Orijinalini görmek için tıklayınız : volvo s70 t5 hava fıltre ve eksoz tavsiyesi
eticet06
11-02-2014, 10:56
merhaba arkadaşlar aracımda sadece volvo buyuk kazan susturucu var gerisi 60 lık boru katalıtık konvektör vs iptal hava fıltresi olarak suanda stok acık fıltremı kullanmalıyım yoksa kapalı kutumu ? kapalı kutudan stok fıltreden daha fazla ses alabılırmıyım marka olarak kn kapalı kutu fıltrelerı mevcut tavsıyelerınızı beklıyorum
VtecDream
11-02-2014, 16:32
kapalı filtreden hiçbirşekilde ses alamazsın :) düzgün bir filtre sistemiyle iyi olur diye düşünüyorum.
kelalper
14-02-2014, 09:25
açık hava filtresi volvoda maf ı bozuyor. O nedenle kutu içi alman gerek.
BATAK-RC
14-02-2014, 23:05
araç turbo olduğundan hava filtresinin öyle atmosferik gibi ses çıkaracağını sanmıyorum bende de s40 var yanaşmadım o yüzden. kat iptali yapınca değişiklikler neler oldu bana önermediler de ?
eticet06
15-02-2014, 15:04
araç turbo olduğundan hava filtresinin öyle atmosferik gibi ses çıkaracağını sanmıyorum bende de s40 var yanaşmadım o yüzden. kat iptali yapınca değişiklikler neler oldu bana önermediler de ?
araçda şuanda deneme amaçlı hks buyuk tip mantar filtre var cok güzel bir ses cıkıyor ayagınızı gazdan cektıgınızde bov varmıs gibi ötüyor resmen (: katalıtık ıptalınde yakıt artıyormus benım arastırmalarımda ama komple downpipe bayat etkılı oldugu soylenıyor
BATAK-RC
02-03-2014, 00:22
evet ıslık sesi gelir abi :) senin araç 5 silindir ve sesleri daha farklı olduğunu söylüyolar ama bilmiyorum yinede video çekme imkanın varsa bi çeksene abi