PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : internet ve tv paketi

Dookan
12-02-2014, 19:26
Yıllardır evde kablo tv ve adsl tt net abonesiyim.hiç ilgilenmediğimiz için en dandik tarife neyse ondan yararlandık geçen sene tahahhüt ederek sınırsız internete geçmiştim ama bu ay ki faturam 65 tl geldi. 15 tl de aylık kablo tv ödüyorum.

artık konuya bir el atıp daha mantıklı birşeyler yapmak, hd kalite tv izleyip sınırsız fiber internet falan filan kullanmak istiyorum.ama bu işlem maliyetinin 2si için aylık 60 lirayı geçmesinide istemiyorum.

bana öneriniz ne olabilir arkadaşlar.aradığım zaman herkes birşeyler satmaya çalışıyor.kimin interneti hiç kopmaz hiç sıkıntı çekmem hangi firmanın hd tv si ya da hizmetleri daha çok olur?hiç anladığım veya anlamak istediğim bir konu değil.2 ay faturayı az gönderiyorlar peşine saçma sapan faturalar.bunlarla karşılaşmak istemiyorum.ayda 60 tl 2si içinde veririm.öneriniz benim için ne olabilir

ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim

saygılarımla,

Evrenoz
12-02-2014, 19:29
Türkcell Superonline - Fiber varsa internet + 1 sene dsmart 59 tl

fiber yoksa, adsl + 1 sene d smart 59 tl

internetler sınırsız..

ahmet_xy
12-02-2014, 19:29
superonline + digiturk 59 liraydı. bu kampanya kalkmadıysa bence güzel.

edit: http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-internet

Dookan
12-02-2014, 19:34
bu kampanyalar için ekstra dan kurulum ücreti modem veya uydu parası falan ödeyecekmiyim acaba evimde ttnet zte marka beyaz bir modem var

ahmet_xy
12-02-2014, 19:35
ilave olarak superonline'nın şöyle bir güzelliği var: eğer evde sabit telefonunuz var ise, onu da no değişmeden taşıyabiliyorsunuz. telekoma aylık 20-30 lira sabit ücret ödemekten de kurtuluyorsunuz.

ghibli06
12-02-2014, 19:36
ttnet fiber limitsiz + Tivibu ayda 54lira veriyorum, çok çok memnunum...

Dookan
ilave olarak superonline'nın şöyle bir güzelliği var: eğer evde sabit telefonunuz var ise, onu da no değişmeden taşıyabiliyorsunuz. telekoma aylık 20-30 lira sabit ücret ödemekten de kurtuluyorsunuz.

evet sabit telefon da var.peki ona birşey ödemeyecekmiyiz ?

ahmet_xy
bu kampanyalar için ekstra dan kurulum ücreti modem veya uydu parası falan ödeyecekmiyim acaba evimde ttnet zte marka beyaz bir modem var

digiturk için sadece 30 lira nakit elden aktivasyon ücreti vereceksin. onun dışında HD receiver, çanak ve kurulum bedava :) superonline da bedava modem verecek. ama 24 ay taahhüt şartı var.

c20let
12-02-2014, 19:37
Abi bence en uygunu aşağıdaki linkte. Kablo tv varmış evinde. 49 lira ve ekstra telefon ücreti yok. o 59 liralık paketlere yalın internet ile 10 tl telefon kullanım ücreti alınıyor fiber yoksa.

ÜST PAKET - 10 MBPS EKOSINIRSIZ İNTERNET 49 TL KAMPANYASI - UYDUNET (http://www.kablonet.com.tr/kampanya-ust-internet)

ahmet_xy
12-02-2014, 19:38
evet sabit telefon da var.peki ona birşey ödemeyecekmiyiz ?

hayır bir ücret ödemiyosun. abonelik sonlandırma işini senin adına superonline yapıyor. :icon_tup:

ben şu anda superonline + telefon + digiturk kullanıyorum. 1 ay da ligtv tüm maçlar bedava. 1 ay bitince pepsiden şifre girerek 1 hafta daha izlersin (toplamda 3 kez) :icon_tup:

edit: önceden dsmart adsl kullanıyodum. onlardan supere geçtim diye bana 229 lira ceza kestiler. superonline bu cezayı da ödüyor. :)

Dookan
12-02-2014, 19:43
Abi bence en uygunu aşağıdaki linkte. Kablo tv varmış evinde. 49 lira ve ekstra telefon ücreti yok. o 59 liralık paketlere yalın internet ile 10 tl telefon kullanım ücreti alınıyor fiber yoksa.

