileri ve o kolonları kullanan insanların yorumları vardır onlarıda oku derim o sana bir fikir verir.. ben baya bir çünkü uzak kaldım coaxicial dan. :)

Abi teşekkürler, lg nin hoparlör'de hoşuma gitti listeye aldım onu da.

Serhat
16-02-2014, 22:22
Konuyu editleyeyim. Teypten vazgeçtim, semtte bu aralar bi kaç arabanın teybini patlattılar o yüzden gözüm korktu teypten. Pioneer için dün Karaköy- Sirkeci arası dolaştım ama çok değişken ürünler var pioneer'da o yüzden kafam karıştı Sony'i sipariş ettim gitti. İnşallah sorunsuz kullanırım. :) Takınca tekrar editlerim.