Orijinalini görmek için tıklayınız : Teyp yardım
hakan308
11-02-2014, 15:09
Arkdaşlar e34 aracımın üzerinde orjinal sistem + amfi ve kutu bass var ufak tatlı bir bass :) amaç gümbür gümbür müzik dinlemk degil kaliteli ses.Benim sorunum teypte ben equalizer ayarlarıyla oynamayı cok seviyorum bana equalizer ayarlarının didik didik ayarlıcagım cıkan her sesin ayarına yapabilcegim equalizer ayarı geniş olan bir teyp lazım önerilerinizi bekliyorum
Pioneer 99prs yani buna benzer bir modeldi :) düzgün mid ve amfi seçimiyle en dipteki en ince tınıyı bile duyabilirsiniz. Digicom'un sitesine girip ya da pioneer.eu sitesine girip detayları inceleyebilirsiniz. Uzun bir süre digicom'da çalıştım fiyat konusunda da yardımcı olabilirim. Ürüne göre %40'a kadar indirimim var.
hakan308
12-02-2014, 16:49
Pioneer 99prs yani buna benzer bir modeldi :) düzgün mid ve amfi seçimiyle en dipteki en ince tınıyı bile duyabilirsiniz. Digicom'un sitesine girip ya da pioneer.eu sitesine girip detayları inceleyebilirsiniz. Uzun bir süre digicom'da çalıştım fiyat konusunda da yardımcı olabilirim. Ürüne göre %40'a kadar indirimim var.
hemen ilgilenip sana msj atıyorum :)