ÜST PAKET - 10 MBPS EKOSINIRSIZ İNTERNET 49 TL KAMPANYASI - UYDUNET (http://www.kablonet.com.tr/kampanya-ust-internet)

ama bitmiş bu paket tarihi.bir de bunda tv yok hd falan

Evrenoz
12-02-2014, 19:43

Kampanya devam ediyorsa,

Modem - kurulum bedava; ttnetten vazgeçip Superonline'a geçtiğinde taahhüt ihlalden ceza ödüyorsan onu da Superonline geri ödüyor sana

Dookan
12-02-2014, 19:45
hayır bir ücret ödemiyosun. abonelik sonlandırma işini senin adına superonline yapıyor. :icon_tup:

ben şu anda superonline + telefon + digiturk kullanıyorum. 1 ay da ligtv tüm maçlar bedava. 1 ay bitince pepsiden şifre girerek 1 hafta daha izlersin (toplamda 3 kez) :icon_tup:

edit: önceden dsmart adsl kullanıyodum. onlardan supere geçtim diye bana 229 lira ceza kestiler. superonline bu cezayı da ödüyor. :)

oo süper.benim şu an tahahhüt etmişliğim hiç bir şeyim yok.direk bütün aboneliklerimi ttnet telekom falan nyse işte ondan çıkcam hepsini superonline *** geçircem.ev telefonumun kullanım ücreti falan nasıl olcak?
bulunduğum yerde fiber alt yapısı var

ahmet_xy
12-02-2014, 19:45
Kampanya devam ediyorsa,

Modem - kurulum bedava; ttnetten vazgeçip Superonline'a geçtiğinde taahhüt ihlalden ceza ödüyorsan onu da Superonline geri ödüyor sana

aynen doğrudur. dsmart'ın bana kestiği cezayı superonline ödüyor. :icon_tup:

ahmet_xy
12-02-2014, 19:47
oo süper.benim şu an tahahhüt etmişliğim hiç bir şeyim yok.direk bütün aboneliklerimi ttnet telekom falan nyse işte ondan çıkcam hepsini superonline *** geçircem.ev telefonumun kullanım ücreti falan nasıl olcak?
bulunduğum yerde fiber alt yapısı var

ev telefonu kullanımı şöyle. telekom gibi değil. dışarıdan evine gelen telefon kablosunu direk superonline modemine takıyorsun. modemin üzerindeki soketlerden birini pc'ye, birini telefona takıyorsun. yani elektrik kesilirse telefon da kesilecek. modem sürekli açık kalacak. ilk başta zoruma gitmişti bu yöntem ama şimdi alıştım. :)

c20let
12-02-2014, 19:47
ama bitmiş bu paket tarihi.bir de bunda tv yok hd falan

Adaş abim yanlış link atmışım kusura bakma.

TV +İNTERNET KAMPANYASI | UYDUNET - TELEDÜNYA (http://www.kablonet.com.tr/kampanya-tv-internet)

Hd yayın istiyorsan +3 kablosuz modem istiyorsan +3 de onun için toplam 50 lira istemezsen onları normal kablo tv + internet 44 lira.

Dookan
12-02-2014, 19:53
anladım.butun lınklerı kaydettim çok teşekkür ederim hepsi çok mantıklı geldi

ahmet_xy
12-02-2014, 19:54
doğukan sabit telefon denen bela da olduğuna göre; en mantıklısı superonline. aylık sabit ücret derdinden kurtuluyosun. aradıkça ödüyorsun. sn ücreti zaten çok ucuz.

Dookan
12-02-2014, 20:00
doğukan sabit telefon denen bela da olduğuna göre; en mantıklısı superonline. aylık sabit ücret derdinden kurtuluyosun. aradıkça ödüyorsun. sn ücreti zaten çok ucuz.

ev telefonu 28 30 lira geliyor ayda ne kadar konuşuyoruz bilmiyorum tabi ama konuşma ücretleri superonline da şu an ki paketimiz kadarmı yoksa daha pahalı olabilir mi ? ben smdı superonlıne dıgıturk ortaklıgı mı alacağım yani. gelecekler dıgıturk ve superonline baglayacak telefon baglantısını da yapacaklar herşeyi kurup gidecekler 30 tl de ucret mı alacaklar benden.modem verecekler uydu verecekler 2 yıl taahhüt edecegim.ilk yıl 59 peki öbür yıl bi anda 100 150 olmasın

ahmet_xy
12-02-2014, 20:05
ev telefonunda istersen dakika alabilirsin. ama almazsan dk ücretleri burda:

Her Yöne Konuştukça Öde | Başvur | Alo - Turkcell Superonline (http://www.superonline.net/basvur/alo/her-yone-sabit-fiyat-paketleri)

bu da dakika paketleri: Dakika Paketleri | Başvur | Alo - Turkcell Superonline (http://www.superonline.net/basvur/alo/dakika-paketleri)

Dookan
12-02-2014, 20:10
evet güzel paket aslında.24 ay taahhütün ilk 12 ayı 59 sonraki nolacak

ahmet_xy
12-02-2014, 20:12
24 ayın tamamında 59 lira.

Dookan
12-02-2014, 20:14
valla bütün paketler süpermiş peki ben bunları yarın arasam kurmaları için ne zaman hallederler.

ahmet_xy
12-02-2014, 20:17
internet 1-2 günde bağlanır. sabit telefon 1 haftada taşınır. digiturk de 2-3 gün içinde bağlanır.

Dookan
12-02-2014, 20:20
hmm teşekkür ederim teledünya superonline ttnet hepsını tekrar bir degerlendırıp paketi değiştiireyim artık kazıklandıgımız yeter

ayku82
16-03-2014, 14:13
Uydunet tahutum bu ay sonunda bitecek, guncel kampanyalardan onerebileceginiz ne vardir ?