Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto
Selam arkadaşlar;
16CST97 Plakalı 2006 model izmirdeki puntoyu tanıyan bilen varmıdır.
131000 Km
Gri Renk
Teşekkürler.
naciersin
12-02-2014, 12:54
kardeş sen araba sorma sonra tartışma konusu oluyor :) bi araba alda bizde kurtulalım şaka bi yana opel mi puntomu dersen opel kesinlikle derim ama :)))))
Kardeşim o mu bumu diye arayış içinde değilim iki aracta ayrı ayrı kişiler için ilgine teşekkürler.
naciersin
12-02-2014, 13:20
bende corsa dan vazmı geçti acaba dedim :)
Yok dostum arkadaşlar için bilgi topluyorum bir nevi:)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-34-kes-67-151848285/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
arkadaşlar ilandaki araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Birkan61
11-03-2014, 17:11
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-34-kes-67-151848285/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true)
arkadaşlar ilandaki araç hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ?
Araç çok uzun zamandır ilanda, o fiyata imkansız demiyorum ama satması çok zor.
Kafadan 1 sene önce yine aracı ilanda görmüştüm yine küçükçekmecedendi..
Araçta jant - lastik, app ve yaydan başka bir ekstra yok
Puntoların tek kapısının piyasa durumu pek iyi değil.. Birde bel altında boyaları mevcutmuş
Araç güzel duruyor sözüm yok ama o paranın arabası değil.. En baba 21 - 22 verirdim o fiyatta olsaydı o parayada alırdım satılık olduğu zaman.
Puntoların tek kapısının piyasa durumu pek iyi değil.. Birde bel altında boyaları mevcutmuş
Araç güzel duruyor sözüm yok ama o paranın arabası değil.. En baba 21 - 22 verirdim o fiyatta olsaydı o parayada alırdım satılık olduğu zaman.
bırkan bu puntoların pırıı masallah kardeşim:)
Birkan61
11-03-2014, 22:26
bırkan bu puntoların pırıı masallah kardeşim:)
Eyvallah reis :) sen aklımdasın ama sana göre düzgün bişey bulamadım hala
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-dustu..arizona-beji-punto-m-dugun-nedeni-ile-satiliktir-146599261/detay/)
Düşünürseniz
By_HaNNibaLL
11-03-2014, 23:18
Arkadaşlar bu arabalari fiat servisine gidip plakayla sorabilirsiniz serviste neler yapilmiş ne edilmiş görürsünüz.
Yetkili serviste 150 lira civari incik boncuk herşeyini söylerler .
Tavsiyem bu yönde
Cicekler cicegi 1.3 multijet 3 kapi puntomu 16 bine verdim. O paralar biraz hayal gibi
Serviste eğer tanıdığınız varsa şase numarasından da baktırabilirsiniz tabi km konusunda size yardımcı olabilirler servis bakımlı ise eğer..Zonguldakta yardımcı olabilirim her türlü fiat konusunda Servis dahil.
sağol birkan bilgiler için. Dün gece itibari ile tercihimizi D sport corsadan yana kullandık. :)
Birkan61
12-03-2014, 17:39
sağol birkan bilgiler için. Dün gece itibari ile tercihimizi D sport corsadan yana kullandık. :)
O araca göre çok daha mantıklı seçim yapmışsınız :)
En azından daha kalite bir araç.. Hayırlı olsun kazasız belasız kullanılması dileğimle ;)